Depozitë - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Binomo ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj tregtare.

Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, USD, ose GBP ... në llogarinë tuaj Binomo duke përdorur transferta bankare ose karta bankare.

Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të bëni fonde shtesë në këtë treg në Binomo.


Si të depozitoni në Binomo

Si të depozitoni përmes pagesave elektronike në Binomo

Kryeni transaksione të përshtatshme me llogaritë tuaja tregtare duke përdorur E-pagesat, një shërbim global i portofolit dixhital që ju lejon të depozitoni menjëherë, pavarësisht vendndodhjes.


Depozitoni përmes Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozitoni përmes kartës AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozitoni përmes Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozita përmes Perfect Money

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Perfect Money".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Futni shumën për të depozituar. Më pas klikoni butonin "Depozitim".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Fusni ID-në tuaj të anëtarit, fjalëkalimin dhe numrin Turing dhe më pas klikoni në "Parashikimi i pagesës Butoni ".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Zbritet një tarifë përpunimi. Klikoni në butonin "Konfirmo pagesën" për të përpunuar pagesën.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Do të merrni një konfirmim pagese me detajet e pagesës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Transaksioni juaj është i suksesshëm. Pasi të përfundojë pagesa, ai do t'ju japë faturën e pagesës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Si të depozitoni përmes kartave bankare në Binomo

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Ndonjëherë, megjithatë, mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.


Depozita në Kazakistan (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo


Depozita në Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozita në vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozita në Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozita në Indi (Visa / Mastercard / Rupay)

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Si të depozitoni përmes transfertës bankare në Binomo

Ju mund të rimbushni llogarinë tuaj tregtare në Binomo me transferta bankare, një mënyrë pagese që ju lejon të kryeni transaksione nga llogaria juaj bankare në llogarinë tuaj Binomo.

Depozita nëpërmjet Boleto Rapido

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni Brazilin në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Boleto Rapido".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Mund ta shkarkoni Boleto-n duke klikuar “Ruaj PDF”. Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Hyni në aplikacionin e llogarisë tuaj bankare dhe klikoni "Pagamentos". Skanoni kodin me kamerën tuaj. Ju gjithashtu mund të futni numrat Boleto me dorë duke klikuar në "Digitar Números". Kur skanoni ose futni numrat Boleto, do të ridrejtoheni në faqen e konfirmimit. Kontrolloni nëse të gjitha informacionet janë të sakta dhe klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Kontrolloni nëse shuma është e saktë dhe klikoni “Próximo”. Për të përfunduar transaksionin, klikoni "Finalizar". Më pas vendosni PIN-in tuaj 4-shifror për të konfirmuar transaksionin.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozita nëpërmjet Itau

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Itau”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Hyni në aplikacionin tuaj Itau. Klikoni në menunë "PIX".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Prekni “Transferir” dhe futni tastin PIX – adresën e postës elektronike nga hapi 5. Prekni “Vazhdo”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Kontrolloni nëse shuma e depozitës është e saktë dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Sigurohuni që të gjitha detajet e pagesës janë të sakta dhe klikoni "Pagar".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Futni shumën e depozitës, zgjidhni llojin e llogarisë dhe klikoni "Vazhdo".

10. Zgjidhni datën dhe klikoni “Vazhdo”.

11. Kontrolloni nëse gjithçka është e saktë dhe klikoni "Konfirmo". Pastaj vendosni kodin tuaj të sigurisë.

12. Pagesa ka përfunduar. Merrni një pamje nga ekrani i faturës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
13. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
14. Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
15. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozitoni përmes PicPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PicPay”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Do të krijohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Hapni aplikacionin tuaj PicPay, klikoni “QR code”. Skanoni kodin nga hapi i mëparshëm.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Zgjidhni një mënyrë pagese dhe trokitni lehtë mbi "Pagar". Futni të dhënat e kartës suaj bankare, prekni "Vazhdo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Futni fjalëkalimin tuaj PicPay dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Do të shihni një konfirmim të pagesës suaj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Depozitoni përmes Pagsmile

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni një nga mënyrat e pagesës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Për pagesat nëpërmjet Boleto Rápido dhe Lotérica, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e emailit dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Për pagesat nëpërmjet PicPay ose një prej bankave të mëposhtme mund të zgjidhni në ekran, Itaú, Santander, Bradesco e Caixa, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin tuaj, CPF, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Boleto Rápido, shkarkoni Boleto duke klikuar "Salavar PDF". Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Në vazhdimësi për të përfunduar pagesën duke përdorur Lotérica, merrni një shënim "Código de convênio" dhe "Número de CPF/CNPJ" dhe shkoni te "Lotérica" ​​më e afërt për të kryer pagesën.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Për të përfunduar pagesën nëpërmjet PicPay, ju lutemi vini re se do të gjenerohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay duke përdorur udhëzuesin hap pas hapi në këtë lidhje.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Transfertë Bankare, ju lutemi vini re çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën. Më pas, klikoni në emrin e bankës për të parë udhëzuesin hap pas hapi se si të plotësoni depozitën përmes Itaú, Santander, Bradesco dhe Caixa.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
10. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
11. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes bisedës sonë, telegramit: Ekipi i Mbështetjes Binomo, si dhe përmes emailit tonë: [email protected]

Depozitoni nëpërmjet Santander

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Santander”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Hyni në llogarinë tuaj Santander. Klikoni në menunë "PIX" dhe më pas kliko "Transfer".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
7. Zgjidhni “Pix e Transferências”. Pastaj zgjidhni “Fazer uma transferência”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
8. Plotësoni të dhënat e llogarisë për të kryer transfertën bankare. Klikoni "Vazhdo".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
9. Pagesa ka përfunduar. Ruani faturën duke klikuar "Salvar en PDF".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
10. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova". Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
11. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose bisedën e drejtpërdrejtë.


A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës tuaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe ID-në e transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me statusin " Në pritje ". Ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon tani transaksionin tuaj. Çdo ofrues ka periudhën e vet të përpunimit.

Ndiqni këto hapa për të gjetur informacionin në lidhje me kohën mesatare dhe maksimale të përpunimit të transaksionit për depozitën tuaj në pritje:

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular : hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të mësuar periudhën e përpunimit për transaksionin tuaj.dep_2.png
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Shënim
. Zakonisht, ofruesit e pagesave përpunojnë të gjitha depozitat brenda pak orësh. Koha maksimale e përpunimit të transaksionit është rrallë e rëndësishme dhe shpesh është për shkak të festave kombëtare, rregulloreve të ofruesit të pagesave, etj.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.

Si të punoni Binomo Trading

Çfarë është një aktiv?

Një aktiv është një instrument financiar që përdoret për tregtim. Të gjitha tregtimet bazohen në dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur. Ekzistojnë lloje të ndryshme aktivesh: mallra (GOLD, SILVER), letra me vlerë të kapitalit (Apple, Google), çifte valutore (EUR/USD) dhe indekse (CAC40, AES).

Për të zgjedhur një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në seksionin e aseteve në këndin e sipërm majtas të platformës për të parë se cilat asete janë të disponueshme për llojin e llogarisë tuaj. 2. Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të. 3. Nëse jeni duke përdorur versionin ueb të një platforme, mund të tregtoni me shumë aktive njëherësh. Klikoni në butonin "+" të majtë nga seksioni i aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo


Si mund të hap një tregti?

Kur tregtoni, ju vendosni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet dhe do të merrni fitim shtesë nëse parashikimi juaj është i saktë.

Për të hapur një tregti, ndiqni këto hapa:

1. Zgjidhni një lloj llogarie. Nëse qëllimi juaj është të praktikoni tregtimin me fonde virtuale, zgjidhni një llogari demo . Nëse jeni gati të tregtoni me fonde reale , zgjidhni një llogari reale .
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni një aktiv. Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull.Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.

Ju lutemi vini re se norma e të ardhurave varet nga koha e tregtimit (e shkurtër - nën 5 minuta ose e gjatë - mbi 15 minuta).

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Vendosni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Zgjidhni një kohë skadimi për një tregti
Koha e skadimit është koha për të përfunduar tregtinë. Ka shumë kohë skadimi për të zgjedhur: 1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, etj. Është më e sigurt për ju të filloni me një periudhë kohore 5-minutëshe dhe 1$ për çdo investim tregtar.

Ju lutemi vini re se ju zgjidhni kohën e mbylljes së tregtisë, jo kohëzgjatjen e saj.
Shembull . Nëse zgjidhni 14:45 si kohë skadimi, tregtia do të mbyllej saktësisht në 14:45.

Gjithashtu, ka një linjë që tregon kohën e blerjes për tregtinë tuaj. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj linje. Kjo ju bën të ditur nëse mund të hapni një tregti tjetër. Dhe vija e kuqe shënon fundin e tregtisë. Në atë kohë, ju e dini se tregtia mund të marrë fonde shtesë ose nuk mund të marrë.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
5. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Klikoni në butonin jeshil nëse mendoni se çmimi i një aktivi do të rritet, ose butoni i kuq nëse mendoni se do të ulet.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
6. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Në rast barazimi – kur çmimi i hapjes është i barabartë me çmimin e mbylljes – vetëm investimi fillestar do të kthehet në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Shënim . Tregu është gjithmonë i mbyllur gjatë fundjavës, kështu që çiftet e monedhës, aktivet e mallrave dhe aksionet e kompanisë nuk janë të disponueshme. Asetet e tregut do të jenë të disponueshme të hënën në orën 7:00 UTC. Ndërkohë, ne ofrojmë tregtim në OTC - aktivet e fundjavës!

Si mund të llogaris qarkullimin e tregtimit?

Qarkullimi i tregtimit është shuma e të gjitha tregtimeve që nga depozitimi i fundit.
Ekzistojnë dy raste kur përdoret qarkullimi tregtar:
 • Ju keni bërë një depozitë dhe keni vendosur të tërhiqni fonde përpara se të tregtoni.
 • Ju keni përdorur një bonus që nënkupton një qarkullim tregtar.
Në rastin e parë, kur mbushni llogarinë tuaj dhe vendosni të tërhiqni përpara se qarkullimi i tregtimit të jetë dyfishi i shumës që keni depozituar, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%. Për të shmangur këtë komision, duhet të përfundoni një qarkullim tregtar.

Shembull . Një tregtar depozitoi 50 dollarë. Shuma e qarkullimit të tregtimit për tregtarin do të jetë 100 dollarë (dyfishi i shumës së depozitës). Kur qarkullimi i tregtimit përfundon, një tregtar mund të tërheqë fonde pa komision.

Në rastin e dytë, kur aktivizoni një bonus, duhet të përfundoni qarkullimin e tregtimit për të tërhequr fonde.
Qarkullimi i tregtimit llogaritet me këtë formulë:

shuma e bonusit shumëzuar me faktorin e tij të levës.
Një faktor levash mund të jetë:
 • E specifikuar në bonus.
 • Nëse nuk specifikohet, atëherë për bonuset që janë më pak se 50% e shumës së depozitës, faktori i levës do të ishte 35.
 • Për bonuset që janë më shumë se 50% e depozitës, do të ishte 40.
Shembull . Një tregtar depoziton 100 dollarë dhe përdor një bonus për një rritje prej 60% në depozitë. Ata do të marrin 60 dollarë në fonde bonus. Në këtë rast, meqenëse bonusi tejkalon 50% të depozitës, faktori i levës do të jetë 40. Shuma e xhiros së tregtimit do të jetë: 60 $ * 40 = 2,400 $.

Shënim . Të dyja tregtitë e suksesshme dhe të pasuksesshme llogariten për qarkullimin e tregtimit, por merret parasysh vetëm përfitimi i aktivit; investimi nuk është i përfshirë.

Ku mund ta gjej historinë e tregtisë sime?

Ekziston një seksion historik, ku mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me tregtitë tuaja të hapura dhe tregtitë që keni përfunduar. Për të hapur historinë tuaj të tregtisë, ndiqni këto hapa:

Në versionin në internet:

1. Klikoni ikonën "Ora" në anën e majtë të platformës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Klikoni në çdo tregti për të parë më shumë informacion.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Në aplikacionin celular:
1. Hapni një meny.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni seksionin "Tregtare".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Shënim . Seksioni i historisë së tregtisë mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare duke analizuar rregullisht përparimin tuaj

Si mund të lexoj një tabelë?

Grafiku është mjeti kryesor i tregtarit në platformë. Një grafik tregon dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur në kohë reale.

Ju mund ta rregulloni grafikun sipas preferencave tuaja.

1. Për të zgjedhur një lloj grafiku, klikoni në ikonën e grafikut në këndin e poshtëm të majtë të platformës. Ekzistojnë 4 lloje grafikësh: Mali, Linja, Qiri dhe Bar.
Shënim . Tregtarët preferojnë grafikun Candle sepse është më informues dhe i dobishëm.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Për të zgjedhur një periudhë kohore, klikoni në një ikonë kohore. Ai përcakton se sa shpesh shfaqen ndryshimet e reja të çmimit në aktiv.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Për të zmadhuar dhe zvogëluar një grafik, shtypni butonat "+" dhe "-" ose lëvizni miun. Përdoruesit e aplikacioneve celulare mund të zmadhojnë dhe zvogëlojnë një tabelë me gishtat e tyre.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Për të parë ndryshimet më të vjetra të çmimeve, tërhiqni grafikun me miun ose gishtin tuaj (për përdoruesit e aplikacioneve celulare).

Si t'i përdor treguesit?

Treguesit janë mjete vizuale që ndihmojnë në gjurmimin e ndryshimeve në lëvizjet e çmimeve. Tregtarët i përdorin ato për të analizuar grafikun dhe për të përfunduar tregti më të suksesshme. Treguesit shkojnë së bashku me strategji të ndryshme tregtare.

Mund të rregulloni treguesit në këndin e poshtëm të majtë të platformës.

1. Klikoni në ikonën "Instrumente Tregtare".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Aktivizoni treguesin që ju nevojitet duke klikuar mbi të.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Rregullojeni ashtu siç dëshironi dhe shtypni “Apliko”.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
4. Të gjithë treguesit aktivë do të shfaqen mbi listë. Për të hequr treguesit aktivë, shtypni ikonën e koshit të plehrave. Përdoruesit e aplikacionit celular mund t'i gjejnë të gjithë treguesit aktivë në skedën "Treguesit".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A mund ta mbyll një tregti përpara kohës së skadimit?

Kur tregtoni me mekanikën e tregtimit me kohë fikse, ju zgjidhni kohën e saktë që tregtia do të mbyllet dhe nuk mund të mbyllet më herët.

Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur mekanikë CFD, mund të mbyllni një tregti përpara kohës së skadimit. Ju lutemi vini re se kjo mekanikë është e disponueshme vetëm në llogarinë demo.

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale?

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llojin e llogarisë tuaj në këndin e sipërm të platformës.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
2. Zgjidhni "Llogari reale".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
3. Platforma do t'ju njoftojë se tani po përdorni fonde reale . Klikoni " Tregti ".
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo


Si të jeni efikas në tregti?

Qëllimi kryesor i tregtimit është të parashikojë saktë lëvizjen e një aktivi për të marrë fitim shtesë.
Çdo tregtar ka strategjinë e tij dhe një grup mjetesh për t'i bërë parashikimet e tij më të sakta.

Këtu janë disa pika kyçe për një fillim të këndshëm në tregti:
 1. Përdorni llogarinë demo për të eksploruar platformën. Një llogari demo ju lejon të provoni asete, strategji dhe tregues të rinj pa rreziqe financiare. Është gjithmonë një ide e mirë të hysh në tregti të përgatitur.
 2. Hapni tregtimet tuaja të para me shuma të vogla, për shembull, $1 ose $2. Kjo do t'ju ndihmojë të testoni tregun dhe të fitoni besim.
 3. Përdorni asete të njohura. Në këtë mënyrë, do të jetë më e lehtë për ju të parashikoni ndryshimet. Për shembull, mund të filloni me aktivin më të njohur në platformë – çiftin EUR/USD.
 4. Mos harroni të eksploroni strategji, mekanikë dhe teknika të reja! Të mësuarit është mjeti më i mirë i tregtarit.


Çfarë do të thotë koha e mbetur?

Koha e mbetur (koha për të blerë për përdoruesit e aplikacioneve celulare) tregon se sa kohë ka mbetur për të hapur një tregti me kohën e zgjedhur të skadimit. Mund ta shihni kohën e mbetur sipër grafikut (në versionin ueb të platformës) dhe tregohet gjithashtu nga një vijë vertikale e kuqe në grafik.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Nëse ndryshoni kohën e skadimit (koha kur mbaron tregtia), do të ndryshojë edhe koha e mbetur.

Pse disa asete nuk janë të disponueshme për mua?

Ka dy arsye pse disa asete nuk janë të disponueshme për ju:
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm për tregtarët me statusin e llogarisë Standard, Gold ose VIP.
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm në ditë të caktuara të javës.
Ju mund të gjeni listën e aseteve të disponueshme për statusin e llogarisë tuaj duke klikuar në seksionin e aseteve në platformë dhe duke lëvizur poshtë.

Shënim . Disponueshmëria varet nga dita e javës dhe gjithashtu mund të ndryshojë gjatë gjithë ditës.


Çfarë është një periudhë kohore?

Një periudhë kohore, ose një kornizë kohore, është një periudhë gjatë së cilës formohet grafiku.
Ju mund ta ndryshoni periudhën kohore duke klikuar në ikonën në këndin e poshtëm të majtë të grafikut.
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Periudhat kohore janë të ndryshme për llojet e grafikëve:
 • Për grafikët "Candle" dhe "Bar", periudha minimale është 5 sekonda, maksimumi - 30 ditë. Ai tregon periudhën gjatë së cilës formohet 1 qiri ose 1 bar.
 • Për grafikët "Mountain" dhe "Line" - periudha minimale është 1 sekondë, maksimumi është 30 ditë. Periudha kohore për këto diagrame përcakton shpeshtësinë e shfaqjes së ndryshimeve të reja të çmimeve.
Shënim . Sa më e madhe të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat kryesore në lëvizjen e çmimeve. Sa më e vogël të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat aktuale lokale.
Thank you for rating.