Binomo турнир Дневен бесплатно - Награден фонд 300 УСД

Binomo турнир Дневен бесплатно - Награден фонд 300 УСД
  • Период на натпреварот: Дневно
  • Награди: Награден фонд 300 долари

Цел
Максимално салдо на крајот од турнирот
Број на откупи
0
Повторна цена
23.320 ₫
Почетна рамнотежа
100,00 ₮
Број на учесници
6766
Наградни места
60
Започнете
09:00 UTC
Крај
16:00 UTC


Сите учесници го започнуваат натпреварувањето со ист биланс на турнирот. Ребајот е возможен доколку износот на вашата сметка и во инвестициите во незатворени трансакции е помал од 100₮ Големината на наградниот фонд зависи од бројот на учесници и откупи на овој турнир.

35-70% од сите депозити на учесниците направени за време на турнирот ќе одат во наградниот фонд. Гарантираниот награден фонд е 300 долари.

Наградниот фонд не може да биде помал од оваа сума. Во случаи кога безбедносната служба на компанијата се сомнева дека Клиентот извршил измамнички активности со цел да постигне успех на турнир во периодот на учество на турнирот, компанијата има право да ја откаже наградата на турнирот на клиентите или да го повлече Клиентот од учество на турнир. По дискреција на Компанијата, откупите за учество на турнирот може да се вратат.
Thank you for rating.