Me platformën e tyre të pasur me karakteristika, Binomo dëshmon se ata kanë shpenzuar kohë duke vlerësuar dhe integruar elementët më thelbësorë për tregtarët Binomo.

 • Rregullorja: IFC (Komisioni Financiar Ndërkombëtar)
 • Depozita minimale: 10 dollarë
 • Tregtia minimale: 1 dollarë
 • Pagesat: 90% Maks
 • Tregtimi celular: Po
 • Tregtimi në fundjavë: Po
 • Asetet: CFD, mallra, indekse dhe çifte valutore
 • Llogaria Demo: Po
 • Tregtarët në SHBA dhe MB: Nuk pranohen

Ky ndërmjetës ka klientë nga 133 vende të ndryshme dhe është një nga ndërmjetësit më të njohur për tregtarët nga India, Brazili, Indonezia, Vietnami dhe Turqia.

Binomo është themeluar në vitin 2014 dhe është në pronësi të një kompanie të quajtur Dolphin Corp, e vendosur në Shën Vincent dhe Grenadine. Me mbi 887,470 tregtarë aktivë ditorë dhe mbi 30,000,000 tregti të suksesshme në javë, Binomo është një nga ndërmjetësit më të mëdhenj.

Por a është Binomo i duhuri për ju? A mund t'u besohet atyre? Në këtë përmbledhje Binomo, do t'ju tregoj gjithçka që duhet të dini për këtë platformë tregtare.


Platforma Tregtare

Rishikimi Binomo

Binomo përdor një platformë tregtare të pronarit për të gjithë tregtarët e saj. Platforma përdor protokollin SSL për të siguruar që të gjitha të dhënat të jenë të koduara dhe të sigurta, në mënyrë që fondet tuaja të qëndrojnë gjithmonë të sigurta gjatë çdo kushti tregtimi. Siguria e të dhënave të klientëve është kritike, pasi përcakton se sa mirë Binomo mund të mbrojë informacionin financiar.

Pa disa informacione të ndjeshme financiare si numrat e kartave të kreditit, informacionet bankare dhe të dhëna të tjera personale, nuk mund të depozitoni ose tërhiqni fonde, gjë që e bën të nevojshme sigurinë e platformës. Duke pasur këtë shtresë të parë mbrojtjeje nga Binomo përfitoni ju si tregtar dhe ruan reputacionin e Binomos.

Përtej bazave, platforma Binomo përbëhet nga disa komponentë të dobishëm për të përmirësuar përvojën tuaj të tregtimit në internet. Grafikët, çelësat kryesorë dhe ritmet e shpejta të rifreskimit kanë të gjitha potencialin për të rritur pagesat tuaja. Binomo ofron të gjitha këto dhe më pas disa.

Platforma e tyre ka më shumë se 20 mjete të ndryshme grafike për t'ju ndihmuar të analizoni grafikët dhe historinë tuaj të tregtimit. Hotkeys mundësojnë akses të shpejtë dhe tregtim të shpejtë në internet, dhe janë unikë për Binomo. Nuk do t'i gjeni me asnjë tregtar tjetër. Për më tepër, Binomo ofron një integrim të kalendarit ekonomik dhe skeda të pavarura për përdorim me këto grafikone të ndryshme.

Platforma e tyre e thjeshtë dhe efikase përfshin gjithashtu shumë veçori të shkallëzueshme, së bashku me Binomo për të filluar tregtimin me vetëm një klik—nuk nevojitet konfirmim. Kjo, e kombinuar me shpejtësinë e shpejtë të rifreskimit, u lejon tregtarëve të mprehtë të shfrytëzojnë mundësitë në momentin që ato shfaqen.

Me platformën e tyre të pasur me veçori, Binomo dëshmon se ata kanë shpenzuar kohë duke vlerësuar dhe integruar elementët më thelbësorë për tregtarët binomo.

Llojet e tregtisë

Binomo ofron tipin standard të tregtisë High/Low, i njohur gjithashtu si call/put dhe Turbo Trades. Të larta/të ulëta janë derivatet tuaja standarde të thirrjes/vendosjes dhe janë përgjithësisht të disponueshme nga të gjithë ndërmjetësit e tregtimit.

E lartë/I ulët përfshin parashikimin nëse çmimi përfundimtar i tregut i një aktivi do të rritet ose do të ulet nën çmimin në fillim të një afati kohor të caktuar. Tregtimet Turbo janë të ngjashme, përveç me kufizime kohore më të shkurtra.

Edhe pse ata nuk kanë një përzgjedhje të gjerë të llojeve të tregtisë në platformën e tyre, Binomo ofron disponueshmëri tregtare pa ndalesë. Tregu nuk mbyllet kurrë, që do të thotë se ju mund të tregtoni sa herë të dëshironi - duke përfshirë fundjavat - duke i veçuar ata nga ndërmjetësit e tjerë në internet.


Rregullore

Rishikimi Binomo

Binomo rregullohet nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar (IFC) dhe ka qenë anëtar i Kategorisë A që nga viti 2018. IFC është një organizatë e pavarur që ndihmon në rregullimin e tregjeve financiare dhe fakti që Binomo është i rregulluar dhe anëtar i kategorisë A flet për reputacionin e tyre si ndërmjetës.

Një përfitim për tregtarët është se IFC ka një fond kompensimi për të gjithë anëtarët e tij. Kjo do të thotë se nëse diçka do të ndodhte me Binomo për të kompromentuar fondet, tregtarët do të mbroheshin deri në 20,000 €. Kjo mbrojtje siguron tregtarët për sigurinë e fondeve të tyre dhe i bën të ditur se Binomo vlerëson burimet tuaja.

Përveç të qenit anëtar i Kategorisë A të IFC-së, Binomo është i certifikuar nga FMMC. Ata gjithashtu auditohen rregullisht nga dega VerifyMyTrade e IFC. Auditimi i tyre i fundit përfundoi më 13 shkurt 2020 dhe rezultatet kaluan standardet për cilësinë e ekzekutimit. Këto auditime të rregullta dhe certifikimi i tyre i pavarur flasin për integritetin e Binomos si ndërmjetës.

Për më tepër, Binomo është në proces të marrjes së një licence përmes CySEC. Për klientët ndërkombëtarë, rregullorja është kritike në përcaktimin e ndërmjetësit për të zgjedhur, dhe këto çertifikime, auditime dhe rregullore janë shenja që Binomo është një ndërmjetës me reputacion me kushte të favorshme tregtimi.


Llojet e llogarisë Binomo

Kur krahasoni ndërmjetësit në internet, një nga hapat tuaj të parë është të ekzaminoni llojet e ndryshme të llogarive që ata ofrojnë. Cili është investimi minimal i kërkuar? Cilat janë përfitimet e pikave të ndryshme të hyrjes?

Me Binomo, mund të filloni ose të përmirësoni në një nga tre llojet e llogarive. Çdo nivel ofron përfitime të ndryshme dhe ndërsa investimi juaj rritet, rriten edhe rendimentet dhe shpërblimet e mundshme. Binomo ka tre nivele llogarie: Standard, Gold dhe VIP. Le të shohim secilën prej llogarive, çfarë kërkojnë dhe çfarë merrni kur regjistroheni për secilën.


Standard

Nëse sapo keni filluar me tregtimin, llogaria standarde mund të jetë ndeshja juaj më e mirë. Kërkon vetëm 10 dollarë për të filluar tregtimin në këtë nivel, dhe ju keni akses në 39 asete në platformë. Të kesh një numër më të vogël të aseteve në dispozicion mund të jetë më pak dërrmuese nëse jeni fillestar. Kjo ju lejon të përqendroheni në të kuptuarit se me çfarë po punoni në vend të numrit të zgjedhjeve në dispozicion. Për më tepër, kostoja e ulët e hyrjes do të thotë që nuk do të duhet të shqetësoheni për rrezikimin e fondeve tuaja.Karakteristika të tjera përfshijnë:

 • 3 ditë për të tërhequr pagesat: Fondet tuaja do të jenë të disponueshme në mënyrën tuaj të preferuar të pagesës brenda tre ditëve. Kjo mund të duket si një kohë, por do të gjeni kohë më të gjata pritjeje me disa ndërmjetës.
 • Turnetë standarde: Qasja në turnetë standarde ju lejon të merrni pjesë në gara që mund t'ju japin fonde bonus
 • Rendimenti maksimal 84%.
 • 80% bonus maksimal


Ari

Për ata që kanë kapacitet për investime më thelbësore, ari është pika juaj e ardhshme e hyrjes. Një llogari Gold kërkon një depozitë prej 500 dollarësh - një rritje mjaft nga standardet 10 dollarë. Një llogari Gold ju lejon të keni akses në më shumë asete se niveli Standard, kështu që ju merrni 42 në vend të 39 dhe do të keni akses më të hershëm në fondet tuaja. Në vend që të duhen tre ditë për të tërhequr pagesat nga llogaria juaj, do të keni mundësi t'i aksesoni ato brenda 24 orëve.

Do të vini re disa përfitime të tjera me këtë lloj llogarie që nuk do t'i gjeni me llogaritë standarde, duke përfshirë:

 • Turnetë e artë: Këto turne kanë fitime potenciale më të larta se turnet standarde.
 • 90% bonus maksimal


VIP

Niveli më i lartë i llogarisë që mund të merrni është VIP. Kjo llogari ka të gjitha veçoritë që duhet të ofrojë një status VIP. Ju merrni akses të shpejtë në fondet tuaja, më shumë asete për të tregtuar, rendimente më të larta dhe më shumë bonuse. Një llogari VIP kërkon një depozitë prej $1000. Këto fonde ju japin akses në mbi 55 asete dhe vetëm një kohë pritje prej katër orësh kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj. Për t'ju ndihmuar në menaxhimin e investimit tuaj, ju merrni edhe një menaxher VIP. Menaxheri juaj VIP ofron mbështetje dhe ndihmë, si dhe mundësisht duke ofruar bonuse.
Rishikimi Binomo

Karakteristika të tjera përfshijnë:

 • Turne VIP
 • Fitueshmëria deri në 90%
 • Depozita deri në 200%
 • Sigurimi i investimeve
 • Oferta individuale
 • Menaxher personal

Për tregtarët me përvojë, ky lloj llogarie ofron një përfitim të rëndësishëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për maksimizimin e ROI-t tuaj.


Demo Binomo

Kur po konsideroni një ndërmjetës në internet, është një ide e mirë të eksploroni llogarinë demo të kompanisë përpara se të tregtoni në një llogari reale. Përdorimi i një llogarie demo do t'ju lejojë të vlerësoni platformën dhe të shihni nëse ajo ofron të gjitha mjetet dhe veçoritë që dëshironi në një ndërmjetës tregtar në internet.

Llogaritë demo janë një mundësi për të testuar makinën përpara se të blini. Ju mund të njiheni me proceset e platformave për të bërë tregti dhe paraqitjen e ndërfaqes së përdoruesit. Një ndërmjetës i mirë do t'u ofrojë përdoruesve një mundësi demo falas, dhe Binomo e bën.

Binomo u ofron tregtarëve mundësinë për të praktikuar strategji dhe për t'u njohur me platformën me llogarinë e tyre demo. Për të krijuar një llogari demo, gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni me emailin tuaj dhe do të merrni 1000 dollarë në fonde virtuale.

Këto fonde pa rrezik do t'ju lejojnë të shihni nëse Binomo plotëson nevojat tuaja si tregtar. Nëse jo, është më e lehtë të tërhiqesh sesa të mbyllësh një llogari në të cilën ke investuar tashmë.


Asetet

Për sa i përket aseteve, Binomo ka një përzgjedhje që është e krahasueshme me të tjerët. Në nivelin më të lartë të llogarisë së tregtimit, ju keni akses në 49 aktive të ndryshme që mbulojnë një sërë llojesh aktivesh. Të kesh një përzgjedhje të larmishme të aseteve ju lejon të përcaktoni me saktësi se çfarë tregtoni më të rehatshëm.Binomo ofron një gamë të gjerë asetesh që përfshijnë:

 • Mallrat
 • CFD-të
 • Çiftet e monedhës
 • Tregues
 • Çiftet e mallit


Aplikacioni Binomo Trade

Rishikimi Binomo

Një veçori për t'u marrë parasysh është nëse kompania ka apo jo një aplikacion celular. Aplikacionet celulare ju lejojnë të tregtoni nga çdo vend, në çdo kohë, gjë që mund t'ju ndihmojë të fitoni më shumë pagesa.

Binomo ka një platformë tregtare celulare. Mund ta gjeni aplikacionin iOS në Apple Store ose në Google Play Store për Android.

Një veçori e disponueshme në aplikacion që nuk mund ta merrni me platformën e internetit është mënyra për të marrë njoftime. Njoftimet mund të ndihmojnë në maksimizimin e fitimeve tuaja duke ju paralajmëruar për tendencat e tregut dhe duke ju bërë të ditur kur plotësoni disa parakushte tregtare.

Përhapjet, komisionet dhe levave

Shumica e platformave tregtare nuk paguajnë një tarifë ose komision. Në vend të kësaj, ata fitojnë para shtesë kur një tregtar bën një parashikim të pasaktë, duke humbur kështu tregtinë. Sipas standardit të industrisë, Binomo nuk paguan tarifë për shërbimet e tyre. Fakti që Binomo i fiton fondet e veta nga tregtarët që dështojnë fondet e tyre do të thotë se për tregtarët që investojnë me shuma të mëdha, mund të jetë një investim mjaft fitimprurës.

Trajtimi Binomos i klientëve të tyre VIP flet për fitimet e tyre. Rendimenti maksimal 90% dhe bonusi maksimal 100% barazohen me pagesa më të larta. Nga ana tjetër, aftësia për të investuar dhe mësuar në një pikë hyrëse më të ulët do të thotë që tregtarët e tyre Standard nuk e bëjnë të pasuksesshëm asnjë nga investimi i tyre në spread ose komisione. Ashtu si me shumicën e platformave të tjera, Binomo nuk përdor levë. Nëse leva është e rëndësishme për ju, një tjetër platformë ose ndërmjetës mund të jetë një ndeshje më e mirë.


Bonuset dhe Promot Binomo

Shumë ndërmjetës ofrojnë bonuse dhe promovime për depozitën tuaj të parë. Megjithatë, për momentin, Binomo nuk ka asnjë promo apo bonus të reklamuar.

Ata kanë turne të rregullt, secili unik për nivelet e ndryshme të llogarisë. Kostoja e hyrjes varion nga falas në 30 dollarë, në varësi të nivelit dhe llojit të turneut. Fondet e çmimeve për turnetë fillojnë me 300 dollarë dhe arrijnë deri në 40,000 dollarë. Për më tepër, siç e përmendëm në seksionin e llogarive, ka bonuse të disponueshme në nivelet e llogarisë Gold dhe VIP.


Depozitat dhe Tërheqjet

Rishikimi Binomo

Me Binomo, depozita minimale e kërkuar varet nga lloji i llogarisë që dëshironi të hapni. Mund të filloni të tregtoni me para të vërteta për vetëm 10 dollarë me një llogari standarde, por për një llogari VIP, po kërkoni të hiqni të paktën 1000 dollarë menjëherë.

Kur tërhiqni fondet tuaja, mund të hasni një tarifë prej 10%, por vetëm nëse nuk keni bërë një numër minimal tregtimesh. Faqja e internetit përdor SSL për t'i mbajtur të dhënat tuaja të koduara dhe të sigurta, dhe fondet deri në 20,000 dollarë mbrohen nga mashtrimi. Për depozitat dhe tërheqjet, ju keni disa mënyra të ndryshme:

 • Kartat e kreditit (Visa dhe MasterCard)
 • Neteller
 • Jeton
 • Bankat indiane


A është Binomo një mashtrim?

Jo, Binomo nuk është një mashtrim. Binomo është një platformë legjitime tregtare në internet që përdoret nga mijëra tregtarë çdo ditë nga 133 vende të ndryshme në të gjithë botën. Ky ndërmjetës është një anëtar i kategorisë "A" i IFC (Komisioni Financiar Ndërkombëtar), i cili përfshin deri në 20,000 dollarë mbrojtje për mosmarrëveshjet e rasteve. Duke iu bashkuar IFC-së, Binomo ripohon angazhimin e saj për ruajtjen e standardeve më të larta të sjelljes dhe praktikave të biznesit.

A është i ligjshëm Binomo në Indi?

Po, tregtimi në Indi është i ligjshëm me Bonomo. Sidoqoftë, ky ndërmjetës nuk rregullohet nga Bordi i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Indisë. Binomo është një ndërmjetës në det të hapur dhe është i bazuar në St. Vincent dhe Grenadines. Ata pranojnë tregtarë nga mbi 113 vende të ndryshme, përfshirë Indinë.


Mbështetja e Klientit

Binomo ka disa zgjedhje se si t'u afrohet atyre.

 • Chat: Në uebsajtin dhe aplikacionin e tyre, ka një dritare bisede që shfaqet dhe ju ofron një zgjedhje të bisedës së drejtpërdrejtë. Funksioni i bisedës së drejtpërdrejtë është i fuqishëm dhe mbështet shumë gjuhë.
 • Adresa e emailit: Ndoshta shqetësimi juaj nuk kërkon vëmendje të menjëhershme. Në këtë rast, ju mund të dërgoni një email në [email protected] dhe ata do të përgjigjen sa më shpejt që të munden.

  Dolphin Corp
  Kati i Parë, Banka e Parë St. Vincent Ltd
  James Street
  Kingstown
  St. Vincent and the Grenadines


Pro

Me një ndërmjetës si Binomo, ju dëshironi të dini se çfarë po merrni me investimin tuaj. Shikoni avantazhet e platformës dhe politikave të tyre për të parë nëse ato janë të përshtatshme për ju:

 • Mbështetje e përgjegjshme ndaj klientit
 • Tregtim pa ndalesë
 • Llogari demo e fuqishme
 • Depozitë minimale prej 10 dollarësh
 • Tregti minimale 1 dollarë
 • Disponueshmëria e tregtimeve të fundjavës
 • Potenciali 90% fitim maksimal
 • Turne me fonde çmimesh


Kundër

Edhe pse ka shumë përfitime nga Binomo, ai nuk do të jetë zgjidhja më e mirë për të gjithë. Nëse jeni duke kërkuar për ndonjë nga këto veçori, për fat të keq, do të zhgënjeheni:

 • Numri i kufizuar i aseteve për të zgjedhur
 • Llojet e kufizuara të tregtisë
 • Nuk mbështetet në SHBA ose Evropë
 • Pavarësisht se është një anëtar i Kategorisë A të IFC-së, ai është i certifikuar vetëm sipas FMRRC
 • Nuk ka tregti sociale
 • Nuk ka sinjale


Mendimet përfundimtare mbi Binomo

Binomo ofron një gamë të gjerë karakteristikash dhe mjetesh që e bëjnë atë një platformë të qëndrueshme dhe miqësore për përdoruesit për shumë tregtarë dhe investitorë që janë të interesuar të hyjnë në tregun tregtar. Binomo ka diçka për tregtarët e çdo niveli aftësie.

Aplikacioni i tij funksional celular është veçanërisht i qetë dhe kostoja e tij e ulët e hyrjes me një depozitë minimale prej 10 dollarësh do të thotë që edhe tregtarët e rinj që nuk janë ende gati të zhyten në botën e tregtimit në internet, mund ta provojnë atë me pak ose aspak rrezik.

Në të njëjtën kohë, grafikët dhe mjetet e tij strategjike ende mund të kënaqin tregtarin më të disiplinuar. Në përgjithësi, është një zgjedhje solide dhe e besueshme për ndërmjetësin tuaj të ardhshëm tregtar.

Thank you for rating.