binomo banking

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Udhëzues

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Nëse jeni i ri në Binomo, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Binomo. Ne ju përcjellim hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Binomo, të depozitoni fonde, të hapni një tregti në këtë treg dhe të tërhiqni fondet tuaja në Binomo duke ndjekur këto hapa:
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Udhëzues

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Binomo ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj tregtare. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, USD, ose GBP ... në llogarinë tuaj Binomo duke përdorur transferta bankare ose karta bankare. Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të bëni fonde shtesë në këtë treg në Binomo.