Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U

Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U

1. Nëse keni bilanc zero në e-Portofolin tuaj CashU, duhet të kontaktoni një shitës ligjor në vendin tuaj duke përdorur këtë lidhje: https://www.cashu.com/site/en/topup

(nëse keni bilanc të mjaftueshëm, kaloni këtë hap).

Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Cash U”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
3. Zgjidhni shumën për të depozituar, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
4. Zgjidhni “Cash U” për të vazhduar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
5. Zgjidhni "Po" për të vazhduar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
6. Futni informacionin e kërkuar (hyrjen dhe fjalëkalimin e portofolit tuaj elektronik), klikoni kutinë "Unë jam njeri" dhe kliko butonin "Paguaj" për të vazhduar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
7. Do të hapet skeda e re me “Pagesa me sukses”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U
8. Informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Cash U

Thank you for rating.