Si të filloni tregtimin Binomo në 2024: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të filloni tregtimin Binomo në 2024: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse është hera e parë që hapni një llogari tregtare, mund të keni shumë pyetje kur regjistroheni në internet.

Më poshtë do të shpjegojmë hapat për hapjen e një llogarie tregtare me Binomo dhe për të mësuar shpejt se si të fitoni fonde shtesë në këtë treg.


Si të regjistroheni në Binomo

Si të regjistroni llogarinë Binomo me email

1. Për të filluar hapjen e llogarisë tuaj (regjistrimin online) me Binomo, ju lutemi shkoni te faqja kryesore e Binomo dhe klikoni " Identifikohu " në faqen e këndit të sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni manualisht të dhënat e nevojshme për regjistrim dhe klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të sigurt.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese. Ju mund të zgjidhni dollarë amerikanë, euro ose, për shumicën e rajoneve, monedhën kombëtare.
 3. Lexoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë dhe konfirmoni atë duke klikuar kutinë e kontrollit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Tani ju jeni një tregtar Binomo, keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese dhe gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të depozitoni në Binomo
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Si të regjistroheni në llogarinë Binomo me Facebook

Një tjetër mundësi është të regjistroni llogarinë Binomo duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe më pas butonin “Facebook”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në “Identifikohu”
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të keni klikuar në “ Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Si të regjistroni llogarinë Binomo me Gmail

Gjithashtu, ju keni mundësinë të regjistroni llogarinë tuaj përmes Gmail në disa hapa të thjeshtë, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!


Regjistrohuni për llogarinë tuaj në Binomo Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Shkoni në faqen kryesore të Binomo .
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjedhim një monedhë, kontrollojmë "Marrëveshjen e klientit" dhe klikojmë "Krijo llogari"
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Platforma Tregtare Binomo në pajisjen celulare.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Regjistrohu për llogarinë tënde në aplikacionin Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo: Online Trade Assistant" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni në internet.
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Tani mund të tregtoni Binomo në telefonin tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Regjistrohuni për llogarinë tuaj në aplikacionin Binomo Android

Aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Shkarkoni aplikacionin Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo - Mobile Trading Online" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit
 2. Fut fjalëkalimin e ri
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Tani mund të tregtoni Binimo në pajisjen tuaj celulare.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të verifikoni llogarinë në Binomo


Verifiko identitetin tim në Binomo

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny. Për të verifikuar identitetin tuaj, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në "Verifiko" në njoftimin që shfaqet.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2) Ose klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha dokumenteve për verifikim. Së pari, do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Për ta bërë këtë, shtypni butonin "Verifiko" pranë "Kartë ID".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5) Përpara se të filloni verifikimin, shënoni kutitë e kontrollit dhe klikoni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6) Zgjidhni vendin e lëshimit të dokumenteve tuaja në menynë rënëse, më pas zgjidhni llojin e dokumentit. Shtypni "Next".

shënim. Ne pranojmë pasaporta, karta identiteti dhe patentë shoferi. Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7) Ngarko dokumentin që ke zgjedhur. Së pari anën e përparme, pastaj - mbrapa (Nëse dokumenti është i dyanshëm). Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.

Sigurohuni që dokumenti juaj të jetë:

 • E vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme).
 • Lehtë për t'u lexuar: emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të qarta. Të katër qoshet e dokumentit duhet të jenë të dukshme.
Pasi të keni ngarkuar të dyja anët e dokumentit tuaj, klikoni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8) Nëse është e nevojshme, shtypni "Ndrysho" për të ngarkuar një dokument tjetër përpara se ta dorëzoni. Ndërsa jeni gati, shtypni "Next" për të dorëzuar dokumentet.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
10) Statusi i verifikimit të identitetit tuaj do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar identitetin tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
11) Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, statusi ndryshon në "U krye" dhe mund të filloni të verifikoni mënyrat e pagesës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Për të mësuar më shumë rreth verifikimit të mënyrave të pagesës, referojuni Si të verifikoni një kartë bankare? dhe Si të verifikoni një kartë bankare të papersonalizuar? artikuj.

12) Nëse nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat e pagesës, do të merrni menjëherë statusin "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Verifikoni një kartë bankare në Binomo

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni verifikimin e kartave tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4) Ngarko një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që emri, numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5) Fotografia juaj është dërguar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Verifikoni një kartë bankare të papersonalizuar në Binommo

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.
Për të verifikuar një kartë bankare jo të personalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4) Ngarkoni një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Dhe një foto e deklaratës bankare me vulën, datën e lëshimit dhe emrin tuaj të dukshëm. Dokumenti nuk duhet të jetë më i vjetër se 3 muaj. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës suaj bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Verifikoni një kartë bankare virtuale në Binomo

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? artikull.

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare virtuale, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni kartën tuaj virtuale bankare dhe shtypni "Verifiko".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4) Ngarko një pamje të kartës bankare virtuale. Sigurohuni që 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës, datës së skadencës dhe emrit të mbajtësit të kartës të jenë të dukshme dhe të lexueshme. Ne pranojmë pamjet e ekranit në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5) Pamja juaj e ekranit është dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare virtuale do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare. Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të depozitoj në Binomo

Si të depozitoni me kartë bankare në Binomo

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Megjithatë, ndonjëherë mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.

Udhëzues i shpejtë

 1. Klikoni butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
 2. Zgjidhni rajonin tuaj nga menyja rënëse " Vendi ".
 3. Zgjidhni një markë karte (p.sh. Visa, Mastercard ).
 4. Zgjidhni një shumë të rekomanduar depozite ose shkruani një shumë të personalizuar.
 5. Plotësoni të dhënat e kartës dhe më pas klikoni " OK ".
 6. Prisni kodin e konfirmimit të dërguar në SMS ose njoftim push, më pas futeni atë për të përfunduar pagesën.
 7. Nëse pagesa është e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen me detajet e transaksionit.


Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kazakistani (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Indi (Visa / Mastercard / Rupay)

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të depozitoni me një portofol elektronik në Binomo

Karta AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Paratë e përsosura

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Perfect Money".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Futni shumën për të depozituar. Më pas klikoni butonin "Depozitim".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Fusni ID-në tuaj të anëtarit, fjalëkalimin dhe numrin Turing dhe më pas klikoni në "Parashikimi i pagesës Butoni ".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Zbritet një tarifë përpunimi. Klikoni në butonin "Konfirmo pagesën" për të përpunuar pagesën.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Do të merrni një konfirmim pagese me detajet e pagesës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Transaksioni juaj është i suksesshëm. Pasi të përfundojë pagesa, ai do t'ju japë faturën e pagesës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të depozitoni me transfertë bankare në Binomo

Zbuloni se si mund të përdorni transfertat bankare për të depozituar fonde në llogarinë tuaj tregtare Binomo.

Itau

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Itau”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Hyni në aplikacionin tuaj Itau. Klikoni në menunë "PIX".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Prekni “Transferir” dhe futni tastin PIX – adresën e postës elektronike nga hapi 5. Prekni “Vazhdo”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Kontrolloni nëse shuma e depozitës është e saktë dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Sigurohuni që të gjitha detajet e pagesës janë të sakta dhe klikoni "Pagar".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Futni shumën e depozitës, zgjidhni llojin e llogarisë dhe klikoni "Vazhdo".

10. Zgjidhni datën dhe klikoni “Vazhdo”.

11. Kontrolloni nëse gjithçka është e saktë dhe klikoni "Konfirmo". Pastaj vendosni kodin tuaj të sigurisë.

12. Pagesa ka përfunduar. Merrni një pamje nga ekrani i faturës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
13. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
14. Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
15. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

PicPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PicPay”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Do të krijohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Hapni aplikacionin tuaj PicPay, klikoni “QR code”. Skanoni kodin nga hapi i mëparshëm.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Zgjidhni një mënyrë pagese dhe trokitni lehtë mbi "Pagar". Futni të dhënat e kartës suaj bankare, prekni "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Futni fjalëkalimin tuaj PicPay dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Do të shihni një konfirmim të pagesës suaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Boleto Rapido

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni Brazilin në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Boleto Rapido".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Mund ta shkarkoni Boleto-n duke klikuar “Ruaj PDF”. Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Hyni në aplikacionin e llogarisë tuaj bankare dhe klikoni "Pagamentos". Skanoni kodin me kamerën tuaj. Ju gjithashtu mund të futni numrat Boleto me dorë duke klikuar në "Digitar Números". Kur skanoni ose futni numrat Boleto, do të ridrejtoheni në faqen e konfirmimit. Kontrolloni nëse të gjitha informacionet janë të sakta dhe klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Kontrolloni nëse shuma është e saktë dhe klikoni “Próximo”. Për të përfunduar transaksionin, klikoni "Finalizar". Më pas vendosni PIN-in tuaj 4-shifror për të konfirmuar transaksionin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Pagsmile

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni një nga mënyrat e pagesës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Për pagesat nëpërmjet Boleto Rápido dhe Lotérica, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e emailit dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Për pagesat nëpërmjet PicPay ose një prej bankave të mëposhtme mund të zgjidhni në ekran, Itaú, Santander, Bradesco e Caixa, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin tuaj, CPF, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Boleto Rápido, shkarkoni Boleto duke klikuar "Salavar PDF". Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Në rend për të përfunduar pagesën duke përdorur Lotérica, merrni një shënim "Código de convênio" dhe "Número de CPF/CNPJ" dhe shkoni te "Lotérica" ​​më e afërt për të kryer pagesën.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Për të përfunduar pagesën nëpërmjet PicPay, ju lutemi vini re se do të gjenerohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay duke përdorur udhëzuesin hap pas hapi në këtë lidhje.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Transfertë Bankare, ju lutemi vini re çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën. Më pas, klikoni në emrin e bankës për të parë udhëzuesin hap pas hapi se si të plotësoni depozitën përmes Itaú, Santander, Bradesco dhe Caixa.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
10. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
11. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes bisedës sonë, telegramit: Ekipi i Mbështetjes Binomo, si dhe përmes emailit tonë: [email protected]

Santander

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Santander”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Hyni në llogarinë tuaj Santander. Klikoni në menunë "PIX" dhe më pas kliko "Transfer".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
7. Zgjidhni “Pix e Transferências”. Pastaj zgjidhni “Fazer uma transferência”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
8. Plotësoni të dhënat e llogarisë për të kryer transfertën bankare. Klikoni "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
9. Pagesa ka përfunduar. Ruani faturën duke klikuar "Salvar en PDF".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
10. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova". Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
11. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Çfarë është një pasuri

Një aktiv është një instrument financiar që përdoret për tregtim. Të gjitha tregtimet bazohen në dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur. Ekzistojnë lloje të ndryshme aktivesh: mallra (GOLD, SILVER), letra me vlerë të kapitalit (Apple, Google), çifte valutore (EUR/USD) dhe indekse (CAC40, AES).

Për të zgjedhur një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në seksionin e aseteve në këndin e sipërm majtas të platformës për të parë se cilat asete janë të disponueshme për llojin e llogarisë tuaj. 2. Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të. 3. Nëse jeni duke përdorur versionin ueb të një platforme, mund të tregtoni me shumë aktive njëherësh. Klikoni në butonin "+" të majtë nga seksioni i aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Si mund të hap një tregti

Kur tregtoni, ju vendosni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet dhe do të merrni fitim shtesë nëse parashikimi juaj është i saktë.

Për të hapur një tregti, ndiqni këto hapa:

1. Zgjidhni një lloj llogarie. Nëse qëllimi juaj është të praktikoni tregtimin me fonde virtuale, zgjidhni një llogari demo . Nëse jeni gati të tregtoni me fonde reale , zgjidhni një llogari reale .
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni një aktiv. Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull.Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.

Ju lutemi vini re se norma e të ardhurave varet nga koha e tregtimit (e shkurtër - nën 5 minuta ose e gjatë - mbi 15 minuta).

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Vendosni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Zgjidhni një kohë skadimi për një tregti
Koha e skadimit është koha për të përfunduar tregtinë. Ka shumë kohë skadimi për të zgjedhur: 1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, etj. Është më e sigurt për ju të filloni me një periudhë kohore 5-minutëshe dhe 1$ për çdo investim tregtar.

Ju lutemi vini re se ju zgjidhni kohën e mbylljes së tregtisë, jo kohëzgjatjen e saj.
Shembull . Nëse zgjidhni 14:45 si kohë skadimi, tregtia do të mbyllej saktësisht në 14:45.

Gjithashtu, ka një linjë që tregon kohën e blerjes për tregtinë tuaj. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj linje. Kjo ju lejon të dini nëse mund të hapni një tregti tjetër. Dhe vija e kuqe shënon fundin e tregtisë. Në atë kohë, ju e dini se tregtia mund të marrë fonde shtesë ose nuk mund të marrë.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
5. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Klikoni në butonin jeshil nëse mendoni se çmimi i një aktivi do të rritet, ose butoni i kuq nëse mendoni se do të ulet.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
6. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Në rast barazimi – kur çmimi i hapjes është i barabartë me çmimin e mbylljes – vetëm investimi fillestar do të kthehet në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Tregu është gjithmonë i mbyllur gjatë fundjavës, kështu që çiftet e monedhës, aktivet e mallrave dhe aksionet e kompanisë nuk janë të disponueshme. Asetet e tregut do të jenë të disponueshme të hënën në orën 7:00 UTC. Ndërkohë, ne ofrojmë tregtim në OTC - aktivet e fundjavës!

Ku mund ta gjej historinë e tregtive të mia

Ekziston një seksion historik, ku mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me tregtitë tuaja të hapura dhe tregtitë që keni përfunduar. Për të hapur historinë tuaj të tregtisë, ndiqni këto hapa:

Në versionin në internet:

1. Klikoni ikonën "Ora" në anën e majtë të platformës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Klikoni në çdo tregti për të parë më shumë informacion.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular:
1. Hapni një meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni seksionin "Tregtare".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Seksioni i historisë së tregtisë mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare duke analizuar rregullisht përparimin tuaj


Si mund të llogaris qarkullimin e tregtimit

Qarkullimi i tregtimit është shuma e të gjitha tregtimeve që nga depozitimi i fundit.
Ekzistojnë dy raste kur përdoret qarkullimi tregtar:
 • Ju keni bërë një depozitë dhe keni vendosur të tërhiqni fonde përpara se të tregtoni.
 • Ju keni përdorur një bonus që nënkupton një qarkullim tregtar.
Në rastin e parë, kur mbushni llogarinë tuaj dhe vendosni të tërhiqni përpara se qarkullimi i tregtimit të jetë dyfishi i shumës që keni depozituar, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%. Për të shmangur këtë komision, duhet të përfundoni një qarkullim tregtar.

Shembull . Një tregtar depozitoi 50 dollarë. Shuma e qarkullimit të tregtimit për tregtarin do të jetë 100 dollarë (dyfishi i shumës së depozitës). Kur qarkullimi i tregtimit përfundon, një tregtar mund të tërheqë fonde pa komision.

Në rastin e dytë, kur aktivizoni një bonus, duhet të përfundoni qarkullimin e tregtimit për të tërhequr fonde.
Qarkullimi i tregtimit llogaritet me këtë formulë:

shuma e bonusit shumëzuar me faktorin e tij të levës.
Një faktor levash mund të jetë:
 • E specifikuar në bonus.
 • Nëse nuk specifikohet, atëherë për bonuset që janë më pak se 50% e shumës së depozitës, faktori i levës do të ishte 35.
 • Për bonuset që janë më shumë se 50% e depozitës, do të ishte 40.
Shembull . Një tregtar depoziton 100 dollarë dhe përdor një bonus për një rritje prej 60% në depozitë. Ata do të marrin 60 dollarë në fonde bonus. Në këtë rast, meqenëse bonusi tejkalon 50% të depozitës, faktori i levës do të jetë 40. Shuma e xhiros së tregtimit do të jetë: 60 $ * 40 = 2,400 $.

Shënim . Të dyja tregtitë e suksesshme dhe të pasuksesshme llogariten për qarkullimin e tregtimit, por merret parasysh vetëm përfitimi i aktivit; investimi nuk është i përfshirë.

Si të lexoj një tabelë

Grafiku është mjeti kryesor i tregtarit në platformë. Një grafik tregon dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur në kohë reale.

Ju mund ta rregulloni grafikun sipas preferencave tuaja.

1. Për të zgjedhur një lloj grafiku, klikoni në ikonën e grafikut në këndin e poshtëm të majtë të platformës. Ekzistojnë 4 lloje grafikësh: Mali, Linja, Qiri dhe Bar.
Shënim . Tregtarët preferojnë grafikun Candle sepse është më informues dhe i dobishëm.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Për të zgjedhur një periudhë kohore, klikoni në një ikonë kohore. Ai përcakton se sa shpesh shfaqen ndryshimet e reja të çmimit në aktiv.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Për të zmadhuar dhe zvogëluar një grafik, shtypni butonat "+" dhe "-" ose lëvizni miun. Përdoruesit e aplikacioneve celulare mund të zmadhojnë dhe zvogëlojnë një tabelë me gishtat e tyre.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Për të parë ndryshimet më të vjetra të çmimeve, tërhiqni grafikun me miun ose gishtin tuaj (për përdoruesit e aplikacioneve celulare).

Si t'i përdor treguesit

Treguesit janë mjete vizuale që ndihmojnë në gjurmimin e ndryshimeve në lëvizjet e çmimeve. Tregtarët i përdorin ato për të analizuar grafikun dhe për të përfunduar tregti më të suksesshme. Treguesit shkojnë së bashku me strategji të ndryshme tregtare.

Mund të rregulloni treguesit në këndin e poshtëm të majtë të platformës.

1. Klikoni në ikonën "Instrumente Tregtare".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Aktivizoni treguesin që ju nevojitet duke klikuar mbi të.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Rregullojeni ashtu siç dëshironi dhe shtypni “Apliko”.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Të gjithë treguesit aktivë do të shfaqen mbi listë. Për të hequr treguesit aktivë, shtypni ikonën e koshit të plehrave. Përdoruesit e aplikacionit celular mund t'i gjejnë të gjithë treguesit aktivë në skedën "Treguesit".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të tërhiqeni nga Binomo

Si të tërhiqni në kartën bankare (Visa/MasterCard/Maestro) në Binomo

Tërhiqe në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci". Prekni butonin "Tërheqja".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqeni në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtësi i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular:Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
shënim. Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqeni në Ukrainë duke përdorur VISA/MasterCard/Maestro

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.


Tërhiqeni në Kazakistan duke përdorur VISA/MasterCard/Maestro

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Si të tërhiqeni duke përdorur portofolin elektronik në Binomo

Tërhiqe duke përdorur Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqeni duke përdorur Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni duke përdorur para të gatshme ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".


Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Si të tërhiqeni në llogarinë bankare në Binomo

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Ju lutemi vini re!
 • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo. Fondet mund të arkëtohen vetëm nga llogaria reale;
 • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.
Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Klikoni në skedën "Bilanci" dhe më pas prekni "Tërheqja".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected]. Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Llogaria

Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë?

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.


A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje?

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim?

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo?

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rritni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose duke i rimbushur nëse mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni ato.

Depozitë

A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës suaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimin se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historiku i transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe një ID të transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me statusin " Në pritje ". Ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon tani transaksionin tuaj. Çdo ofrues ka periudhën e vet të përpunimit.

Ndiqni këto hapa për të gjetur informacionin rreth kohës mesatare dhe maksimale të përpunimit të transaksionit për depozitën tuaj në pritje:

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular : hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të mësuar periudhën e përpunimit për transaksionin tuaj.dep_2.png
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shënim
. Zakonisht, ofruesit e pagesave përpunojnë të gjitha depozitat brenda pak orësh. Koha maksimale e përpunimit të transaksionit është rrallë e rëndësishme dhe shpesh është për shkak të festave kombëtare, rregulloreve të ofruesit të pagesave, etj.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose bisedën e drejtpërdrejtë.


Tregtimi

A mund ta mbyll një tregti përpara kohës së skadimit?

Kur tregtoni me mekanikën e tregtimit me kohë fikse, ju zgjidhni kohën e saktë që tregtia do të mbyllet dhe nuk mund të mbyllet më herët.

Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur mekanikë CFD, mund të mbyllni një tregti përpara kohës së skadimit. Ju lutemi vini re se kjo mekanikë është e disponueshme vetëm në llogarinë demo.

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale?

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llojin e llogarisë tuaj në këndin e sipërm të platformës.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Zgjidhni "Llogari reale".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Platforma do t'ju njoftojë se tani po përdorni fonde reale . Klikoni " Tregti ".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Si të jeni efikas në tregti?

Qëllimi kryesor i tregtimit është të parashikojë saktë lëvizjen e një aktivi për të marrë fitim shtesë.
Çdo tregtar ka strategjinë e tij dhe një grup mjetesh për t'i bërë parashikimet e tij më të sakta.

Këtu janë disa pika kyçe për një fillim të këndshëm në tregti:
 1. Përdorni llogarinë demo për të eksploruar platformën. Një llogari demo ju lejon të provoni asete, strategji dhe tregues të rinj pa rreziqe financiare. Është gjithmonë një ide e mirë të hysh në tregti të përgatitur.
 2. Hapni tregtimet tuaja të para me shuma të vogla, për shembull, $1 ose $2. Kjo do t'ju ndihmojë të testoni tregun dhe të fitoni besim.
 3. Përdorni asete të njohura. Në këtë mënyrë, do të jetë më e lehtë për ju të parashikoni ndryshimet. Për shembull, mund të filloni me aktivin më të njohur në platformë – çiftin EUR/USD.
 4. Mos harroni të eksploroni strategji, mekanikë dhe teknika të reja! Të mësuarit është mjeti më i mirë i tregtarit.


Çfarë do të thotë koha e mbetur?

Koha e mbetur (koha për të blerë për përdoruesit e aplikacioneve celulare) tregon se sa kohë ka mbetur për të hapur një tregti me kohën e zgjedhur të skadimit. Mund ta shihni kohën e mbetur sipër grafikut (në versionin ueb të platformës) dhe tregohet gjithashtu nga një vijë vertikale e kuqe në grafik.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse ndryshoni kohën e skadimit (koha kur mbaron tregtia), do të ndryshojë edhe koha e mbetur.

Pse disa asete nuk janë të disponueshme për mua?

Ka dy arsye pse disa asete nuk janë të disponueshme për ju:
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm për tregtarët me statusin e llogarisë Standard, Gold ose VIP.
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm në ditë të caktuara të javës.
Ju mund të gjeni listën e aseteve të disponueshme për statusin e llogarisë tuaj duke klikuar në seksionin e aseteve në platformë dhe duke lëvizur poshtë.

Shënim . Disponueshmëria varet nga dita e javës dhe gjithashtu mund të ndryshojë gjatë gjithë ditës.


Çfarë është një periudhë kohore?

Një periudhë kohore, ose një kornizë kohore, është një periudhë gjatë së cilës formohet grafiku.
Ju mund ta ndryshoni periudhën kohore duke klikuar në ikonën në këndin e poshtëm të majtë të grafikut.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Periudhat kohore janë të ndryshme për llojet e grafikëve:
 • Për grafikët "Candle" dhe "Bar", periudha minimale është 5 sekonda, maksimumi - 30 ditë. Ai tregon periudhën gjatë së cilës formohet 1 qiri ose 1 bar.
 • Për grafikët "Mountain" dhe "Line" - periudha minimale është 1 sekondë, maksimumi është 30 ditë. Periudha kohore për këto diagrame përcakton shpeshtësinë e shfaqjes së ndryshimeve të reja të çmimeve.
Shënim . Sa më e madhe të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat kryesore në lëvizjen e çmimeve. Sa më e vogël të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat aktuale lokale.

Tërheqja

Pse nuk mund të marr fonde menjëherë pasi të kërkoj një tërheqje?

Kur kërkoni një tërheqje, së pari, ajo miratohet nga ekipi ynë i mbështetjes. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi i llogarisë suaj, por ne gjithmonë përpiqemi t'i shkurtojmë këto periudha kur është e mundur. Ju lutemi vini re se pasi të keni kërkuar një tërheqje, ajo nuk mund të anulohet.

 • Për tregtarët e statusit standard, miratimi mund të zgjasë deri në 3 ditë.
 • Për tregtarët e statusit të arit - deri në 24 orë.
 • Për tregtarët me status VIP – deri në 4 orë.

Shënim . Nëse nuk e keni kaluar verifikimin, këto periudha mund të zgjaten.

Për të na ndihmuar të miratojmë kërkesën tuaj më shpejt, përpara se të tërhiqeni sigurohuni që të mos keni një bonus aktiv me një qarkullim tregtar.

Pasi kërkesa juaj për tërheqje të miratohet, ne e transferojmë atë te ofruesi juaj i shërbimit të pagesave.

Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.

Nëse jeni duke pritur më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Çfarë mënyrash pagese mund të përdor për të tërhequr fonde?

Ju mund të tërheqni fonde në kartën tuaj bankare, llogarinë bankare, portofolin elektronik ose kripto-portofolin.

Megjithatë, ka pak përjashtime.

Tërheqjet direkt në një kartë bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Turqi . Nëse nuk jeni nga këto vende, mund të tërhiqni në llogarinë tuaj bankare, një portofol elektronik ose një kripto-portofol. Ne rekomandojmë përdorimin e llogarive bankare që janë të lidhura me kartat. Në këtë mënyrë, fondet do të kreditohen në kartën tuaj bankare. Tërheqjet nga llogaria bankare janë të disponueshme nëse banka juaj është në Indi, Indonezi, Turqi, Vietnam, Afrikën e Jugut, Meksikë dhe Pakistan.

Tërheqjet në kuletat elektronike janë të disponueshme për çdo tregtar që ka bërë një depozitë.


Cili është kufiri minimal dhe maksimal i tërheqjes?

Kufiri minimal i tërheqjes është $10/€10 ose një ekuivalent prej $10 në monedhën e llogarisë tuaj.

Shuma maksimale e tërheqjes është:
 • ditë : jo më shumë se 3000$/3000€ ose një shumë ekuivalente me 3000$.
 • javë : jo më shumë se 10,000 dollarë / 10,000 €, ose një shumë ekuivalente me 10,000 dollarë.
 • muaj : jo më shumë se 40,000 dollarë / 40,000 €, ose një shumë ekuivalente me 40,000 dollarë.
Shënim . Në disa raste, këto kufij mund të ndryshojnë pak në varësi të ofruesve të caktuar të pagesave.


Sa kohë duhet për tërheqjen e fondeve?

Kur tërhiqni fonde, kërkesa juaj kalon në 3 faza:
 • Ne e miratojmë kërkesën tuaj për tërheqje dhe ia kalojmë atë ofruesit të pagesës.
 • Ofruesi i pagesës përpunon tërheqjen tuaj.
 • Ju merrni fondet tuaja.
Ju lutemi vini re!

Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të duhen deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj. Informacioni i detajuar në lidhje me kushtet e tërheqjes tregohet në 5.8 të Marrëveshjes së Klientit.

Periudha e miratimit

Pasi të na dërgoni një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Aprovimi" (statusi "Në pritje" në disa versione të aplikacionit celular). Ne përpiqemi të miratojmë të gjitha kërkesat për tërheqje sa më shpejt që të jetë e mundur. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi juaj dhe tregohet në seksionin "Historia e Transaksionit".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve". Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Klikoni mbi tërheqjen tuaj. Periudha e miratimit për transaksionin tuaj do të tregohet.
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse kërkesa juaj po miratohet për një kohë të gjatë, na kontaktoni duke klikuar "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të përpiqemi të kuptojmë problemin dhe ta përshpejtojmë procesin.

Periudha e përpunimit

Pasi të kemi miratuar transaksionin tuaj, ne e transferojmë atë te ofruesi i pagesës për përpunim të mëtejshëm. Ajo merr statusin "Përpunim" (statusi "Aprovuar" në disa versione të aplikacionit celular).

Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin për kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (e rëndësishme në pakicën e rasteve).
Si të filloni tregtimin Binomo në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse kërkesa juaj është duke u përpunuar për një kohë të gjatë, klikoni "Po prisni më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të gjurmojmë tërheqjen tuaj dhe do t'ju ndihmojmë të merrni fondet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.

Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.
Thank you for rating.