Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare


Si të depozitoni me kartë bankare?

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Megjithatë, ndonjëherë mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.

Udhëzues i shpejtë

 1. Klikoni butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
 2. Zgjidhni rajonin tuaj nga menyja rënëse " Vendi ".
 3. Zgjidhni një markë karte (p.sh. Visa, Mastercard ).
 4. Zgjidhni një shumë të rekomanduar depozite ose shkruani një shumë të personalizuar.
 5. Plotësoni të dhënat e kartës dhe më pas klikoni " OK ".
 6. Prisni kodin e konfirmimit të dërguar në SMS ose njoftim push, më pas futeni atë për të përfunduar pagesën.
 7. Nëse pagesa është e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen me detajet e transaksionit.


Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare


Vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

Kazakistani (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ju lutemi ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka dyshime për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Si të depozitoni me një kartë jo të personalizuar?

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës. Nuk ka rëndësi nëse keni një kartë të personalizuar apo jo të personalizuar, në të dyja rastet, do të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj Binomo. Kushti i vetëm i nevojshëm këtu është që karta të jetë e juaja dhe ju duhet të konfirmoni pronësinë. Për këtë, dërgoni një nga dokumentet e mëposhtme në [email protected] ose përmes bisedës live:

 • Referencë bankare me nënshkrim dhe vulë;

 • Deklaratë nga shërbimi bankar me nënshkrim dhe vulë;

 • Pamja e ekranit të llogarisë suaj nga aplikacioni i bankës ose shërbimi në internet.

E rëndësishme! Emri i mbajtësit të kartës dhe numri i kartës duhet të jenë të dukshme. Dokumentet duhet të dërgohen nga emaili që keni specifikuar gjatë regjistrimit. Ju gjithashtu mund t'i bashkëngjitni ato në një mesazh në bisedën e mbështetjes. Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: .pdf, .jpg, .png, .bmp.


Nuk mund të depozitoj me kartë bankare, çfarë të bëj?

Nëse hasni një gabim ose nuk mund ta përfundoni pagesën për ndonjë arsye tjetër, provoni sa më poshtë:

 • Kontrolloni nëse e keni specifikuar saktë vendin tuaj të banimit si në seksionin "Detajet personale" ("Profili" në aplikacionin celular) dhe në urdhërpagesën tuaj. Duhet të përputhet me vendin e banimit të mbajtësit të kartës.

 • Kontrolloni nëse keni zgjedhur markën e duhur të kartës (p.sh. Visa, Mastercard).

 • Kontrolloni plotësisht numrin e kartës dhe detajet e tjera të pagesës.

 • Kontrolloni nëse e keni futur saktë kodin e konfirmimit SMS ; provoni të kërkoni dhe të futni një kod tjetër.

 • Pastroni cache dhe cookies në shfletuesin tuaj; provoni të përdorni një shfletues ose pajisje tjetër.

Ju gjithashtu mund të transferoni fonde dhe të përdorni një mënyrë tjetër pagese për të plotësuar llogarinë tuaj Binomo ose të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës tuaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimin se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe një ID të transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me një status. Ju mund të kontrolloni statusin e depozitës tuaj në seksionin "Historia e Transaksioneve".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të parë statusin e saj dhe kohën e parashikuar të përpunimit.

Depozitoni fonde në Binomo përmes kartës bankare

Depozitoni statuset e mundshme të transaksionit

Në pritje – ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon transaksionin tuaj në këtë moment. Ofruesi mund të presë për disa veprime shtesë nga ana juaj, ndaj ju lutemi sigurohuni që të keni përfunduar të gjithë hapat e nevojshëm.

Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin për kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (relevant në pakicën e rasteve).

Nëse jeni duke pritur që fondet të kreditohen më shumë se 1 ditë pune, klikoni "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular), dhe ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni depozitën tuaj.

Ju gjithashtu mund t'i referoheni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të kuptuar problemin.

 • Përfunduar – transaksioni juaj u përpunua me sukses nga ofruesi i pagesës. Fondet janë kredituar në llogarinë tuaj.

 • Refuzuar - transaksioni juaj u anulua për shkak të mospërputhjes me ndonjë kusht. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet kur klikoni mbi depozitën tuaj. Referojuni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të zgjidhur këtë problem ose na kontaktoni në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.


Si mund ta financoj llogarinë time me një kartë (portofol) në një monedhë të ndryshme?

Nuk ka nevojë të bëni asgjë të veçantë: thjesht bëni një depozitë duke përdorur seksionin "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozita" në këndin e sipërm djathtas). Fondet do të konvertohen automatikisht në monedhën që përdor llogaria juaj Binomo.

Binomo nuk ju ngarkon kurrë asnjë tarifë për konvertimin e monedhës. Fondet këmbehen me kursin aktual të bankës që shërben pagesën. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të kontrolloni shumën në monedhën e synuar përpara se të konfirmoni pagesën.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


A mund të depozitoj me një kartë që nuk është e imja?

Përdorimi i mënyrave të pagesës që nuk ju takojnë është i ndaluar nga Marrëveshja e Klientit. Ju duhet të depozitoni dhe tërhiqni vetëm në karta dhe kuleta që janë zyrtarisht tuajat.

Ju mund të përdorni një kartë jo të personalizuar (një kartë pa emër) nëse është lëshuar për ju. Me këtë lloj karte, duhet të vendosni ende emrin tuaj të vërtetë kur të porosisni pagesën.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë.

Thank you for rating.