Si të përdorni mjetin e tregtimit të orëve të mbivendosjes së orëve të monedhës Binomo

Si të përdorni mjetin e tregtimit të orëve të mbivendosjes së orëve të monedhës Binomo
Jeni të interesuar të dini se cilat orë të tregut të derivateve janë më të mira për tregtimin e çifteve të ndryshme të monedhave?

Mos u shqetësoni, shumë tregtarë fillestarë kanë të njëjtën pyetje. Fatmirësisht, është diçka që mund të përgjigjet lehtësisht vetëm duke studiuar oraret dhe duke u njohur me çiftin tuaj të monedhës së zgjedhur.


Çiftet kryesore të monedhës për të tregtuar në Binomo

Tregtarët Binomo kanë zgjedhjen për të tregtuar mbi 80 palë monedha të ndryshme. Për këtë udhëzues, megjithatë, ne do të përqendrohemi vetëm në 9 çiftet kryesore të monedhave për të tregtuar në Binomo. Këto çifte mund të tregtohen në 6 sesione të ndryshme tregu. Ju mund t'i shihni vetë oraret në tabelën e mëposhtme.
Si të përdorni mjetin e tregtimit të orëve të mbivendosjes së orëve të monedhës Binomo


Si të përdorni mjetin e tregtimit të orëve të tregut të mbivendosjeve të Binomo Derivatives

Duhet të pranojmë se të mësosh se kur të tregtosh çiftet e monedhave është zakonisht më e lehtë të thuash sesa të bësh, veçanërisht nëse je thjesht fillestar. Përsëri, ka faktorë të ndryshëm që duhet të merrni parasysh përpara se të tregtoni.

Këtu janë tre gjëra që duhet të mbani mend kur tregtoni çifte valutore:
  1. Ju duhet të dini kur tregjet e ndryshme janë të hapura në lidhje me çiftin tuaj të monedhës specifike.
  2. Ju duhet të dini kur ato tregje të derivateve mbivendosen.
  3. Duhet të dini kur ndodh mbivendosja bazuar në zonën tuaj kohore.

Shembull i botës reale: nëse doni të tregtoni EUR/USD dhe jeni nga Singapori, atëherë duhet të dini së pari se çifti i monedhës EUR/USD është i tregtueshëm vetëm si në tregjet e Nju Jorkut ashtu edhe në ato evropiane. Së dyti, duhet të dini se kur tregjet janë të hapura në atë pjesë të botës, është mbrëmje në Singapor, që do të thotë se duhet të planifikoni përpara kohe.

Ora e orëve të tregut Binomo

Tani që i dimë këto tre konsiderata, është koha t'i hedhim një sy veglës sonë të orës së tregut të derivateve.

Mos u shqetësoni, është shumë e lehtë për t'u përdorur. Mund të filloni duke zgjedhur zonën tuaj kohore në menunë rënëse dhe duke klikuar butonin 'Shko'. Tabela duhet të ndryshojë, duke treguar kohën specifike që çdo palë monedhe është e hapur në tregjet e tyre specifike, bazuar në zonën tuaj kohore. Kjo ju lejon të planifikoni tregtitë tuaja para kohe pasi tashmë e dini se kur janë koha më e mirë për të tregtuar çiftet tuaja specifike të monedhës.
Si të përdorni mjetin e tregtimit të orëve të mbivendosjes së orëve të monedhës Binomo

Kur është koha më e mirë për të tregtuar?

Përgjigja për këtë pyetje varet se cilat janë çiftet e parave tuaja të preferuara. Pasi të keni përcaktuar se çfarë saktësisht dëshironi të tregtoni, atëherë hapi juaj i ardhshëm do të ishte të shihni se kur orët e tyre të tregut mbivendosen. Së fundi, duhet të kontrolloni se sa është ora përkatëse në lidhje me zonën tuaj kohore.

Për shembull, le të themi se jeni të interesuar të tregtoni çiftin e monedhës GBP/USD. Hapi tjetër do të ishte përcaktimi se kur do të mbivendosen seancat e Londrës dhe Nju Jorkut. Njohja se kur janë të hapura orët e tregut do t'ju jepte mundësitë më të mira për tregtim pasi është gjithashtu kur ndodh vëllimi më i lartë i tregtimeve.

Ose e dini, mund të përdorni gjithmonë orën tonë të orarit të tregut Binomo për ta bërë më të lehtë për ju. Në fund të fundit, ne e përdorim vetë këtë mjet dhe nuk na ka dështuar një herë!

Filloni udhëtimin tuaj tregtar në Binomo! Nëse nuk keni filluar ende, mund të regjistroheni edhe për një llogari demo falas në Binomo.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!