Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Le t'ju tregojmë se si në disa hapa të thjeshtë të regjistroheni për një llogari Binomo, pas kësaj mund të depozitoni fonde në llogarinë tuaj Binomo.


Si të regjistroheni në Binomo

Si të regjistroheni për një llogari Binomo me email

1. Vizitoni faqen e internetit të Binomo dhe klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të sigurt.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese. Ju mund të zgjidhni dollarë amerikanë, euro ose, për shumicën e rajoneve, monedhën kombëtare.
 3. Lexoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë dhe konfirmoni atë duke klikuar kutinë e kontrollit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Tani ju jeni një tregtar Binomo, keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese dhe gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të depozitoni në Binomo
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Si të regjistroheni për një llogari Binomo me Facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë të hapni një llogari Binomo duke përdorur Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe më pas butonin “Facebook”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në “Identifikohu”
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pasi të keni klikuar në “ Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Si të regjistroheni për një llogari Binomo me Google

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur një llogari Google . Këtu ju duhet gjithashtu autorizim për llogarinë tuaj Google .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Regjistrohu në aplikacionin Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo: Online Trade Assistant" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni në internet.
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Tani mund të tregtoni Binomo në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Regjistrohu në aplikacionin Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo - Mobile Trading Online" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit
 2. Fut fjalëkalimin e ri
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Tani mund të tregtoni Binimo në një pajisje celulare Android.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Regjistrohu në Binomo Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Shkoni në faqen kryesore të Binomo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni një monedhë, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë?

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.


A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje?

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim?

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo?

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rrisni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose t'i rimbusni nëse ato mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni ato.

Si të depozitoni në Binomo

Binomo ofron një gamë të gjerë mënyrash pagese specifike për vendin tuaj dhe kohë të shpejta të përpunimit të transaksioneve.


Si të depozitoni përmes kartës bankare në Binomo

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Megjithatë, ndonjëherë mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.


Depozita në Indi (Visa / Mastercard / Rupay)

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Depozita në Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Depozita në Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalimi një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Depozita në vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Depozita në Kazakistan (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të depozitoni përmes portofolit dixhital në Binomo

Nëse po bëni depozitën tuaj të parë në Binomo, provoni së pari të dërgoni një numër të vogël fondesh për t'u njohur me procesin dhe për t'u siguruar që gjithçka funksionon siç duhet.


Paratë e përsosura

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Perfect Money".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Futni shumën për të depozituar. Më pas klikoni butonin "Depozitim".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Futni ID-në tuaj të anëtarit, fjalëkalimin dhe numrin Turing dhe më pas klikoni në "Parashikimi i pagesës". Butoni ".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Zbritet një tarifë përpunimi. Klikoni në butonin "Konfirmo pagesën" për të përpunuar pagesën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Do të merrni një konfirmim pagese me detajet e pagesës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Transaksioni juaj është i suksesshëm. Pasi të përfundojë pagesa, ai do t'ju japë faturën e pagesës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Karta AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të depozitoni përmes transfertës bankare në Binomo

Transfertat bankare përfaqësohen në disa mënyra pagese, duke përfshirë transfertat bankare lokale, ndërkombëtare, etj.

Itau

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Itau”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në aplikacionin tuaj Itau. Klikoni në menunë "PIX".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Prekni “Transferir” dhe futni tastin PIX – adresën e postës elektronike nga hapi 5. Prekni “Vazhdo”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Kontrolloni nëse shuma e depozitës është e saktë dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Sigurohuni që të gjitha detajet e pagesës janë të sakta dhe klikoni "Pagar".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Futni shumën e depozitës, zgjidhni llojin e llogarisë dhe klikoni "Vazhdo".

10. Zgjidhni datën dhe klikoni “Vazhdo”.

11. Kontrolloni nëse gjithçka është e saktë dhe klikoni "Konfirmo". Pastaj vendosni kodin tuaj të sigurisë.

12. Pagesa ka përfunduar. Merrni një pamje nga ekrani i faturës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
13. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
14. Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
15. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

PicPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PicPay”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Do të krijohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hapni aplikacionin tuaj PicPay, klikoni “QR code”. Skanoni kodin nga hapi i mëparshëm.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Zgjidhni një mënyrë pagese dhe trokitni lehtë mbi "Pagar". Futni të dhënat e kartës suaj bankare, prekni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Futni fjalëkalimin tuaj PicPay dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Do të shihni një konfirmim të pagesës suaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Boleto Rapido

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni Brazilin në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Boleto Rapido".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Mund ta shkarkoni Boleto-n duke klikuar “Ruaj PDF”. Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në aplikacionin e llogarisë tuaj bankare dhe klikoni "Pagamentos". Skanoni kodin me kamerën tuaj. Ju gjithashtu mund të futni numrat Boleto me dorë duke klikuar në "Digitar Números". Kur skanoni ose futni numrat Boleto, do të ridrejtoheni në faqen e konfirmimit. Kontrolloni nëse të gjitha informacionet janë të sakta dhe klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Kontrolloni nëse shuma është e saktë dhe klikoni “Próximo”. Për të përfunduar transaksionin, klikoni "Finalizar". Më pas vendosni PIN-in tuaj 4-shifror për të konfirmuar transaksionin.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pagsmile

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni një nga mënyrat e pagesës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Për pagesat nëpërmjet Boleto Rápido dhe Lotérica, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e emailit dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Për pagesat nëpërmjet PicPay ose një prej bankave të mëposhtme mund të zgjidhni në ekran, Itaú, Santander, Bradesco e Caixa, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin tuaj, CPF, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Boleto Rápido, shkarkoni Boleto duke klikuar "Salavar PDF". Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Në vazhdimësi për të përfunduar pagesën duke përdorur Lotérica, merrni një shënim "Código de convênio" dhe "Número de CPF/CNPJ" dhe shkoni te "Lotérica" ​​më e afërt për të kryer pagesën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të përfunduar pagesën nëpërmjet PicPay, ju lutemi vini re se do të gjenerohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay duke përdorur udhëzuesin hap pas hapi në këtë lidhje.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Transfertë Bankare, ju lutemi vini re çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën. Më pas, klikoni në emrin e bankës për të parë udhëzuesin hap pas hapi se si të plotësoni depozitën përmes Itaú, Santander, Bradesco dhe Caixa.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes bisedës sonë, telegramit: Ekipi i Mbështetjes Binomo, si dhe përmes emailit tonë: [email protected]

Santander

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Santander”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në llogarinë tuaj Santander. Klikoni në menunë "PIX" dhe më pas kliko "Transfer".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Zgjidhni “Pix e Transferências”. Pastaj zgjidhni “Fazer uma transferência”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Plotësoni të dhënat e llogarisë për të kryer transfertën bankare. Klikoni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Pagesa ka përfunduar. Ruani faturën duke klikuar "Salvar en PDF".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova". Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës suaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimin se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe ID-në e transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me statusin " Në pritje ". Ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon tani transaksionin tuaj. Çdo ofrues ka periudhën e vet të përpunimit.

Ndiqni këto hapa për të gjetur informacionin rreth kohës mesatare dhe maksimale të përpunimit të transaksionit për depozitën tuaj në pritje:

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular : hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të mësuar periudhën e përpunimit për transaksionin tuaj.dep_2.png
Si të regjistroheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Shënim
. Zakonisht, ofruesit e pagesave përpunojnë të gjitha depozitat brenda pak orësh. Koha maksimale e përpunimit të transaksionit është rrallë e rëndësishme dhe shpesh është për shkak të festave kombëtare, rregulloreve të ofruesit të pagesave, etj.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose bisedën e drejtpërdrejtë.

Thank you for rating.