Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo
Водичи

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Binomo на апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo. Потоа завршете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Binomo, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Водичи

Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo

За да направите дополнителни средства на Binomo, прво мора да отворите сметка што ви овозможува да вршите занаети. За да го направите ова, треба да се регистрирате на веб-страницата на Binomo или на апликацијата Binomo. Процесот на регистрација е едноставен и не одзема многу време.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binomo
Водичи

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binomo

Демо-сметката Binomo е дизајнирана да симулира вистинско опкружување за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo
Водичи

Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo

Најавете се на вашата сметка на Binomo и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Binomo - додека правиме се за да ја одржиме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Binomo.
Како да учествувате на турнирите Binomo
Водичи

Како да учествувате на турнирите Binomo

Предноста на Binomo се турнирите каде трговците во пит се натпреваруваат едни со други, добивајќи го својот дел од паричната награда, а таквите турнири помагаат да се проценат нивните таленти за тргување.