Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me ACCOUNT Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me ACCOUNT Binomo

Formulari i Regjistrimit Binomo


Formulari i regjistrimit

Është mjaft e thjeshtë. Shkoni në faqen kryesore në këndin e sipërm të djathtë dhe do të shihni një buton të verdhë "Identifikohu". Klikoni mbi të dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit. Në aplikacion do të shfaqet automatikisht formulari i hyrjes dhe regjistrimit.

Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë për të hyrë në llogarinë tuaj. Pastaj zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde dhe mos harroni të lexoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë.

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Pasi të plotësohen të gjitha fushat, klikoni në butonin "Krijo një llogari". Pas kësaj, një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur.

Llogaria juaj do të hapet automatikisht. Mund të tregtoni në një llogari demo, reale ose turneu.

Vendet në të cilat ne nuk ofrojmë shërbime

Fatkeqësisht, ne nuk ofrojmë shërbime në disa vende.

Një listë e vendeve, banorët e të cilëve dhe adresat IP nuk mund të hyjnë në platformë mund të gjendet në pikën 10.2 të Marrëveshjes së Klientit.

A mund të regjistrohen të afërmit në faqe dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo në llogari të ndryshme.

Në këtë rast, platforma duhet të futet nga pajisje të ndryshme dhe adresa IP të ndryshme.

Dëshironi të regjistroni një llogari të re, por gjithmonë kthehuni në atë të vjetër

Nëse dëshironi të regjistroheni për një llogari të re, duhet të dilni nga llogaria juaj aktuale.

Nëse përdorni versionin në internet:

Për ta bërë këtë, klikoni mbi emrin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Zgjidhni "Dalje" në listën rënëse.

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në butonin e verdhë "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë. Klikoni mbi të dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

Nëse përdorni aplikacionin celular:

Për ta bërë këtë, klikoni në menynë në këndin e sipërm majtas. Zgjidhni "Cilësimet" dhe shkoni te seksioni "Profili". Klikoni në butonin "Dalje".

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në "Regjistrohu" dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

Më pas, ju lutemi shkruani një adresë të re emaili dhe fjalëkalim, zgjidhni monedhën tuaj,

Për një llogari të re, duhet të përdorni një email të ri.

Ju lutemi vini re se duhet të shkruani adresën tuaj të emailit pa hapësira, karaktere shtesë, shkronja të huaja ose gabime shtypi. Mund ta kopjoni nga emaili juaj dhe ta ngjisni duke klikuar me të djathtën me miun.

Duhet të futni një adresë të vërtetë emaili të cilën e përdorni për të dërguar dhe marrë email. Do të merrni një email për të konfirmuar adresën tuaj.

E rëndësishme! Ju lutemi bllokoni llogarinë tuaj të vjetër përpara se të krijoni një të re. Përdorimi i shumë llogarive në Binomo është i ndaluar.


Si të regjistroheni në Binomo

Si të identifikoheni

Për të hyrë në të dhënat tuaja personale, në këndin e sipërm djathtas në faqen e internetit, klikoni butonin "Identifikohu", i cili ndodhet menjëherë pas butonit "Regjistrohu".

Në dritaren që hapet, futni hyrjen (adresën e emailit) dhe fjalëkalimin: të njëjtat të dhëna që keni përdorur gjatë regjistrimit. Pastaj thjesht klikoni në butonin "Identifikohu".

Nëse përdorni aplikacionin celular, mjafton të zgjidhni opsionin “Identifikohu”, futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “Identifikohu”.


Mesazhi se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar

Një mesazh që thotë se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar mund të shfaqet nëse përpiqeni të identifikoheni në llogarinë tuaj më shumë se 10 herë brenda një ore.

Ju lutemi, prisni një orë dhe do të mund të identifikoheni.


Nuk mund të identifikohem, llogari e regjistruar përmes Facebook

Për të hyrë në llogarinë tuaj, ju kërkojmë të shkoni në versionin ueb të platformës, të zgjidhni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin tim" dhe të shkruani emailin e përdorur për regjistrim në Facebook. Më pas do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo.

Pas kësaj, do të mund të hyni në platformë duke përdorur një fjalëkalim të ri dhe një adresë emaili të verifikuar si hyrje.


Konfirmimi me email në Binomo


Pse duhet të konfirmoj emailin?

Konfirmimi me email është i nevojshëm për të marrë lajme të rëndësishme nga kompania në lidhje me ndryshimet që prezantohen në platformë, si dhe njoftime për promovime të ndryshme për tregtarët tanë.

Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e aksesit të palëve të treta në të.

Konfirmimi me email

Një email për të konfirmuar regjistrimin do t'ju dërgohet brenda 5 minutave nga hapja e llogarisë suaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike. Disa email shkojnë atje pa asnjë arsye.

Por, çka nëse nuk ka email në asnjë nga dosjet tuaja? Nuk është problem, mund ta dërgojmë sërish. Për ta bërë këtë, thjesht shkoni në këtë faqe, shkruani të dhënat tuaja personale dhe bëni kërkesën.

Nëse adresa juaj e emailit është futur gabimisht, mund ta korrigjoni.

Mos harroni se gjithmonë mund të mbështeteni edhe në mbështetjen teknike. Thjesht dërgoni një email në [email protected] duke kërkuar të konfirmoni adresën tuaj të emailit.

Si të konfirmoni emailin nëse emaili është futur gabimisht

Kur regjistroheni, keni shkruar gabim adresën tuaj të emailit.

Kjo do të thotë se letra e konfirmimit është dërguar në një adresë tjetër dhe ju nuk e keni marrë atë.

Ju lutemi shkoni te informacioni juaj personal në faqen e internetit të Binomo.

Në fushën "Email", shkruani adresën e saktë dhe klikoni në butonin "Konfirmo".

Pas kësaj, sistemi automatikisht do të dërgojë një letër konfirmimi në adresën tuaj të emailit dhe do të shihni një mesazh në sit që letra është dërguar.

Ju lutemi kontrolloni të gjitha dosjet në emailin tuaj, duke përfshirë ato të padëshiruara. Nëse ende nuk e keni letrën, mund ta rikërkoni në faqe.

Rikuperimi i fjalëkalimit në Binomo

Rikuperim i fjalekalimit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Mund të përpiqeni ta mbani mend ose thjesht të gjeni një të re.

Nëse përdorni versionin në internet:

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Kam harruar fjalëkalimin tim" nën butonin "Identifikohu" në sajt.

Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Dërgo".

Nëse përdorni aplikacionin celular:

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendos fjalëkalimin" nën butonin "Identifikohu".

Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin".

Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.

Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin".

Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë.

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
  • Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.
  • Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin" klikoni në butonin "Ndrysho". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.
Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Për versionin në internet, klikoni butonin "Identifikohu" në të djathtën e sipërme ose përdorni këto udhëzime.

Për aplikacionin celular, zgjidhni opsionin "Identifikohu", shkruani hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".


Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam marrë një email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin

Nëse nuk e keni marrë emailin me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo, ju lutemi ndiqni këto hapa:
  • sigurohuni që të keni kontrolluar kutinë hyrëse të postës suaj të përdorur për regjistrimin e llogarisë Binomo
  • kontrolloni dosjen "Spam" për emailet nga Binomo - letra me lidhjen mund të jetë atje;
  • nëse nuk ka email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës ose mund të shkruani në [email protected] dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për të zgjidhur problemin.


Të dhënat personale të Binomo


Si të bllokoni një llogari

Nëse befas ju duhet të bllokoni përkohësisht llogarinë tuaj, mund ta bëni vetë në faqen me të dhënat tuaja personale në versionin ueb të platformës:

Në fund të faqes që hapet, kontrolloni kutinë "Blloko llogarinë tuaj" dhe konfirmoni këtë veprim duke futur fjalëkalimin nga të dhënat tuaja personale dhe arsyen e mbylljes së tij.

Klikoni në butonin "Blloko llogarinë" dhe prisni një mesazh në ekran që thotë se llogaria është bllokuar.

Do te na mungosh!

Kur dëshironi të ktheheni, mund të zhbllokoni llogarinë tuaj duke kontaktuar mbështetjen në [email protected] Ju lutemi vini re se kërkesa duhet të dërgohet nga emaili që është regjistruar në llogarinë tuaj.

Ndryshoni gjuhën e platformës

Dëshironi të ndryshoni gjuhën? Është e lehtë! Platforma është aktualisht e disponueshme në aplikacionin celular në 11 gjuhë, në versionin ueb në 12 gjuhë (anglisht, indonezisht, spanjisht, tajlandisht, vietnamezisht, kinezisht, turqisht, koreanisht, hindu, ukrainisht, portugalisht, arabisht)

Nëse përdorni ueb version:

Shkoni te skeda juaj "Të dhënat personale". Në dritaren që hapet, gjeni rreshtin "Gjuha" dhe klikoni mbi të. Nga lista rënëse, zgjidhni gjuhën e ndërfaqes së platformës që preferoni.

Nëse përdorni aplikacionin celular:

Duhet të ndryshoni gjuhën në pajisjen tuaj celulare në seksionin "Cilësimet".

Për Android, duhet të gjeni seksionin "Sistemi" - "Hyrja e gjuhëve".

Për IOS, gjeni seksionin "Të përgjithshme" - "Rajoni i gjuhës".

Zgjidhni gjuhën që preferoni dhe gjuha e platformës do të ndryshojë gjithashtu.


Zgjidhni vendin për mënyrat e pagesës

Në varësi të vendit të zgjedhur në të dhënat tuaja personale, lista e metodave të disponueshme dhe të njohura të kreditimit të llogarisë mund të ndryshojë. Sigurohuni që vendi që zgjidhni të ketë metodat më të përshtatshme të kreditimit për ju.

Nëse përdorni versionin në internet:

Ka dy mënyra për të zgjedhur vendin:
  1. Te Detajet Personale, në seksionin "Të dhënat personale", nga lista rënëse "Vendi".
  2. Kur kreditoni llogarinë tuaj në seksionin Arkëtar, në skedën "Depozita fondesh", nga lista rënëse "Vendi".
Nëse përdorni aplikacionin celular:

Zgjidhni vendin te "Cilësimet", në seksionin "Profili", nga lista rënëse "Vendi".

Si mund ta ndryshoj adresën time të emailit ose numrin e telefonit?

Në rast se adresa juaj e postës dhe numri i telefonit nuk janë verifikuar ende, mund t'i modifikoni ato në seksionin "Informacionet personale" në versionin ueb të platformës.

Pas verifikimit, nuk është më e mundur të modifikohet ky informacion. Në rast se numri juaj i telefonit duhet të ndryshohet, mund ta raportoni numrin tuaj aktual te Shërbimi i Mbështetjes së Klientit duke shkruar në [email protected]

Regjistrimi i një llogarie të re në një adresë tjetër emaili është i mundur nëse tashmë keni bllokuar llogaritë e mëparshme.


Detaje personale

Nëse përdorni versionin në internet:

Për të shkuar te të dhënat tuaja personale, mund të klikoni në butonin e rrumbullakët në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas zgjidhni "Detajet personale" nga lista rënëse.

Nëse përdorni aplikacionin celular:

Ju mund t'i gjeni të dhënat tuaja personale në seksionin "Cilësimet": klikoni në menynë në këndin e sipërm majtas. Aty mund të menaxhoni gjithashtu njoftimet për rezultatet e marrëveshjeve tuaja, operacionet financiare dhe lajmet e tregut.

E rëndësishme ! Binomo garanton që të dhënat tuaja personale do të mbrohen. Informacioni mblidhet vetëm për qëllimin e garantimit të sigurisë. Çdo e dhënë personale që ju na transmetoni mund të zbulohet midis punonjësve të kompanisë të përfshirë në mirëmbajtjen e llogarisë tuaj.

Të dhënat tuaja personale përmbajnë informacion në lidhje me llogarinë tuaj. Këtu mund të menaxhoni profilin tuaj:
- Çregjistrohu nga buletinet
- Blloko llogarinë tënde
- Ndrysho gjuhën e platformës
- Zgjidh vendin për mënyrat e pagesës


Tarifë abonimi

Tarifa e abonimit është një pagesë për shërbimin e llogarisë suaj. Fillon të tarifohet kur nuk keni aktivitet tregtar për 30 ditë rresht. Është 10$/10€ ose një shumë ekuivalente me 10$ — në varësi të monedhës së llogarisë. Tarifa hiqet vetëm nga gjendja e llogarisë reale.

Cili është aktiviteti tregtar:
- duke bërë një depozitë;
- tërheqja e fondeve;
- kryerja e operacioneve tregtare;
- regjistrimi me pagesë për një turne;
- kreditimi i bilancit të llogarisë së turneut (ri-blerje);
- aktivizimi i bonuseve ose dhuratave.

Po sikur të mos kem fonde të mjaftueshme për një tarifë mujore?
Tarifa e abonimit nuk mund të jetë më shumë se shuma e bilancit të llogarisë suaj ose fondet e debituara në mënyrën e përcaktuar në pikat 4.12 të Marrëveshjes së Klientit. Nëse shuma e fondeve në llogarinë tuaj është më e vogël se shuma e tarifës mujore, bilanci juaj do të jetë zero. Gjendja e llogarisë suaj nuk mund të marrë vlera negative.

Dhe çfarë do të ndodhë nëse filloj të tregtoj?
Nëse filloni përsëri aktivitetin e tregtimit, të tilla si depozitimi i një llogarie, tregtimi në një llogari reale etj, tarifa nuk do të aplikohet më.

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 3 muaj rresht, llogaria juaj do të kthehet në joaktive dhe do të zhvendoset në arkiv.

Si do ta di?
Nëse ndodh, do të merrni njoftimin me email.

Çfarë do të ndodhë me fondet e mia?
Fondet do të kursehen dhe tarifa e abonimit do të tarifohet. Tarifa e abonimit e ngarkuar përpara momentit të “ngrirjes” nuk mund të kompensohet.

Unë dua të kthej fondet e mia.
Për të kthyer fondet e ngrira, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të mbështetjes nëpërmjet emailit ([email protected]) ose bisedës.

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 6 muaj rresht, Shoqëria ka të drejtë të debitojë fondet nga llogaria në tërësi. Kjo procedurë është e pakthyeshme dhe fondet e debituara nuk mund të kompensohen.


Çregjistrohu nga buletinet

Për t'u çregjistruar nga buletinet tona, thjesht shkoni te Detajet tuaja Personale në versionin ueb të platformës dhe në fund të seksionit, zgjidhni kutinë "merr lajme nga Binomo".

Ju gjithashtu mund të çregjistroheni nga buletinet duke zgjedhur "Çregjistrohu" në këndin e sipërm djathtas të çdo buletini nga Binomo.

Dhe mos harroni: gjithmonë mund të ndryshoni mendje dhe të regjistroheni përsëri në buletinin tonë në mënyrë që të mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm!
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!