Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill

Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill


5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes Skrill

Thank you for rating.