Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Si të regjistroheni në Binomo


Si të regjistroheni me email

1. Hyni në binomo.com për të vizituar faqen zyrtare të binomo . Klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin " Konfirmo emailin"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Klikoni në butonin "Identifikohu ", më pas futni një adresë emaili dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për t'u identifikuar në llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Si të regjistroheni me llogarinë në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe emailin adresë. Kliko Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të regjistroheni me llogarinë Gmail

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail. Këtu keni nevojë edhe për autorizim në llogarinë tuaj Gmail .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Gmail , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Regjistrohu në platformën celulare Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Regjistrohu në platformën celulare Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni aplikacionin "Binomo" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Regjistrohu në versionin ueb celular Binomo

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të hapni llogari dhe të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A mund të regjistrohen të afërmit në faqe dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo në llogari të ndryshme.

Në këtë rast, platforma duhet të futet nga pajisje të ndryshme dhe adresa IP të ndryshme.


Vendet në të cilat ne nuk ofrojmë shërbime

Fatkeqësisht, ne nuk ofrojmë shërbime në disa vende.

Një listë e vendeve, banorët e të cilëve dhe adresat IP nuk mund të hyjnë në platformë mund të gjendet në pikën 10.2 të Marrëveshjes së Klientit.


Dëshironi të regjistroni një llogari të re, por gjithmonë kthehuni në atë të vjetër

Nëse dëshironi të regjistroheni për një llogari të re, duhet të dilni nga llogaria juaj aktuale.

Nëse përdorni versionin në internet:
Për ta bërë këtë, klikoni mbi emrin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Zgjidhni "Dalje" në listën rënëse.

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në butonin e verdhë "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë. Klikoni mbi të dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

Nëse përdorni aplikacionin celular:
Për ta bërë këtë, klikoni në menynë në këndin e sipërm majtas. Zgjidhni "Cilësimet" dhe shkoni te seksioni "Profili". Klikoni në butonin "Dalje".

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në "Regjistrohu" dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

E rëndësishme! Ju lutemi bllokoni llogarinë tuaj të vjetër përpara se të krijoni një të re. Përdorimi i shumë llogarive në Binomo është i ndaluar.


Pse duhet të konfirmoj emailin?

Konfirmimi me email është i nevojshëm për të marrë lajme të rëndësishme nga kompania në lidhje me ndryshimet që prezantohen në platformë, si dhe njoftime për promovime të ndryshme për tregtarët tanë.

Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e aksesit të palëve të treta në të.


Konfirmimi me email

Një email për të konfirmuar regjistrimin do t'ju dërgohet brenda 5 minutave nga hapja e llogarisë suaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike. Disa email shkojnë atje pa asnjë arsye.

Por, çka nëse nuk ka email në asnjë nga dosjet tuaja? Nuk është problem, mund ta dërgojmë sërish. Për ta bërë këtë, thjesht shkoni në këtë faqe, shkruani të dhënat tuaja personale dhe bëni kërkesën.

Nëse adresa juaj e emailit është futur gabimisht, mund ta korrigjoni.

Mos harroni se gjithmonë mund të mbështeteni edhe në mbështetjen teknike. Thjesht dërgoni një email në [email protected] duke kërkuar të konfirmoni adresën tuaj të emailit.


Si të konfirmoni emailin nëse emaili është futur gabimisht

Kur regjistroheni, keni shkruar gabim adresën tuaj të emailit.

Kjo do të thotë se letra e konfirmimit është dërguar në një adresë tjetër dhe ju nuk e keni marrë atë.

Ju lutemi shkoni te informacioni juaj personal në faqen e internetit të Binomo.

Në fushën "Email", shkruani adresën e saktë dhe klikoni në butonin "Konfirmo".

Pas kësaj, sistemi automatikisht do të dërgojë një letër konfirmimi në adresën tuaj të emailit dhe do të shihni një mesazh në sit që letra është dërguar.

Ju lutemi kontrolloni të gjitha dosjet në emailin tuaj, duke përfshirë ato të padëshiruara. Nëse ende nuk e keni letrën, mund ta rikërkoni në faqe.

Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në llogarinë Binomo?

 1. Shkoni në aplikacionin celular Binomo ose faqen e internetit.
 2. Klikoni në "Identifikohu" dhe " Identifikohu "
 3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
 4. Klikoni në butonin "Identifikohu" .
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur "Gmail" ose "Facebook".
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin , klikoni në "Ka harruar fjalëkalimin tim".

Klikoni butonin e verdhë "Identifikohu", do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit dhe klikoni " Identifikohu ".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook .

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Gmail?

1. Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail duke klikuar në logon e Google .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni “Next” . Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Gmail .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Do të çoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Binomo

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin tim" nën "fjalëkalimin" në sajt.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin " Dërgo ".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin e verdhë " Kliko ".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin " Ndrysho fjalëkalimin" .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.


Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendos fjalëkalimin" nën butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin" . Bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin në internet Binomo. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe klikoni “Shkarko” për ta instaluar në iPhone ose iPad.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo iOS duke përdorur emailin tuaj. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni "Binomo" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo Android duke përdorur emailin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “Identifikohu” , shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “Identifikohu” .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo


Identifikohu në Binomo Mobile Web Version

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria Binomo

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Apple ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të Binomo. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Gmail dhe Apple, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes: [email protected]


Mesazhi se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar

Një mesazh që thotë se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar mund të shfaqet nëse përpiqeni të hyni në llogarinë tuaj më shumë se 10 herë në një orë.

Ju lutemi, prisni një orë dhe do të mund të identifikoheni.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam marrë një email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin

Nëse nuk e keni marrë emailin me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo, ju lutemi ndiqni këto hapa:

sigurohuni që të keni kontrolluar kutinë hyrëse të postës suaj të përdorur për regjistrimin e llogarisë Binomo

kontrolloni dosjen "Spam" për emailet nga Binomo - letër me lidhjen mund të jetë atje;

nëse nuk ka email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës ose mund të shkruani në [email protected] dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për të zgjidhur problemin.


Nuk mund të identifikohem, llogari e regjistruar përmes Facebook

Për të hyrë në llogarinë tuaj, ju kërkojmë të shkoni në versionin ueb të platformës, të zgjidhni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin tim" dhe të shkruani emailin e përdorur për regjistrim në Facebook. Më pas do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo.

Pas kësaj, do të mund të hyni në platformë duke përdorur një fjalëkalim të ri dhe një adresë emaili të verifikuar si hyrje.


Si mund ta ndryshoj adresën time të emailit ose numrin e telefonit?

Në rast se adresa juaj e postës dhe numri i telefonit nuk janë verifikuar ende, ju mund t'i modifikoni ato në seksionin "Informacionet personale" në versionin ueb të platformës.

Pas verifikimit, nuk është më e mundur të modifikohet ky informacion. Në rast se numri juaj i telefonit duhet të ndryshohet, mund ta raportoni numrin tuaj aktual te Shërbimi i Mbështetjes së Klientit duke shkruar në [email protected] .

Regjistrimi i një llogarie të re në një adresë tjetër emaili është i mundur nëse tashmë keni bllokuar llogaritë e mëparshme.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!