Identifikohu - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në llogarinë Binomo

  1. Shkoni te aplikacioni ose faqja e internetit Binomo .
  2. Klikoni në "Identifikohu" dhe " Identifikohu ".
  3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
  4. Klikoni në butonin "Identifikohu" .
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur "Google" ose "Facebook".
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tim".

Klikoni butonin e verdhë "Identifikohu" dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit, klikoni " Identifikohu ".
Si të identifikoheni në Binomo
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni në Binomo
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të depozitoni në Binomo
Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Facebook

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në Binomo duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook .

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të identifikoheni në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo kërkon qasje te emri juaj, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo.

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Google

1. Ju gjithashtu mund të identifikoheni në platformë duke përdorur llogarinë tuaj Google duke klikuar në logon e Google .
Si të identifikoheni në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni “Next” . Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Google .
Si të identifikoheni në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të identifikoheni në Binomo
Pas kësaj, do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Binomo

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin tim" në seksionin "Hyrja".
Si të identifikoheni në Binomo
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin " Dërgo ".
Si të identifikoheni në Binomo
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin e verdhë " Kliko ".
Si të identifikoheni në Binomo
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin" .
Si të identifikoheni në Binomo

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.


Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të identifikoheni në Binomo
Për përdoruesit e aplikacionit celular:
Klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Binomo
Klikoni "Rivendos fjalëkalimin". Futni emailin në të cilin është regjistruar llogaria juaj dhe klikoni "Rivendos fjalëkalimin".
Si të identifikoheni në Binomo
Do të merrni një letër të rikuperimit të fjalëkalimit, hapeni dhe klikoni butonin. Krijo një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni në Binomo
Shënim . Nëse nuk e keni marrë letrën e rikuperimit të fjalëkalimit, sigurohuni që keni futur emailin e saktë dhe kontrolloni dosjen e postës së padëshiruar.

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin ueb Binomo. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo: Online Trade Assistant" dhe klikoni "Merr" për ta instaluar atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni në Binomo
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Binomo duke përdorur emailin tuaj. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni në Binomo
Platforma Tregtare e aplikacionit Binomo për përdoruesit e iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni " Binomo-Mobile Trading Online " për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Binomo duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni në Binomo
Bëni të njëjtat hapa si në një pajisje iOS, zgjidhni opsionin "Identifikohu" , shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni në Binomo
Si të identifikoheni në Binomo
Platforma tregtare e Binomo për përdoruesit e smartfonëve dhe tabletave.
Si të identifikoheni në Binomo


Hyni në Binomo Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Shkoni në faqen kryesore të Binomo .
Si të identifikoheni në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma e tregtimit në ueb-in celular Binomo.
Si të identifikoheni në Binomo


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Unë regjistrohem përmes Facebook dhe nuk mund të hyj në llogarinë time, çfarë të bëj?

Gjithmonë mund të hyni në platformë duke rivendosur fjalëkalimin tuaj përmes emailit të përdorur për regjistrim në Facebook.

1. Klikoni "Kam harruar fjalëkalimin tim" në seksionin "Hyrja" ("Rivendos fjalëkalimin" për përdoruesit e aplikacionit celular).

2. Futni emailin që keni përdorur për regjistrim në Facebook dhe klikoni “Dërgo”.

3. Do të merrni një email për rikuperimin e fjalëkalimit, hapeni dhe klikoni butonin.

4. Krijoni një fjalëkalim të ri. Tani mund të hyni në platformë me emailin tuaj dhe një fjalëkalim.

Si të kaloni midis llogarive?

Ju mund të kaloni në çdo kohë midis llogarive dhe të përfundoni tregti në to njëkohësisht.

1. Klikoni në llojin e llogarisë në këndin e sipërm djathtas të platformës.

2. Klikoni në llojin e llogarisë në të cilën dëshironi të kaloni.


Po sikur të mos kem aktivitet tregtar për 90 ditë ose më shumë?

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 90 ditë me radhë, do të paguhet një tarifë abonimi.

Është një pagesë fikse mujore prej $30/€30 ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj.

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 6 muaj rresht, fondet në llogarinë tuaj do të ngrihen. Nëse vendosni të rifilloni tregtimin, na kontaktoni në [email protected]. Këtë informacion mund ta gjeni gjithashtu në paragrafët 4.10 – 4.12 të Marrëveshjes së Klientit.
Thank you for rating.