Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo

Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo

Tregu është në ndryshim të vazhdueshëm. Modifikimi më i madh qëndron në drejtimin e këtij ndryshimi. Kjo mund të jetë lëvizje lart, mund të jetë poshtë, por mund të jetë edhe anash dhe atëherë mund të thuash se tregu është i sheshtë. Dhe kjo situatë e fundit është koha që shumë tregtarë kanë frikë.

Një treg i sheshtë njihet si një vend mjaft i keq për të hapur tregti të reja. Ndërsa të dyja, tendencat në rritje dhe në rënie mund të përdoren në avantazhin e dikujt, një treg i sheshtë nuk lë shumë mundësi.

Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo
Është mirë të qëndroni larg tregtimit kur tregu është i sheshtë

Megjithatë, ka shumë detyra që një tregtar mund të kryejë gjatë pritjes që tregu të marrë vrull. Sot do të flas për disa në mënyrë që të keni një pamje të përgjithshme se si të përfitoni sa më shumë nga kjo periudhë pritjeje. Në fakt, kjo është një kohë e vlefshme dhe duhet ta vlerësoni. Normalisht, atëherë kur tregu është në trend, mund të përjetoni mungesë kohe për disa kontrolle dhe rregullime të mëdha. Pra, çfarë mund të bëni?

Vlerësimi i rezultateve tuaja

Një ditar tregtar është një mjet i rëndësishëm që duhet të drejtojë çdo tregtar. Ky është një rekord i plotë i të gjitha transaksioneve që keni bërë dhe gjithçka që lidhet me to. Pra, duhet të përfshini kushtet në treg për kohën e hapjes dhe mbylljes, cilat transaksione ishin të suksesshme dhe cilat dështuan, cila ishte gjendja juaj emocionale dhe çdo vëzhgim tjetër që mund të keni.

Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo

Ndërsa në një ditë të rregullt mund ta konsideroni rishikimin e një ditari tregtimi si humbje kohe, tani është momenti që duhet ta bëni patjetër. Është vërtet e rëndësishme të vlerësoni rezultatet që keni përpunuar. Kjo do të ndihmojë në përmirësimin e efikasitetit tuaj në të ardhmen.

Hulumtimi bazë

Situata ekonomike, politike, por edhe sociale, ndikojnë në treg. Pra, sa herë që tregu konsolidohet, duhet të ketë një arsye pas tij. Dhe detyra juaj është të bëni disa kërkime bazë për ta zbuluar atë dhe ta përdorni për parashikimet e ardhshme të lëvizjeve të çmimeve.

Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo

Nuk është e pazakontë që tregu të jetë i qetë përpara disa njoftimeve të rëndësishme. Mos harroni të bëni analiza dhe të lexoni raporte ekonomike. Mund të jetë gjithashtu një ide e mirë të kontrolloni raportet e kompanive më të mëdha të cilat mund të ndikojnë në sjelljen e çmimit në treg.

Analiza teknike

Gjëja e fundit në këtë artikull, që unë sugjeroj të bëni gjatë kohës së tregut të sheshtë është të bëni kërkimin tuaj teknik. Ndoshta e keni lënë pas dore më parë, ndoshta e keni bërë sistematikisht. Puna është se tani keni kohë për ta bërë atë tërësisht.

Si ta kaloni ditën tuaj të tregtimit kur tregu është i sheshtë në Binomo

Rishikoni strategjinë tuaj tregtare. Çfarë funksionoi dhe çfarë jo. Kontrolloni karakteristika të ndryshme dhe tregues teknikë. Cilat janë ato që ju shërbejnë dhe cilat mund të kapërceni? Analiza teknike mund të rrisë ndjeshëm performancën tuaj të ardhshme.

Përmbledhje

Mos u zhgënjeni kur në treg shfaqen lëvizje anash. Ndërsa është e mençur të mos hapni një pozicion të ri, ka ende shumë që mund të bëni. Përdoreni këtë kohë në mënyrë racionale dhe rishikoni operacionet tuaja të kaluara. Ju mund të mësoni shumë prej tyre.

Kështu që mbani mjekrën lart dhe shkoni në aksion. Përqendrohuni, lexoni dhe mësoni.

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!