Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët


Si të regjistroheni në Binomo


Si të regjistroheni me email

1. Hyni në binomo.com për të vizituar faqen zyrtare të binomo . Klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin " Konfirmo emailin"
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Klikoni në butonin "Identifikohu ", më pas futni një adresë emaili dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për t'u identifikuar në llogarinë tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarëtSi të regjistroheni me llogarinë në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe emailin adresë. Kliko Vazhdo...
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të regjistroheni me llogarinë Gmail

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail. Këtu keni nevojë edhe për autorizim në llogarinë tuaj Gmail .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Gmail , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Regjistrohu në platformën celulare Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Regjistrohu në platformën celulare Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni aplikacionin "Binomo" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarëtRegjistrohu në versionin ueb celular Binomo

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të hapni llogari dhe të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të verifikoni llogarinë në Binomo


Si mund ta verifikoj identitetin tim?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny. Për të verifikuar identitetin tuaj, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në "Verifiko" në njoftimin që shfaqet.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2) Ose klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha dokumenteve për verifikim. Së pari, do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Për ta bërë këtë, shtypni butonin "Verifiko" pranë "Kartë ID".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5) Përpara se të filloni verifikimin, shënoni kutitë e kontrollit dhe klikoni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6) Zgjidhni vendin e lëshimit të dokumenteve tuaja në menynë rënëse, më pas zgjidhni llojin e dokumentit. Shtypni "Next".

shënim. Ne pranojmë pasaporta, karta identiteti dhe patentë shoferi. Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7) Ngarko dokumentin që ke zgjedhur. Së pari anën e përparme, pastaj - mbrapa (Nëse dokumenti është i dyanshëm). Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.

Sigurohuni që dokumenti juaj të jetë:

 • E vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme).
 • Lehtë për t'u lexuar: emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të qarta. Të katër qoshet e dokumentit duhet të jenë të dukshme.
Pasi të keni ngarkuar të dyja anët e dokumentit tuaj, klikoni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8) Nëse është e nevojshme, shtypni "Ndrysho" për të ngarkuar një dokument tjetër përpara se ta dorëzoni. Ndërsa jeni gati, shtypni "Next" për të dorëzuar dokumentet.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
9) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
10) Statusi i verifikimit të identitetit tuaj do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar identitetin tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
11) Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, statusi ndryshon në "U krye" dhe mund të filloni të verifikoni mënyrat e pagesës.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Për të mësuar më shumë rreth verifikimit të mënyrave të pagesës, referojuni Si të verifikoni një kartë bankare? dhe Si të verifikoni një kartë bankare të papersonalizuar? artikuj.

12) Nëse nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat e pagesës, do të merrni menjëherë statusin "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të verifikoj një kartë bankare?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni verifikimin e kartave tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4) Ngarko një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që emri, numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5) Fotografia juaj është dërguar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të verifikoj një kartë bankare të papersonalizuar?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.
Për të verifikuar një kartë bankare jo të personalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4) Ngarkoni një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Dhe një foto e deklaratës bankare me vulën, datën e lëshimit dhe emrin tuaj të dukshëm. Dokumenti nuk duhet të jetë më i vjetër se 3 muaj. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës suaj bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të verifikoj një kartë bankare virtuale?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? artikull.

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare virtuale, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni kartën tuaj virtuale bankare dhe shtypni "Verifiko".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4) Ngarko një pamje të kartës bankare virtuale. Sigurohuni që 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës, datës së skadencës dhe emrit të mbajtësit të kartës të jenë të dukshme dhe të lexueshme. Ne pranojmë pamjet e ekranit në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5) Pamja juaj e ekranit është dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare virtuale do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare. Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të depozitoni në Binomo


Si të depozitoni me kartë bankare?

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Ndonjëherë, megjithatë, mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.

Udhëzues i shpejtë

 1. Klikoni butonin " Depozita " në këndin e sipërm djathtas.
 2. Zgjidhni rajonin tuaj nga menyja rënëse " Vendi ".
 3. Zgjidhni një markë karte (p.sh. Visa, Mastercard ).
 4. Zgjidhni një shumë të rekomanduar depozite ose shkruani një shumë të personalizuar.
 5. Plotësoni të dhënat e kartës dhe më pas klikoni " OK ".
 6. Prisni kodin e konfirmimit të dërguar në SMS ose njoftim push, më pas futeni atë për të përfunduar pagesën.
 7. Nëse pagesa është e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen me detajet e transaksionit.


Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Kazakistani (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të depozitoni përmes portofolit elektronik?

Karta AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

CASHU

1. Nëse keni bilanc zero në e-Portofolin tuaj CashU, duhet të kontaktoni një shitës ligjor në vendin tuaj duke përdorur këtë lidhje: https://www.cashu.com/site/en/topup

(nëse keni bilanc të mjaftueshëm, kaloni këtë hap).

Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “CASHU”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Zgjidhni “CASHU” për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Zgjidhni "Po" për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Futni informacionin e kërkuar (hyrjen dhe fjalëkalimin e portofolit tuaj elektronik), klikoni kutinë "Unë jam njeri" dhe kliko butonin "Paguaj" për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Do të hapet skeda e re me “Pagesa me sukses”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8. Informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Neteller


1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Neteller”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Kopjoni adresën e emailit dhe klikoni në butonin "Next".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Shkoni në faqen e internetit të Neteller dhe hyni në llogarinë tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Në seksionin "Transferimi i parave", futni adresën e emailit të treguar në faqen e internetit të Binomo (hapi 4) dhe klikoni në butonin "Vazhdo" për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Futni shumën që keni zgjedhur në Binomo (hapi 3) dhe klikoni në butonin "Vazhdo" për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8. Rishikoni detajet e transferimit tuaj. Nëse gjithçka është e saktë, klikoni në butonin "Konfirmo" për të konfirmuar transaksionin dhe vazhdoni.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
9. Do t'ju kërkohet të vendosni ID-në tuaj të Sigurt për të përfunduar transaksionin, futeni atë dhe klikoni në butonin "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
10. Do të shfaqet konfirmimi i transaksionit tuaj. Tani kthehuni te faqja e depozitave Binomo.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
11. Futni ID-në e transaksionit, që mund të gjendet në llogarinë tuaj Neteller në fushën “Transaction ID” dhe klikoni në butonin “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
12. Do të shfaqet konfirmimi i pagesës së suksesshme.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
13. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në seksionin "Historia e transaksioneve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të depozitoni përmes transfertës bankare

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Ola Money" si shembull.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni në faqen e pagesës Ola Money. Hyni në llogarinë tuaj duke futur numrin tuaj të regjistruar celular dhe më pas klikoni "Vazhdo". Futni OTP dhe klikoni "Verifiko.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Mund ta kryeni pagesën me gjendjen e portofolit tuaj Ola Money, kartën tuaj bankare ose nëpërmjet Net Banking. Klikoni butonin "Paguaj" pasi të keni zgjedhur mënyrën tuaj të pagesës dhe të plotësoni fushat e kërkuara.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Do të ridrejtoheni në faqen e bankës suaj. Plotësoni pagesën duke hyrë në OTP.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
7. Pasi të keni përfunduar me sukses pagesën, do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të tregtoni në Binomo


Çfarë është një aktiv?

Një aktiv është një instrument financiar që përdoret për tregtim. Të gjitha tregtimet bazohen në dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur. Ekzistojnë lloje të ndryshme aktivesh: mallra (GOLD, SILVER), letra me vlerë të kapitalit (Apple, Google), çifte valutore (EUR/USD) dhe indekse (CAC40, AES).

Për të zgjedhur një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në seksionin e aseteve në këndin e sipërm majtas të platformës për të parë se cilat asete janë të disponueshme për llojin e llogarisë tuaj. 2. Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të. 3. Nëse jeni duke përdorur versionin ueb të një platforme, mund të tregtoni me shumë aktive njëherësh. Klikoni në butonin "+" të majtë nga seksioni i aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët


Si të hapni një tregti?

Kur tregtoni, ju vendosni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet dhe do të merrni fitim shtesë nëse parashikimi juaj është i saktë.

Për të hapur një tregti, ndiqni këto hapa:

1. Zgjidhni një lloj llogarie. Nëse qëllimi juaj është të praktikoni tregtimin me fonde virtuale, zgjidhni një llogari demo . Nëse jeni gati të tregtoni me fonde reale , zgjidhni një llogari reale .
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni një aktiv. Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull.Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.

Ju lutemi vini re se norma e të ardhurave varet nga koha e tregtimit (e shkurtër - nën 5 minuta ose e gjatë - mbi 15 minuta).

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Vendosni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Zgjidhni një kohë skadimi për një tregti
Koha e skadimit është koha për të përfunduar tregtinë. Ka shumë kohë skadimi për të zgjedhur: 1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, etj. Është më e sigurt për ju të filloni me një periudhë kohore 5-minutëshe dhe 1$ për çdo investim tregtar.

Ju lutemi vini re se ju zgjidhni kohën e mbylljes së tregtisë, jo kohëzgjatjen e saj.
Shembull . Nëse zgjidhni 14:45 si kohë skadimi, tregtia do të mbyllej saktësisht në 14:45.

Gjithashtu ka një linjë që tregon kohën e blerjes për tregtinë tuaj. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj linje. Kjo ju bën të ditur nëse mund të hapni një tregti tjetër. Dhe vija e kuqe shënon fundin e tregtisë. Në atë kohë, ju e dini se tregtia mund të marrë para shtesë ose nuk mund të marrë.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
5. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Klikoni në butonin jeshil nëse mendoni se çmimi i një aktivi do të rritet, ose butoni i kuq nëse mendoni se do të ulet.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
6. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Në rast barazimi – kur çmimi i hapjes është i barabartë me çmimin e mbylljes – vetëm investimi fillestar do të kthehet në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Ku mund ta gjej historinë e tregtisë sime?

Ekziston një seksion historik, ku mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me tregtitë tuaja të hapura dhe tregtitë që keni përfunduar. Për të hapur historinë tuaj të tregtisë, ndiqni këto hapa:

Në versionin në internet:

1. Klikoni ikonën "Ora" në anën e majtë të platformës.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Klikoni në çdo tregti për të parë më shumë informacion.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular:
1. Hapni një meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni seksionin "Tregtare".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Seksioni i historisë së tregtisë mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare duke analizuar rregullisht përparimin tuaj


Si të llogarisni qarkullimin e tregtimit?

Qarkullimi i tregtimit është shuma e të gjitha tregtimeve që nga depozitimi i fundit.
Ekzistojnë dy raste kur përdoret qarkullimi tregtar:
 • Ju keni bërë një depozitë dhe keni vendosur të tërhiqni fonde përpara se të tregtoni.
 • Ju keni përdorur një bonus që nënkupton një qarkullim tregtar.
Në rastin e parë, kur kryeni llogarinë tuaj dhe vendosni të tërhiqni përpara se qarkullimi i tregtimit të jetë dyfishi i shumës që keni depozituar, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%. Për të shmangur këtë komision, duhet të përfundoni një qarkullim tregtar.

Shembull . Një tregtar depozitoi 50 dollarë. Shuma e qarkullimit të tregtimit për tregtarin do të jetë 100 dollarë (dyfishi i shumës së depozitës). Kur qarkullimi i tregtimit përfundon, një tregtar mund të tërheqë fonde pa komision.

Në rastin e dytë, kur aktivizoni një bonus, duhet të përfundoni qarkullimin e tregtimit për të tërhequr fonde.
Qarkullimi i tregtimit llogaritet me këtë formulë:

shuma e bonusit shumëzuar me faktorin e tij të levës.
Një faktor levave mund të jetë:
 • E specifikuar në bonus.
 • Nëse nuk specifikohet, atëherë për bonuset që janë më pak se 50% e shumës së depozitës, faktori i levës do të ishte 35.
 • Për bonuset që janë më shumë se 50% e depozitës, do të ishte 40.
Shembull . Një tregtar depoziton 100 dollarë dhe përdor një bonus për një rritje prej 60% në depozitë. Ata do të marrin 60 dollarë në fonde bonus. Në këtë rast, meqenëse bonusi tejkalon 50% të depozitës, faktori i levës do të jetë 40. Shuma e xhiros së tregtimit do të jetë: 60 $ * 40 = 2,400 $.

Shënim . Të dyja tregtitë e suksesshme dhe të pasuksesshme llogariten për qarkullimin e tregtimit, por merret parasysh vetëm përfitimi i aktivit; investimi nuk është i përfshirë.

Si të lexoni një tabelë?

Grafiku është mjeti kryesor i tregtarit në platformë. Një grafik tregon dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur në kohë reale.

Ju mund ta rregulloni grafikun sipas preferencave tuaja.

1. Për të zgjedhur një lloj grafiku, klikoni në ikonën e grafikut në këndin e poshtëm të majtë të platformës. Ekzistojnë 4 lloje grafikësh: Mali, Linja, Qiri dhe Bar.
Shënim . Tregtarët preferojnë grafikun Candle sepse është më informues dhe i dobishëm.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Për të zgjedhur një periudhë kohore, klikoni në një ikonë kohore. Ai përcakton se sa shpesh shfaqen ndryshimet e reja të çmimit në aktiv.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Për të zmadhuar dhe zvogëluar një grafik, shtypni butonat "+" dhe "-" ose lëvizni miun. Përdoruesit e aplikacioneve celulare mund të zmadhojnë dhe zvogëlojnë një tabelë me gishtat e tyre.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Për të parë ndryshimet më të vjetra të çmimeve, tërhiqni grafikun me miun ose gishtin tuaj (për përdoruesit e aplikacioneve celulare).


Si të përdorni treguesit?

Treguesit janë mjete vizuale që ndihmojnë në gjurmimin e ndryshimeve në lëvizjet e çmimeve. Tregtarët i përdorin ato për të analizuar grafikun dhe për të përfunduar tregti më të suksesshme. Treguesit shkojnë së bashku me strategji të ndryshme tregtare.

Mund të rregulloni treguesit në këndin e poshtëm të majtë të platformës.

1. Klikoni në ikonën "Instrumente Tregtare".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Aktivizoni treguesin që ju nevojitet duke klikuar mbi të.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Rregullojeni ashtu siç dëshironi dhe shtypni “Apliko”.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Të gjithë treguesit aktivë do të shfaqen mbi listë. Për të hequr treguesit aktivë, shtypni ikonën e koshit të plehrave. Përdoruesit e aplikacionit celular mund t'i gjejnë të gjithë treguesit aktivë në skedën "Treguesit".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Si të tërhiqni fonde nga Binomo


Karte Banke


Si të tërheq fonde në një kartë bankare?

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci". Prekni butonin "Tërheqja".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Visa / Mastercard / Maestro" si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected]

Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.


Si të tërheq fondet në një kartë bankare jo të personalizuar?

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtësi i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular:Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Visa / Mastercard / Maestro" si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
shënim. Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] com Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Visa / Mastercard / Maestro (Ukrainë)

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Visa / Mastercard / Maestro" si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.


Visa / Mastercard / Maestro (Kazakistan)

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Visa / Mastercard / Maestro" si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Portofoli Elektronik


Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".
Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Paratë e përsosura

Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".
Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

para ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".
Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".


Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Si të tërheq fonde në llogarinë time bankare?

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Brazilit, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Llogaria


A mund të regjistrohen të afërmit në faqe dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo në llogari të ndryshme.

Në këtë rast, platforma duhet të futet nga pajisje të ndryshme dhe adresa IP të ndryshme.


Vendet në të cilat ne nuk ofrojmë shërbime

Fatkeqësisht, ne nuk ofrojmë shërbime në disa vende.

Një listë e vendeve, banorët e të cilëve dhe adresat IP nuk mund të hyjnë në platformë mund të gjendet në pikën 10.2 të Marrëveshjes së Klientit.


Dëshironi të regjistroni një llogari të re, por gjithmonë kthehuni në atë të vjetër

Nëse dëshironi të regjistroheni për një llogari të re, duhet të dilni nga llogaria juaj aktuale.

Nëse përdorni versionin në internet:
Për ta bërë këtë, klikoni mbi emrin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Zgjidhni "Dalje" në listën rënëse.

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në butonin e verdhë "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë. Klikoni mbi të dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

Nëse përdorni aplikacionin celular:
Për ta bërë këtë, klikoni në menynë në këndin e sipërm majtas. Zgjidhni "Cilësimet" dhe shkoni te seksioni "Profili". Klikoni në butonin "Dalje".

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në "Regjistrohu" dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

E rëndësishme! Ju lutemi bllokoni llogarinë tuaj të vjetër përpara se të krijoni një të re. Përdorimi i shumë llogarive në Binomo është i ndaluar.


Pse duhet të konfirmoj emailin?

Konfirmimi me email është i nevojshëm për të marrë lajme të rëndësishme nga kompania në lidhje me ndryshimet që prezantohen në platformë, si dhe njoftime për promovime të ndryshme për tregtarët tanë.

Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e aksesit të palëve të treta në të.


Konfirmimi me email

Një email për të konfirmuar regjistrimin do t'ju dërgohet brenda 5 minutave nga hapja e llogarisë suaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike. Disa email shkojnë atje pa asnjë arsye.

Por, çka nëse nuk ka email në asnjë nga dosjet tuaja? Nuk është problem, mund ta dërgojmë sërish. Për ta bërë këtë, thjesht shkoni në këtë faqe, shkruani të dhënat tuaja personale dhe bëni kërkesën.

Nëse adresa juaj e emailit është futur gabimisht, mund ta korrigjoni.

Mos harroni se gjithmonë mund të mbështeteni edhe në mbështetjen teknike. Thjesht dërgoni një email në [email protected] duke kërkuar të konfirmoni adresën tuaj të emailit.


Si të konfirmoni emailin nëse emaili është futur gabimisht

Kur regjistroheni, keni shkruar gabim adresën tuaj të emailit.

Kjo do të thotë se letra e konfirmimit është dërguar në një adresë tjetër dhe ju nuk e keni marrë atë.

Ju lutemi shkoni te informacioni juaj personal në faqen e internetit të Binomo.

Në fushën "Email", shkruani adresën e saktë dhe klikoni në butonin "Konfirmo".

Pas kësaj, sistemi automatikisht do të dërgojë një letër konfirmimi në adresën tuaj të emailit dhe do të shihni një mesazh në sit që letra është dërguar.

Ju lutemi kontrolloni të gjitha dosjet në emailin tuaj, duke përfshirë ato të padëshiruara. Nëse ende nuk e keni letrën, mund ta rikërkoni në faqe.

Verifikimi


Si ta kaloj verifikimin?

Pasi të keni marrë një kërkesë verifikimi për të kaluar me sukses verifikimin, do t'ju duhet:

 • Foto e pasaportës, kartës së identitetit ose patentës së shoferit, në anën e përparme dhe të pasme (nëse dokumenti është i dyanshëm). Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
 • Fotot e kartave bankare që keni depozituar (vetëm në anën e përparme).
 • Foto e një pasqyre bankare (vetëm për kartat jo të personalizuara).

Shënim . Sigurohuni që dokumentet do të jenë të vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme). Emri juaj i plotë, numrat, datat dhe të gjitha cepat e dokumentit tuaj duhet të jenë të dukshme. Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.


Pasi të gjitha dokumentet tuaja të jenë gati, ka 4 hapa për të përfunduar:

1) Verifikimi i identitetit.

Për të kaluar këtë fazë, do t'ju duhet:
 • Ngarkoni fotot e dokumentit tuaj të identitetit, anët e përparme dhe të pasme.

2) Verifikimi i mënyrës së pagesës.

Nëse keni përdorur karta bankare për të depozituar ose tërhequr fonde, ne do t'ju kërkojmë t'i verifikoni ato. Për ta bërë këtë, do t'ju duhet:
 • ngarkoni një foto të kartës bankare që keni depozituar, vetëm në anën e përparme;
 • ngarkoni një foto të një pasqyre bankare (vetëm për kartat jo të personalizuara).


3) Prisni derisa t'i kontrollojmë dokumentet tuaja, zakonisht na duhen më pak se 10 minuta.

4) Pas përfundimit, do të merrni një email konfirmimi dhe një njoftim pop-up dhe do të jeni në gjendje të tërheqni fonde. Kjo është ajo, ju jeni një tregtar i verifikuar i Binomo!


A duhet të verifikoj gjatë regjistrimit?

Nuk ka asnjë kërkesë për të verifikuar gjatë regjistrimit, do t'ju duhet vetëm të konfirmoni emailin tuaj. Verifikimi është automatik dhe zakonisht kërkohet kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj Binomo. Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.


A mund të tregtoj pa verifikim?

Ju jeni të lirë të depozitoni, tregtoni dhe tërhiqni fonde derisa të kërkohet verifikimi. Verifikimi zakonisht fillon kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj. Pasi të keni marrë një njoftim pop-up që ju kërkon të verifikoni llogarinë, tërheqja do të kufizohet, por ju jeni të lirë të tregtoni. Kaloni verifikimin për të qenë në gjendje të tërhiqeni përsëri.

Lajmi i mirë është se zakonisht na duhen më pak se 10 minuta për të verifikuar një përdorues.


Kur do të jem në gjendje të tërheq fonde?

Ju mund të tërhiqeni menjëherë pasi të ketë përfunduar verifikimi. Procesi i verifikimit zakonisht zgjat më pak se 10 minuta. Kërkesa për tërheqje do të përpunohet nga Binomo brenda 3 ditëve të punës. Data dhe ora e saktë që do të merrni fondet varet nga ofruesi i shërbimit të pagesave.


Sa kohë zgjat verifikimi?

Verifikimi i llogarisë suaj zakonisht na merr më pak se 10 minuta.

Janë të pakta rastet e rralla kur dokumentet nuk mund të verifikohen automatikisht dhe ne i kontrollojmë me dorë. Në këtë situatë, periudha e verifikimit mund të zgjatet deri në 7 ditë pune.
Mund të bëni depozita dhe të tregtoni ndërsa prisni, por nuk do të mund të tërhiqni fonde derisa të përfundojë verifikimi.


Pse më duhet të verifikoj numrin tim të telefonit?

Ju nuk duhet, por verifikimi i numrit tuaj të telefonit na ndihmon të sigurojmë sigurinë e llogarisë dhe fondeve tuaja. Do të jetë shumë më e shpejtë dhe më e lehtë për të rivendosur aksesin në rast se keni humbur fjalëkalimin tuaj ose jeni hakuar. Ju gjithashtu do të merrni përditësime për promovimet dhe shpërblimet tona përpara gjithë të tjerëve. Tregtarët VIP marrin një menaxher personal pas verifikimit të numrit të telefonit.
Do të merrni një njoftim pop-up që ju kërkon të shkruani numrin e telefonit. Gjithashtu mund të specifikohet paraprakisht në profilin tuaj.


Si të verifikoni një portofol elektronik?

Nëse përdorni vetëm kuletat elektronike për të tërhequr dhe depozituar, atëherë nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat tuaja të pagesës. Ju vetëm duhet të verifikoni identitetin tuaj.

Siguria dhe zgjidhja e problemeve


A është e sigurt t'ju dërgoj të dhënat e mia private?

Përgjigje e shkurtër: po, është. Ja çfarë bëjmë ne për të garantuar sigurinë e të dhënave tuaja.
 1. Të gjitha informacionet tuaja ruhen në një format të koduar në serverë. Këta serverë mbahen në qendrat e të dhënave në përputhje me TIA-942 dhe PCI DSS – standardet ndërkombëtare të sigurisë.
 2. Qendrat e të dhënave mbrohen teknikisht dhe ruhen fizikisht gjatë gjithë kohës nga personeli i sigurisë i audituar posaçërisht.
 3. I gjithë informacioni transferohet përmes një kanali të mbrojtur me enkriptim kriptografik. Kur ngarkoni ndonjë foto personale, detaje të pagesës, etj., shërbimi fsheh ose turbullon automatikisht një pjesë të simboleve (për shembull, 6 shifrat e mesme në kartën tuaj të pagesës). Edhe nëse mashtruesit përpiqen të kapin informacionin tuaj, ata do të merrnin vetëm simbole të koduara që janë të padobishme pa një çelës.
 4. Çelësat e deshifrimit ruhen veçmas nga informacioni aktual, kështu që njerëzit me qëllim kriminal nuk do të kenë akses në të dhënat tuaja private.
Ne siguruam që të gjitha të dhënat personale të mos ndahen me palët e tjera ose të mos përdoren për qëllimet e dikujt. Ju gjithashtu mund t'i referoheni Politikës sonë të Privatësisë për përshkrimin e plotë të mënyrës se si ne i trajtojmë të gjitha të dhënat private


Pse më është kërkuar të kaloj përsëri verifikimin?

Mund t'ju kërkohet të verifikoni përsëri pasi të keni përdorur një mënyrë të re pagese për të depozituar. Sipas ligjit, çdo mënyrë pagese që përdorni në platformën tregtare Binomo duhet të verifikohet. Kjo vlen si për depozitimin ashtu edhe për tërheqjen.

Shënim . Duke iu përmbajtur metodave të pagesës që keni përdorur dhe verifikuar tashmë, do t'ju shpëtojë nga nevoja për të kaluar përsëri verifikimin.

Ne gjithashtu kërkojmë riverifikim nëse dokumentet e verifikuara janë gati të skadojnë.

Në raste të rralla, ne mund t'ju kërkojmë të riverifikoni identitetin, emailin ose të dhëna të tjera personale. Zakonisht, kjo ndodh kur politika është ndryshuar, ose si pjesë e aktiviteteve të kompanisë kundër mashtrimit.


Pse më janë refuzuar dokumentet?

Kur dokumentet tuaja nuk kalojnë verifikimin, atyre u caktohet një nga këto statuse:
 • Provo përsëri.
 • Refuzuar.
Nëse shihni statusin "Provo përsëri" , ndiqni këto hapa për të kuptuar arsyen pse dokumenti juaj nuk u pranua: 1.

Klikoni "Provo përsëri" në faqen e verifikimit.

2. Arsyeja pse dokumenti juaj është refuzuar do të shpjegohet, si në shembullin e mëposhtëm. Sigurohuni që ta rregulloni problemin dhe më pas klikoni butonin "Ngarko të ri" për të ngarkuar përsëri dokumentin tuaj.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Shënim . Zakonisht, dokumentet refuzohen sepse nuk i plotësojnë të gjitha kërkesat. Përpara se ta ngarkoni sërish, sigurohuni që fotografia që po dërgoni të jetë e ndritshme dhe e qartë, të gjitha qoshet e dokumentit tuaj janë të dukshme dhe emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të lehta për t'u lexuar.

Nëse një nga dokumentet tuaja mori statusin "Refuzuar", do të thotë se sistemi nuk mund ta lexonte saktë.

Për të zgjidhur këtë problem, ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në dokumentin që është refuzuar dhe më pas klikoni butonin "Kontakto mbështetjen".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2) Do të ridrejtoheni te klienti i emailit. Çështja do të përshkruhet në draft. Dërgoni një email dhe ekipi ynë i mbështetjes do t'ju ndihmojë të zgjidhni problemin.

Nëse keni ndonjë pyetje, referojuni Si ta kaloj verifikimin? artikull ose kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.


Si e di se verifikimi ka qenë i suksesshëm?

Ju mund të kontrolloni statusin tuaj në menynë në këndin e sipërm djathtas. Pasi të jenë miratuar të gjitha dokumentet tuaja, do të merrni një shenjë jeshile pranë artikullit të menusë "Verifikimi".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Gjithashtu, të gjitha dokumentet tuaja do të marrin statusin "U krye".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Do të merrni gjithashtu një njoftim pop-up dhe konfirmim me email.


A mund të verifikoj paraprakisht?

Nuk ka nevojë të verifikohet paraprakisht. Procesi i verifikimit është automatik dhe zakonisht kërkohet kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj Binomo. Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim. Pasi të keni marrë një kërkesë verifikimi, mund të bëni ende depozita dhe të tregtoni, por nuk do të mund të tërhiqni fonde derisa të përfundoni verifikimin.

Depozitë


A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Si të depozitoni me një kartë jo të personalizuar?

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës. Nuk ka rëndësi nëse keni një kartë të personalizuar apo jo të personalizuar, në të dyja rastet, do të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj Binomo. Kushti i vetëm i nevojshëm këtu është që karta të jetë e juaja dhe ju duhet të konfirmoni pronësinë. Për këtë, dërgoni një nga dokumentet e mëposhtme në [email protected] ose përmes bisedës live:

 • Referencë bankare me nënshkrim dhe vulë;

 • Deklaratë nga shërbimi bankar me nënshkrim dhe vulë;

 • Pamja e ekranit të llogarisë suaj nga aplikacioni i bankës ose shërbimi në internet.

E rëndësishme! Emri i mbajtësit të kartës dhe numri i kartës duhet të jenë të dukshme. Dokumentet duhet të dërgohen nga emaili që keni specifikuar gjatë regjistrimit. Ju gjithashtu mund t'i bashkëngjitni ato në një mesazh në bisedën e mbështetjes. Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: .pdf, .jpg, .png, .bmp.


Nuk mund të depozitoj me kartë bankare, çfarë të bëj?

Nëse hasni një gabim ose nuk mund ta përfundoni pagesën për ndonjë arsye tjetër, provoni sa më poshtë:

 • Kontrolloni nëse e keni specifikuar saktë vendin tuaj të banimit si në seksionin "Detajet personale" ("Profili" në aplikacionin celular) dhe në urdhërpagesën tuaj. Duhet të përputhet me vendin e banimit të mbajtësit të kartës.

 • Kontrolloni nëse keni zgjedhur markën e duhur të kartës (p.sh. Visa, Mastercard).

 • Kontrolloni plotësisht numrin e kartës dhe detajet e tjera të pagesës.

 • Kontrolloni nëse e keni futur saktë kodin e konfirmimit SMS ; provoni të kërkoni dhe të futni një kod tjetër.

 • Pastroni cache dhe cookies në shfletuesin tuaj; provoni të përdorni një shfletues ose pajisje tjetër.

Ju gjithashtu mund të transferoni fonde dhe të përdorni një mënyrë tjetër pagese për të plotësuar llogarinë tuaj Binomo ose të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës tuaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe ID-në e transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me një status. Ju mund të kontrolloni statusin e depozitës tuaj në seksionin "Historia e Transaksioneve".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të parë statusin e saj dhe kohën e parashikuar të përpunimit.

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Depozitoni statuset e mundshme të transaksionit

Në pritje – ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon transaksionin tuaj në këtë moment. Ofruesi mund të presë për disa veprime shtesë nga ana juaj, ndaj ju lutemi sigurohuni që të keni përfunduar të gjithë hapat e nevojshëm.

Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin në lidhje me kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (e rëndësishme në pakicën e rasteve).

Nëse jeni duke pritur që fondet të kreditohen më shumë se 1 ditë pune, klikoni "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular), dhe ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni depozitën tuaj.

Ju gjithashtu mund t'i referoheni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të kuptuar problemin.

 • Përfunduar – transaksioni juaj u përpunua me sukses nga ofruesi i pagesës. Fondet janë kredituar në llogarinë tuaj.

 • Refuzuar - transaksioni juaj u anulua për shkak të mospërputhjes me ndonjë kusht. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet kur klikoni mbi depozitën tuaj. Referojuni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të zgjidhur këtë problem ose na kontaktoni në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.


Si mund ta financoj llogarinë time me një kartë (portofol) në një monedhë të ndryshme?

Nuk ka nevojë të bëni asgjë të veçantë: thjesht bëni një depozitë duke përdorur seksionin "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozita" në këndin e sipërm djathtas). Fondet do të konvertohen automatikisht në monedhën që përdor llogaria juaj Binomo.

Binomo nuk ju ngarkon kurrë asnjë tarifë për konvertimin e monedhës. Fondet këmbehen me kursin aktual të bankës që shërben pagesën. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të kontrolloni shumën në monedhën e synuar përpara se të konfirmoni pagesën.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


A mund të depozitoj me një kartë që nuk është e imja?

Përdorimi i mënyrave të pagesës që nuk ju takojnë është i ndaluar nga Marrëveshja e Klientit. Duhet të depozitoni dhe tërhiqni vetëm në karta dhe kuleta që janë zyrtarisht tuajat.

Ju mund të përdorni një kartë jo të personalizuar (një kartë pa emër në të) nëse është lëshuar për ju. Me këtë lloj karte, duhet të vendosni ende emrin tuaj të vërtetë kur të porosisni pagesën.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë.

Tregtimi


A mund ta mbyll një tregti përpara kohës së skadimit?

Kur tregtoni me mekanikën e tregtimit me kohë fikse, ju zgjidhni kohën e saktë që tregtia do të mbyllet dhe nuk mund të mbyllet më herët.

Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur mekanikë CFD, mund të mbyllni një tregti përpara kohës së skadimit. Ju lutemi vini re se kjo mekanikë është e disponueshme vetëm në llogarinë demo.


Si të kaloni nga një demo në një llogari reale?

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llojin e llogarisë tuaj në këndin e sipërm të platformës.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Zgjidhni "Llogari reale".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
3. Platforma do t'ju njoftojë se tani po përdorni fonde reale . Klikoni " Tregti ".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët


Si të jeni efikas në tregti?

Qëllimi kryesor i tregtimit është të parashikojë saktë lëvizjen e një aktivi për të marrë fitim shtesë.
Çdo tregtar ka strategjinë e tij dhe një grup mjetesh për t'i bërë parashikimet e tij më të sakta.

Këtu janë disa pika kyçe për një fillim të këndshëm në tregti:
 1. Përdorni llogarinë demo për të eksploruar platformën. Një llogari demo ju lejon të provoni asete, strategji dhe tregues të rinj pa rreziqe financiare. Është gjithmonë një ide e mirë të hysh në tregti të përgatitur.
 2. Hapni tregtimet tuaja të para me shuma të vogla, për shembull, $1 ose $2. Kjo do t'ju ndihmojë të testoni tregun dhe të fitoni besim.
 3. Përdorni asete të njohura. Në këtë mënyrë, do të jetë më e lehtë për ju të parashikoni ndryshimet. Për shembull, mund të filloni me aktivin më të njohur në platformë – çiftin EUR/USD.
 4. Mos harroni të eksploroni strategji, mekanikë dhe teknika të reja! Të mësuarit është mjeti më i mirë i tregtarit.


Çfarë do të thotë koha e mbetur?

Koha e mbetur (koha për të blerë për përdoruesit e aplikacioneve celulare) tregon se sa kohë ka mbetur për të hapur një tregti me kohën e zgjedhur të skadimit. Mund ta shihni kohën e mbetur sipër grafikut (në versionin ueb të platformës) dhe tregohet gjithashtu nga një vijë vertikale e kuqe në grafik.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Nëse ndryshoni kohën e skadimit (koha kur mbaron tregtia), do të ndryshojë edhe koha e mbetur.


Pse disa asete nuk janë të disponueshme për mua?

Ka dy arsye pse disa asete nuk janë të disponueshme për ju:
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm për tregtarët me statusin e llogarisë Standard, Gold ose VIP.
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm në ditë të caktuara të javës.
Ju mund të gjeni listën e aseteve të disponueshme për statusin e llogarisë tuaj duke klikuar në seksionin e aseteve në platformë dhe duke lëvizur poshtë.

Shënim . Disponueshmëria varet nga dita e javës dhe gjithashtu mund të ndryshojë gjatë gjithë ditës.


Çfarë është një periudhë kohore?

Një periudhë kohore, ose një kornizë kohore, është një periudhë gjatë së cilës formohet grafiku.
Ju mund ta ndryshoni periudhën kohore duke klikuar në ikonën në këndin e poshtëm të majtë të grafikut.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Periudhat kohore janë të ndryshme për llojet e grafikëve:
 • Për grafikët "Candle" dhe "Bar", periudha minimale është 5 sekonda, maksimumi - 30 ditë. Ai tregon periudhën gjatë së cilës formohet 1 qiri ose 1 bar.
 • Për grafikët "Mountain" dhe "Line" - periudha minimale është 1 sekondë, maksimumi është 30 ditë. Periudha kohore për këto diagrame përcakton shpeshtësinë e shfaqjes së ndryshimeve të reja të çmimeve.
Shënim . Sa më e madhe të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat kryesore në lëvizjen e çmimeve. Sa më e vogël të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat aktuale lokale.

Tërheqja


Pse nuk mund të marr fonde menjëherë pasi të kërkoj një tërheqje?

Ne përpiqemi të përpunojmë të gjitha kërkesat për tërheqje sa më shpejt që të jetë e mundur. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi i llogarisë suaj.
 • Për tregtarët e statusit standard, mund të duhen deri në 3 ditë.
 • Për tregtarët e statusit të arit - deri në 24 orë.
 • Për tregtarët me status VIP – deri në 4 orë.

Ne përpiqemi t'i shkurtojmë këto periudha kur është e mundur.

Pasi kërkesa juaj për tërheqje të miratohet, ne e transferojmë atë te ofruesi juaj i shërbimit të pagesave.

Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.

Nëse jeni duke pritur më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] Ne do t'ju ndihmojë të gjurmoni tërheqjen tuaj.


Çfarë mënyrash pagese mund të përdor për të tërhequr fonde?

Ju mund të tërhiqni fonde në kartën tuaj bankare, llogarinë bankare ose portofolin elektronik.

Megjithatë, ka pak përjashtime.

Tërheqjet direkt në një kartë bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan . Nëse nuk jeni nga këto vende, mund të tërhiqni në llogarinë tuaj bankare ose në një portofol elektronik. Ne rekomandojmë përdorimin e llogarive bankare që janë të lidhura me kartat. Në këtë mënyrë, fondet do të kreditohen në kartën tuaj bankare. Tërheqjet nga llogaria bankare janë të disponueshme nëse banka juaj është në Indi, Indonezi, Turqi, Brazil, Vietnam, Afrikën e Jugut, Meksikë dhe Pakistan.

Tërheqjet në kuletat elektronike janë të disponueshme për çdo tregtar që ka bërë një depozitë.


Pse nuk mund të tërheq fonde në kartën time bankare ose llogarinë time bankare?

Tërheqjet në kartat bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Pronarët e kartave bankare të lëshuara në Indi, Indonezi, Turqi, Brazil, Vietnam, Afrikën e Jugut, Meksikë dhe Pakistan mund të kërkojnë tërheqje nga llogaria bankare. Ne rekomandojmë përdorimin e llogarive bankare që janë të lidhura me kartat. Në këtë mënyrë, fondet do të kreditohen në kartën tuaj bankare.

Për banorët e vendeve të tjera, kartat bankare dhe tërheqjet nga llogaria bankare nuk janë të disponueshme për shkak të komisioneve të larta të tërheqjes të ngarkuara nga bankat lokale.

Nëse tërheqjet bankare nuk janë të disponueshme në vendin tuaj, ju rekomandojmë të depozitoni dhe tërhiqni me këto kuleta elektronike: AdvCash, Perfect Money, Skrill, Neteller.


Cili është kufiri minimal dhe maksimal i tërheqjes?

Kufiri minimal i tërheqjes është $10/€10 ose një ekuivalent prej $10 në monedhën e llogarisë tuaj.

Shuma maksimale e tërheqjes është:
 • ditë : jo më shumë se 3000$/3000€ ose një shumë ekuivalente me 3000$.
 • javë : jo më shumë se 10,000 dollarë / 10,000 €, ose një shumë ekuivalente me 10,000 dollarë.
 • muaj : jo më shumë se 40,000 dollarë / 40,000 €, ose një shumë ekuivalente me 40,000 dollarë.
Shënim . Në disa raste, këto kufij mund të ndryshojnë pak në varësi të ofruesve të caktuar të pagesave.


Sa kohë duhet për tërheqjen e fondeve?

Kur tërhiqni fonde, kërkesa juaj kalon në 3 faza:
 • Ne e miratojmë kërkesën tuaj për tërheqje dhe ia kalojmë atë ofruesit të pagesës.
 • Ofruesi i pagesës përpunon tërheqjen tuaj.
 • Ju merrni fondet tuaja.

Periudha e miratimit
Pasi të na dërgoni një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Aprovimi" (statusi "Në pritje" në disa versione të aplikacionit celular). Ne përpiqemi të miratojmë të gjitha kërkesat për tërheqje sa më shpejt që të jetë e mundur. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi juaj dhe tregohet në seksionin "Historia e Transaksionit".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve". Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
2. Klikoni mbi tërheqjen tuaj. Periudha e miratimit për transaksionin tuaj do të tregohet.
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Nëse kërkesa juaj po miratohet për një kohë të gjatë, na kontaktoni duke klikuar "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të përpiqemi të kuptojmë problemin dhe ta përshpejtojmë procesin.

Periudha e përpunimit
Pasi të kemi miratuar transaksionin tuaj, ne e transferojmë atë te ofruesi i pagesës për përpunim të mëtejshëm. Ajo merr statusin "Përpunim" (statusi "Aprovuar" në disa versione të aplikacionit celular).
Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin në lidhje me kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (e rëndësishme në pakicën e rasteve).
Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Nëse kërkesa juaj është duke u përpunuar për një kohë të gjatë, klikoni "Po prisni më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të gjurmojmë tërheqjen tuaj dhe do t'ju ndihmojmë të merrni fondet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.

Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.


A mund të tërheq në monedhën e vendit tim?

Kur regjistroheni, ju vendosni monedhën e llogarisë suaj – mund të jetë dollari ($), euro (€) ose monedha e vendit tuaj. Ju mund të tregtoni, të bëni depozita dhe të tërhiqni fonde në atë monedhë.

Nëse monedha e mënyrës së pagesës në të cilën po tërhiqni ndryshon nga monedha e llogarisë suaj Binomo - fondet tuaja do të konvertohen automatikisht. Kursi i këmbimit të konvertimit varet nga kursi aktual i tregut.


A ka tarifa dhe komisione për tërheqje?

Ne përgjithësisht nuk ngarkojmë asnjë komision ose tarifë për tërheqje.

Sidoqoftë, ekziston një kufi në numrin e tërheqjeve pa tarifë për Indinë . Nëse jeni nga ky vend, mund të tërheqni fonde një herë në 24 orë pa komision. Nëse e tejkaloni këtë kufi, tarifa do të jetë 10%.

Gjithashtu, në raste të rralla, ofruesit e shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë një komision për konvertim nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme. Ky komision paguhet nga Binomo dhe do të kthehet automatikisht në llogarinë tuaj.

Shënim . Nëse keni bërë një depozitë dhe keni vendosur të tërhiqeni përpara se të tregtoni, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%.


Cili është kursi i këmbimit të konvertimit?

Fondet tuaja do të konvertohen automatikisht nëse monedha e mënyrës së pagesës me të cilën po tërhiqni ndryshon nga monedha e llogarisë suaj Binomo. Fondet tuaja mund të konvertohen gjithashtu nga ofruesi i shërbimit të pagesave gjatë përpunimit. Kursi i këmbimit të konvertimit varet nga kursi aktual i tregut.

Ju lutemi vini re se në raste të rralla ofruesit e shërbimeve të pagesave mund të paguajnë gjithashtu një komision kur konvertojnë fondet tuaja. Shuma e komisionit zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesit ose shfaqet gjatë transaksionit. Ky komision paguhet nga Binomo dhe do të kthehet automatikisht në llogarinë tuaj.


Pse shoh një status "Dështoi" kur tërhiqem?

Kur shihni një status "Dështoi" gjatë tërheqjes së fondeve, kjo do të thotë se problemi me transaksionin tuaj ka ndodhur nga ana e ofruesit të pagesës. Ka dy arsye të mundshme për këtë problem:
 • Ke aplikuar detaje të gabuara të pagesës.
 • Vështirësi teknike nga ana e ofruesit të pagesës.
Në disa raste, mund të gjeni një përshkrim gabimi në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular). Por ofruesit e pagesave jo gjithmonë tregojnë arsyen e problemit.

Mund të provoni të dërgoni një kërkesë për tërheqje edhe një herë, ose mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes në bisedën e drejtpërdrejtë ose të shkruani në [email protected] Ne do t'ju ndihmojmë të identifikoni problemin.


A mund të tërheq fonde nga llogaria ime para se të filloj tregtimin?

Po, pasi të keni bërë një depozitë, mund të tërhiqni fonde edhe nëse nuk keni bërë tregti.

Megjithatë, nëse vendosni të tërhiqeni përpara se qarkullimi i tregtimit (shuma e të gjitha tregtimeve) të jetë dyfishi i shumës që keni depozituar, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%.

Ky komision ngarkohet vetëm në raste të rralla dhe është për shkak të aktiviteteve të kompanisë kundër mashtrimit.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!