Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në llogarinë Binomo?

  1. Shkoni në aplikacionin celular Binomo ose faqen e internetit.
  2. Klikoni në "Identifikohu" dhe " Identifikohu "
  3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
  4. Klikoni në butonin "Identifikohu" .
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur "Gmail" ose "Facebook".
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin , klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tim".

Klikoni butonin e verdhë "Identifikohu", do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit dhe klikoni " Identifikohu ".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në BinomoSi të identifikoheni në Binomo duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook .

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Gmail?

1. Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail duke klikuar në logon e Google .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni “Next” . Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Gmail .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Do të çoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Binomo

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Mund të dalësh me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin tim" nën "fjalëkalimin" në sajt.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin " Dërgo ".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin e verdhë " Kliko ".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin " Ndrysho fjalëkalimin" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.


Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendos fjalëkalimin" nën butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin" . Bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin në internet Binomo. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe klikoni “Shkarko” për ta instaluar në iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo iOS duke përdorur emailin tuaj. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo


Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni "Binomo" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo Android duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “Identifikohu” , shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “Identifikohu” .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo


Identifikohu në Binomo Mobile Web Version

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria Binomo

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Apple ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të Binomo. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Gmail dhe Apple, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes: [email protected]


Mesazhi se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar

Një mesazh që thotë se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar mund të shfaqet nëse përpiqeni të hyni në llogarinë tuaj më shumë se 10 herë në një orë.

Ju lutemi, prisni një orë dhe do të mund të identifikoheni.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam marrë një email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin

Nëse nuk e keni marrë emailin me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo, ju lutemi ndiqni këto hapa:

sigurohuni që të keni kontrolluar kutinë hyrëse të postës suaj të përdorur për regjistrimin e llogarisë Binomo

kontrolloni dosjen "Spam" për emailet nga Binomo - letër me lidhjen mund të jetë atje;

nëse nuk ka email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës ose mund të shkruani në [email protected] dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për të zgjidhur problemin.


Nuk mund të identifikohem, llogari e regjistruar përmes Facebook

Për të hyrë në llogarinë tuaj, ju kërkojmë të shkoni në versionin ueb të platformës, të zgjidhni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin tim" dhe të shkruani emailin e përdorur për regjistrim në Facebook. Më pas do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo.

Pas kësaj, do të mund të hyni në platformë duke përdorur një fjalëkalim të ri dhe një adresë emaili të verifikuar si hyrje.


Si mund ta ndryshoj adresën time të emailit ose numrin e telefonit?

Në rast se adresa juaj e postës dhe numri i telefonit nuk janë verifikuar ende, mund t'i modifikoni ato në seksionin "Informacionet personale" në versionin ueb të platformës.

Pas verifikimit, nuk është më e mundur të modifikohet ky informacion. Në rast se numri juaj i telefonit duhet të ndryshohet, mund ta raportoni numrin tuaj aktual te Shërbimi i Mbështetjes së Klientit duke shkruar në [email protected] .

Regjistrimi i një llogarie të re në një adresë tjetër emaili është i mundur nëse tashmë keni bllokuar llogaritë e mëparshme.

Si të tregtoni në CFD në Binomo


Çfarë është një mekanikë tregtare CFD?

CFD qëndron për Kontratën për Diferencën. Është një mekanikë ku një tregtar merr fitim shtesë nga diferenca midis çmimeve të blerjes dhe shitjes së aktiveve.

Qëllimi është të bëhet një parashikim nëse çmimi i një aktivi do të rritet apo do të bjerë. Nëse parashikimi është i saktë, një tregtar do të marrë fitim shtesë që përcaktohet nga diferenca midis çmimit të hapjes dhe çmimit të mbylljes.

Shënim . Një mekanik CFD është i disponueshëm vetëm në llogarinë demo.


Si të tregtoni në CFD?

Për të tregtuar në CFD, ndiqni këto hapa:

1. Kalo te llogaria demo.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
2. Hapni listën e aseteve dhe klikoni në seksionin “CFD”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
3. Zgjidhni një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
4. Plotësoni shumën e tregtisë – shuma minimale është $1, maksimumi – $1000.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
5. Vendosni shumëzuesin – opsionet e shumëzuesit janë 1, 2, 3, 4, 5, 10.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
6. Zgjidhni shigjetën "Lart" ose "Poshtë" në varësi të parashikimit tuaj.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
7. Hapni një tregti duke klikuar "Tregti".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
8. Ndiqni tregtinë në seksionin "Historia", skeda "CFD" (seksioni "Tregtare" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
9. Mbyllni tregtinë me dorë në kohën e dëshiruar duke klikuar butonin "Mbyll".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni CFD në Binomo
shënim. Tregtia do të mbyllet automatikisht pas 15 ditësh nga koha e hapjes.

Si të llogarisni fitimin dhe humbjen e një tregtie CFD?

Ju mund të llogaritni fitimin ose humbjen e mundshme me këtë formulë:

Investimi x shumëzuesi x (çmimi i mbylljes / çmimi i hapjes - 1).

Shembull . Një tregtar investoi 100 dollarë me një shumëzues prej 10. Kur një tregtar hapte një tregti, çmimi i aktivit ishte 1,2000, kur ata e mbyllën atë - u rrit në 1,5000. Si të llogarisni një fitim nga ajo tregti? 100 $ (investimi i tregtarit) x 10 (shumëzimi) x (1.5000 (çmimi i mbylljes) / 1.2000 (çmimi i hapjes) - 1) = 100 dollarë x 10 x (1,25 - 1) = 250 dollarë është një fitim i tregtisë. Tregtimi ishte i suksesshëm sepse çmimi i mbylljes ishte më i lartë se çmimi i hapjes.

Humbja maksimale për tregti arrin deri në 95%. Ja se si mund ta llogaritni:

Shembull. Një tregtar investoi 500 dollarë. Rezultati i tregtisë llogaritet sipas formulës 5% x 500 $ = 25 $. Në këtë mënyrë, humbja maksimale që mund të ketë tregtari përpara se tregtia të mbyllet automatikisht është 95%, ose 475 dollarë.

Përqindja maksimale e ndryshimit në çmimin e aktivit (para mbylljes automatike) llogaritet me këtë formulë:

Humbja maksimale / shumëzuesi

Shembull . 95% / shumëzuesi 10 = 9,5% është përqindja maksimale e ndryshimit në çmimin e aktivit.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Pse mbyllen tregtitë pas 15 ditësh në CFD?

Ne vendosëm që meqenëse tregtimi në CFD është i disponueshëm vetëm në llogarinë demo - 15 ditë është koha optimale për të studiuar mekanikën dhe strategjitë.

Nëse dëshironi të mbani një tregti të hapur për një kohë më të gjatë, mund të konsideroni mbylljen automatike për të rregulluar fitimin. Pasi të mbyllet tregtia, mund të hapni një të re me të njëjtin vëllim.


Pse mund të tregtoj vetëm në një llogari demo në CFD?

CFD është mekanikë e re në platformë që aktualisht po përmirësohet nga zhvilluesit tanë. Ne aktivizuam mundësinë për të tregtuar në CFD në llogarinë demo për t'i lejuar tregtarët të njihen me mekanikën dhe të testojnë strategjitë e tyre CFD duke përdorur fondet virtuale.

Ndiqni lajmet tona dhe ne do t'ju njoftojmë kur kjo mekanikë të bëhet e disponueshme në llogarinë reale.


Çfarë është një shumëzues?

Shumëzuesi është një koeficient me të cilin shumëzohet investimi juaj fillestar. Në këtë mënyrë, ju mund të tregtoni me një shumë shumë më të lartë se ajo që po investoni dhe të merrni fitim shtesë më të madh.

Shembull . Nëse investimi juaj fillestar është 100 dollarë dhe përdorni një shumëzues prej 10, atëherë do të tregtoni me 1000 dollarë dhe do të merrni fitim shtesë nga investimi prej 1000 dollarësh, jo 100 dollarësh.

Shumëzuesit 1, 2, 3, 5 dhe 10 janë të disponueshëm në platformë.


Pse tarifohet komisioni në CFD dhe si llogaritet?

Tregtimi në CFD nënkupton një komision që debitohet nga llogaria juaj demo. Ne e shtuam këtë komision për të imituar tregtimin në llogarinë reale. Ai i lejon tregtarët të praktikojnë parimet e menaxhimit të fondeve, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në tregtimin me këtë mekanik.

Si llogaritet ky komision?

Kur hapni një tregti me CFD, një komision fiks prej 0.02% të vëllimit të tregtisë debitohet nga llogaria juaj demo.
Kjo formulë llogarit vëllimin e tregtisë :

shumën e investimit x shumëzuesin e zgjedhur. Shumëzuesit e disponueshëm janë 1, 2, 3, 4, 5 dhe 10.

Komisioni llogaritet sipas formulës së mëposhtme:

vëllimi i tregtisë x 0,02%.

Shembull. Vëllimi i një tregtie prej 110 dollarësh dhe me një shumëzues x3 do të jetë 110 dollarë x 3 = 330 dollarë.

Në këtë rast komisioni do të jetë 330$ x 0,02% = 0,066$ (rrumbullakosur në 0,07$)
Thank you for rating.