Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?


Pse llogaria VIP Binomo?

Duke qenë në statusin VIP, ju merrni të drejtën e shërbimit dhe trajnimit individual. Tregtari mund të marrë zbritje personale, bonuse, rritje të përqindjes së fitimit në aktive, etj. Çdo përdorues mund të mësojë se çfarë i ofrohet personalisht, nga një menaxher personal.

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?


Përfitimet e statusit VIP

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?
  • një listë e plotë e aktiveve tregtare me një përfitim deri në 90%.
  • pagesa deri në 4 orë (varet nga mënyra e tërheqjes).
  • prioriteti më i lartë është i disponueshëm për ju në shërbimin mbështetës, i cili funksionon gjatë gjithë kohës.
  • kompensimi për humbjet deri në 10% ofrohet për ju (për të marrë duhet të kontaktoni menaxherin). – Trajnimi i tregtimit është i disponueshëm për ju nën drejtimin e një tutori personal, i cili zhvillon një program individual që është i përshtatshëm për ju personalisht, duke marrë parasysh nivelin ekzistues të njohurive në këtë fushë.
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?
Kushti për marrjen e statusit Binomo VIP: depozitë totale në shumën 1000$. Është gjithashtu e nevojshme të shtoni një numër celular në profil dhe ta konfirmoni atë me SMS.
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?


Arsyet për t'u bërë VIP


Menaxher personal

Shijoni një qasje personale për çdo pyetje që keni. Menaxheri do t'ju ofrojë:
  • Konsultime individuale mbi tregtinë dhe situatën e tregut për të përmirësuar rezultatet tuaja
  • Oferta speciale dhe bonuse për ta bërë tregtinë më të suksesshme dhe interesante
  • Strategji dhe rekomandime të reja tregtare
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Kompensimi i humbjeve

Tregtitë e pasuksesshme me status VIP nuk janë më aq të frikshme. Çdo javë mund të merrni 10% të humbjeve tuaja javore si kthim parash. Përdorni formulën për të llogaritur se sa mund të ktheni:

Cashback = (depozitë - tërheqje - gjendje llogarie) х 10%

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Sigurimi i investimeve

Tregtimi është i lidhur me shumë rreziqe, prandaj ne ju kemi mbuluar. Mbroni investimet tuaja me një program sigurimi falas. Nëse bilanci juaj arrin zero, ne do të kthejmë një pjesë të investimeve tuaja me fonde reale ose bonus.
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?


Oferta Speciale

Do të merrni vazhdimisht oferta dhe dhurata ekskluzive që mund të rrisin fitimin tuaj:
  • Fonde shtesë për tregti pa rrezik
  • Depozitoni bonuse deri në 200% në bilancin tuaj
  • Ftesë për turne privat falas me çmime të mëdha
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Komentet e përdoruesve në lidhje me kushtet VIP

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?
Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!