4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo

4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo

Duke mos pasur një strategji të qartë

Duhet të keni një strategji të mirë për të shmangur humbjen. Në fakt, ju mund ta quani atë një domosdoshmëri kur bëhet fjalë për tregtimin. Çfarë do të bëjë një taktikë të shkëlqyer? Një metodologji e fuqishme, kohë e specifikuar tregtimi dhe këshilla se si të menaxhoni kapitalin tuaj. E gjithë kjo së bashku do të krijojë një strategji efektive.

Nëse përjetoni humbje vazhdimisht, ndoshta nuk keni punuar mjaftueshëm në strategjinë tuaj. Apo ndoshta ju nuk keni një të tillë? Metodat tona janë krijuar për të siguruar tregti të qetë dhe për të minimizuar humbjet.

Ju mund të vini re duke kaluar nëpër artikujt tanë rreth strategjive në faqen e internetit Binomo Wiki, se ne kemi një fokus të fortë në specifikat. Në strategji, duhet të përfshihen instrumente specifike tregtimi, rregulla specifike të menaxhimit të kapitalit dhe kohë specifike tregtimi.

4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo

Vetëm atëherë mund të hartoni një taktikë të mirë që do t'ju çojë në ballë. Përndryshe, karriera juaj tregtare mund të përfundojë shpejt, me keqardhje të mëdha dhe pa fonde në xhep.

Duke mos qenë në kontroll të emocioneve

Emocionet janë një shoqërues i pandashëm i njeriut. Dhe nuk ka asgjë të pazakontë të ndjesh frikë kur tregton. Por tregtari duhet të jetë i vetëdijshëm për praninë e emocioneve dhe të fitojë kontrollin mbi to.

Në rast se keni frikë gjatë gjithë kohës kur merrni vendime tregtare, një fjalë kyçe për ju është durimi. Ruani qetësinë, mos nxitoni në tregti, respektoni rregullat në planin tuaj. Një plan i mirë është ai që mund të kursejë tregtimin tuaj dhe fondet tuaja. Planifikoni tregtinë dhe tregtoni planin!

4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo
Emocionet mund të prishin edhe një strategji të mirë

Këtu kemi përgatitur një sërë rregullash për t'ju ndihmuar të mbani nën kontroll emocionet:

  • Bëni jo më shumë se 100 dollarë në ditë. Pasi të keni fituar para shtesë, ktheni llogarinë reale dhe shkoni në atë të praktikës nëse ende keni dëshirë të tregtoni.
  • Mos hapni tregti 1 minutëshe.
  • Keni një strategji të mirë. Çdo taktikë e mirë do të funksionojë në Binomo.
  • Aplikoni çdo strategji të përputhshme që do të mbrojë gjendjen e llogarisë tuaj.

Këshillat në këtë artikull synojnë t'ju ndihmojnë të keni kontroll mbi veprimet tuaja. Dhe jo vetëm gjatë tregtimit në Binomo, por edhe në rutina të tjera të përditshme.

Duke mos besuar mjaftueshëm

Është normale të humbasësh disa fonde gjatë tregtimit. Sidoqoftë, nuk duhet të ndaleni në këtë për një kohë të gjatë.

Ndoshta, ju jeni të arsimuar mirë dhe keni njohuri të mëdha rreth tregjeve dhe analizave teknike. Megjithatë, ju mund të humbni fonde. Zakonisht dikush di shumë, por mungesa e besimit e bën atë një tregtar jo shumë të mirë. Përvoja tregtare gjithashtu ka rëndësi. Ju mund të keni një strategji vërtet të mirë, por për të qenë në gjendje të tërhiqni këmbëzën kur të ndodhin kushtet e pritura të tregut, duhet ta praktikoni atë.

4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo
Njohuria tregtare është çelësi i suksesit

Ju mund të zbuloni se nuk ka asgjë të çuditshme në një javë kthime midis $ 300 dhe $ 400 me një fond fillestar prej $ 1,000. Megjithatë, mos jini të pangopur që në fillim. Filloni pak, investoni vetëm disa qindra dhe shikoni se si do të shkojë. Thelloni njohuritë tuaja dhe përmirësoni aftësitë tuaja.

A është ndërmjetësi juaj ai që ju bën të humbni tregtinë tuaj?

Ka shumë histori për sjelljen e padrejtë të ndërmjetësve. Ka shumë ndërmjetës me reputacion të keq. Disa prej tyre mund të manipulojnë çmimet, të tjerët mund të bllokojnë tërheqjen tuaj. Ju mund të lexoni për disa praktika të këqija në artikullin tonë. A është ky rasti kur përdorni Binomo? Nuk duhet të jetë. Por sigurisht, gjithmonë duhet të ndiqni transaksionet tuaja, të kontrolloni nëse çmimet janë të sakta. Dhe nëse diçka do të shkojë keq ose do të gjeni ndonjë sjellje të dyshimtë të platformës, keni të drejtë të plotë të reagoni dhe të kërkoni shpjegime.

4 mënyra të mundshme për të humbur fonde në Binomo
Nëse diçka shkon keq, bëni një pamje nga ekrani për të pasur një provë

Në momentin që zbuloni diçka të tillë, ju rekomandojmë të bëni një foto, të dërgoni një email dhe të prisni shpjegimin e duhur. Ndërmjetësi juaj nuk do të ketë zgjidhje tjetër si për të shlyer plotësisht humbjen tuaj.

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!