Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito

Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito


Exito

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
2. Zgjidhni "Kolumbia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Exito".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
4. Futni numrin e dokumentit tuaj të identifikimit dhe klikoni "Dërgo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
5. Do të shihni një udhëzim pagese. Sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta dhe klikoni "Shkarko kuponin e pagesës".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
6. Mund të printoni kuponin e pagesës dhe të bëni pagesën në çdo dyqan Exito, Carulla, Surtimax ose Superinter. Shkoni në arkë ose në pikën e pagesës dhe kërkoni shërbimin e pagesës së faturave. Arkëtari do të skanojë barkodin dhe do t'ju japë një faturë.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve" në Binomo.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito

Transferte bankare

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
2. Zgjidhni "Kolumbi" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Transferta bankare".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
4. Futni informacionin e kërkuar dhe klikoni “Paguaj”.

Shënim . Do të ridrejtoheni në faqen e pagesave të bankës që zgjidhni. Në këtë udhëzim, ne do të depozitojmë përmes bankës “Bancolombia”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
5. Tregoni nëse jeni person fizik ose juridik dhe shkruani emailin tuaj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
6. Futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e bankës dhe klikoni “Vazhdo”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
7. Sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta dhe klikoni "Vazhdo" për të konfirmuar pagesën.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
8. Pagesa juaj është konfirmuar, klikoni “Finalize”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
9. Do të ridrejtoheni në faqen e ofruesit të pagesave me konfirmimin se transaksioni juaj është "Miratuar".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito
10. Ju gjithashtu mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve" në Binomo.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Transferit Bankar të Kolumbisë dhe Exito

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!