Логирај Се - Binomo North Macedonia - Binomo Северна Македонија

Како да се најавите на Binomo


Како да се најавите на сметката на Binomo

  1. Одете во апликацијата или веб-страницата Binomo .
  2. Кликнете на „Најави се“ и „ Најави се “.
  3. Внесете ја вашата е-адреса и лозинка.
  4. Кликнете на копчето „Најави се“ .
  5. Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта , можете да се најавите користејќи „Гугл“ или „Фејсбук“.
  6. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Ја заборавив мојата лозинка“.

Кликнете на жолтото копче „Најави се“ и ќе се појави јазичето со формуларот за пријавување, кликнете на „ Најави се “.
Како да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка.
Како да се најавите на Binomo
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари во демо сметка, исто така можете да тргувате на реална или турнирска сметка по депонирањето.
Како да депонирате на Binomo
Како да се најавите на Binomo


Како да се најавите на Binomo користејќи Фејсбук

Можете исто така да се најавите на Binomo користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на логото на Facebook .

1. Кликнете на копчето Facebook .
Како да се најавите на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најава на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-адреса што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите на Binomo
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се најавите на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo.

Како да се најавите на Binomo користејќи Google

1. Можете исто така да се најавите на платформата користејќи ја вашата сметка на Google со кликнување на логото на Google .
Како да се најавите на Binomo
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“ . Откако ќе го внесете ова најавување и кликнете „Следно“, системот ќе отвори прозорец. Ќе ви биде побарана лозинката за вашата сметка на Google .
Како да се најавите на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да се најавите на Binomo
После тоа, ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Binomo.


Враќање на лозинка од сметката на Binomo

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“.
Како да се најавите на Binomo
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте за време на регистрацијата и кликнете на копчето „ Испрати “.
Како да се најавите на Binomo
Најтешкиот дел заврши, ветуваме! Сега само одете во вашето сандаче, отворете ја е-поштата и кликнете на жолтото копче „ Кликнете “.
Како да се најавите на Binomo
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата на Binomo. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Промени лозинка“ .
Како да се најавите на Binomo

Ве молиме следете ги овие правила:
Лозинката мора да се состои од најмалку 6 знаци и мора да содржи букви и бројки." Лозинка" и "Потврди лозинка" мора да бидат исти.


Откако ќе внесете „Лозинка“ и „Потврди лозинка“. Ќе се појави порака која покажува дека лозинката е успешно променета.

Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата Binomo користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.
Како да се најавите на Binomo
За корисници на мобилни апликации:
кликнете „Најави се“.
Како да се најавите на Binomo
Кликнете на „Ресетирање лозинка“. Внесете ја е-поштата на која е регистрирана вашата сметка и кликнете на „Ресетирање лозинка“.
Како да се најавите на Binomo
Ќе добиете писмо за враќање на лозинката, отворете го и кликнете на копчето. Направете нова лозинка.
Како да се најавите на Binomo
Забелешка . Ако не сте го добиле писмото за враќање на лозинката, проверете дали сте ја внеле точната е-пошта и проверете ја папката со спам.

Како да се најавите на апликацијата Binomo за iOS

Пријавувањето на мобилната платформа iOS е слично на најавувањето на веб-апликацијата Binomo. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте „Binomo: Online Trade Assistant“ и кликнете „Get“ за да го инсталирате на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите на Binomo
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Binomo користејќи ја вашата е-пошта. Треба само да ја изберете опцијата „Најави се“.
Како да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“ .
Како да се најавите на Binomo
Платформа за тргување на апликацијата Binomo за корисници на iPhone или iPad.
Како да се најавите на Binomo


Како да се најавите Binomo апликацијата Android

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „ Binomo-Mobile Trading Online “ за да ја најдете оваа апликација или кликнете овде . По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Binomo користејќи ја вашата е-пошта.
Како да се најавите на Binomo
Направете ги истите чекори како на уред со iOS, изберете ја опцијата „Најави се“ , внесете ја вашата е-пошта и лозинката и потоа кликнете на копчето „Најави се“ .
Како да се најавите на Binomo
Како да се најавите на Binomo
Трговска платформа на Binomo за корисници на паметни телефони и таблети.
Како да се најавите на Binomo


Најавете се на Binomo Mobile Web

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување Binomo, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. Одете на главната страница на Binomo .
Како да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“ .
Како да се најавите на Binomo
Тука си! Сега ќе можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Платформа за тргување на мобилната веб-страница Binomo.
Како да се најавите на Binomo


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Се регистрирам преку Фејсбук и не можам да се најавам на мојот профил, што да правам?

Секогаш можете да пристапите на платформата со враќање на вашата лозинка преку е-пошта што се користи за регистрација на Facebook.

1. Кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“ („Ресетирање лозинка“ за корисници на мобилни апликации).

2. Внесете ја е-поштата што ја користевте за регистрација на Facebook и кликнете „Испрати“.

3. Ќе добиете е-пошта за враќање на лозинката, отворете ја и кликнете на копчето.

4. Направете нова лозинка. Сега можете да влезете во платформата со вашата е-пошта и лозинка.

Како да се префрлате помеѓу сметки?

Можете во секое време да се префрлате помеѓу сметките и истовремено да склучувате тргувања со нив.

1. Кликнете на типот на сметката во горниот десен агол на платформата.

2. Кликнете на типот на сметката на која сакате да се префрлите.


Што ако немам трговска активност 90 дена или подолго?

Доколку немате трговска активност 90 дена по ред, ќе ви се наплаќа претплата.

Тоа е фиксна месечна исплата од $30/€30 или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка.

Доколку немате трговска активност 6 месеци по ред, средствата на вашата сметка ќе бидат замрзнати. Ако одлучите да продолжите со тргувањето, контактирајте со нас на [email protected]. Овие информации можете да ги најдете и во параграфите 4.10 – 4.12 од Договорот за клиентот.
Thank you for rating.