Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike


Kapitek

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
2. Zgjidhni Afrikën e Jugut në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Capitec”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike

4. Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e profilit të aplikacionit të bankës Capitec dhe klikoni në butonin "Identifikohu". Pasi të keni futur detajet e llogarisë suaj, do të merrni një njoftim në aplikacionin tuaj bankar për ta autorizuar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
5. Nëse keni më shumë se një llogari kursimi të lidhur me profilin tuaj, do t'ju kërkohet të zgjidhni atë që dëshironi të përdorni për këtë depozitë. Prandaj, kushtojini vëmendje njoftimeve në celularin tuaj, si dhe atyre në ekranin e kompjuterit tuaj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
6. Futni numrin tuaj të telefonit për dërgimin e vërtetimit të pagesës dhe klikoni në butonin "Dërgo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
7. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike

FNB

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
2. Zgjidhni Afrikën e Jugut në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Fnb”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
4. Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e profilit të aplikacionit të bankës FNB dhe klikoni në butonin "Identifikohu". Pasi të keni futur detajet e llogarisë suaj, do të merrni një njoftim në aplikacionin tuaj bankar për ta autorizuar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
5. Futni numrin tuaj të telefonit për dërgimin e vërtetimit të pagesës dhe klikoni në butonin "Dërgo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare të Afrikës së Jugut (MasterCard), Transferta Bankare (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Banka Afrikane, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) dhe kuletat elektronike

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!