Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “VISA”, “MasterCard/Maestro”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartave bankare (VISA / MasterCard / Maestro) në vendet arabe
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!