Përdorimi i strategjisë së ritestimit me Doji Candlestick në Binomo
Arsimi

Përdorimi i strategjisë së ritestimit me Doji Candlestick në Binomo

Siç u premtova, testova drejtpërdrejt strategjinë e Ritestimit në Binomo të kombinuar me shandanin Doji në një llogari reale. Ky artikull do të ndajë të gjithë strategjinë në një llogari reale Binomo. Këto janë prova konkrete që vërtetojnë efektivitetin e madh që sjell kjo strategji. Le ta kalojmë artikullin me kujdes për të parë se çfarë mund të aplikoni për të fituar të ardhura në Binomo.
Rishikimi Binomo
about

Rishikimi Binomo

Mbështetje e përgjegjshme ndaj klientit
Tregtim pa ndalesë
Llogari demo e fuqishme
Depozitë minimale prej 10 dollarësh
Tregti minimale 1 dollarë
Disponueshmëria e tregtimeve të fundjavës
Potenciali 90% fitim maksimal
Turne me fonde çmimesh
Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Udhëzues

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Binomo ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj tregtare. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, USD, ose GBP ... në llogarinë tuaj Binomo duke përdorur transferta bankare ose karta bankare. Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të bëni fonde shtesë në këtë treg në Binomo.
How to Use Ichimoku Kinko Hyo Indicator in Binomo Trading
Arsimi

How to Use Ichimoku Kinko Hyo Indicator in Binomo Trading

Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë një tregues të saktë dhe të besueshëm që përdorin tregtarët japonezë. Ichimoku është një tregues mjaft preciz sepse është një sistem i shumë treguesve të vegjël në të cilët forma është mjaft e vështirë për t'u parë. Ky tregues është një grafik i balancuar përmes një vështrimi. Do të thotë që gjithçka, kur shikohet përmes treguesit Ichimoku është harmonike, e ekuilibruar dhe e plotë. Me këtë tregues, tregtimi është më i besueshëm, sepse siguron nivelet e çmimeve dhe tendencat e çmimeve, lëvizjet afatshkurtra, afatmesme dhe afatgjata të çmimeve.