Shkarko - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo në telefonin iOS

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga App Store ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Merr aplikacionin Binomo për IOS

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin Binomo dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
  1. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
  2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
  3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Më pas një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresen tuaj te e-mailit.

Pasi emaili juaj është konfirmuar me sukses, ju mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo në telefonin Android

Aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Gjithashtu nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga dyqani Google Play ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo” dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj Android.

Merr aplikacionin Binomo për Android

Klikoni në [ Install ] për të përfunduar shkarkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin Binomo dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
  1. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
  2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
  3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Më pas një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresen tuaj te e-mailit.

Pasi emaili juaj është konfirmuar me sukses, ju mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Binomo për celular (Android, iOS)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Thank you for rating.