Regjistrimi - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të regjistroni një llogari në Binomo


Si të regjistroni një llogari Binomo me email

1. Vizitoni faqen e internetit të Binomo dhe klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të sigurt.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese. Ju mund të zgjidhni dollarë amerikanë, euro ose, për shumicën e rajoneve, monedhën kombëtare.
 3. Lexoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë dhe konfirmoni atë duke klikuar kutinë e kontrollit.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .
Si të regjistroni një llogari në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Tani ju jeni një tregtar Binomo, keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese dhe gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të depozitoni në Binomo
Si të regjistroni një llogari në Binomo


Si të regjistroni një llogari Binomo në Facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë të hapni një llogari Binomo duke përdorur Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe më pas butonin “Facebook”.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar Facebook

. Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo... Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!


Si të regjistroni një llogari në Binomo

Si të regjistroni një llogari në Binomo

Si të regjistroni një llogari Binomo me Google

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur një llogari Google . Këtu ju duhet gjithashtu autorizim për llogarinë tuaj Google .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroni një llogari në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!


Regjistro llogarinë në aplikacionin Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo: Online Trade Assistant" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni në internet.
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Tani mund të tregtoni Binomo në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroni një llogari në Binomo

Regjistro llogarinë në aplikacionin Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo - Mobile Trading Online" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit
 2. Fut fjalëkalimin e ri
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Tani mund të tregtoni Binimo në një pajisje celulare Android.
Si të regjistroni një llogari në Binomo


Regjistro llogarinë në Binomo Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Shkoni në faqen kryesore të Binomo .
Si të regjistroni një llogari në Binomo
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni një monedhë, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të regjistroni një llogari në Binomo

Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të regjistroni një llogari në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë?

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.


A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje?

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim?

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo?

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rrisni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose t'i rimbusni nëse ato mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni ato.
Thank you for rating.