Како да учествувате на турнирите Binomo
Водичи

Како да учествувате на турнирите Binomo

Предноста на Binomo се турнирите каде трговците во пит се натпреваруваат едни со други, добивајќи го својот дел од паричната награда, а таквите турнири помагаат да се проценат нивните таленти за тргување.
Како да тргувате и да повлекувате средства од Binomo
Водичи

Како да тргувате и да повлекувате средства од Binomo

Откако ќе се постави вашата сметка, можете да направите депозит на трговска сметка за да започнете со тргување. И тогаш можете да повлечете средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да преземете и инсталирате Binomo апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Водичи

Како да преземете и инсталирате Binomo апликација за мобилен телефон (Android, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Binomo на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нем...
Како да тргувате со CFD во Binomo
Водичи

Како да тргувате со CFD во Binomo

Што е механика за тргување CFD? CFD е кратенка за Договор за разлика. Тоа е механика каде што трговецот добива дополнителен профит од разликата помеѓу куповните и продажните цени ...