Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Udhëzues

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Nëse jeni i ri në Binomo, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Binomo. Ne ju përcjellim hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Binomo, të depozitoni fonde, të hapni një tregti në këtë treg dhe të tërhiqni fondet tuaja në Binomo duke ndjekur këto hapa:
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Udhëzues

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Llogaria Demo Binomo është krijuar për të simuluar nga afër një mjedis tregtar real bazuar në kushtet aktuale të tregut. Besimi ynë se mjedisi i tregtimit Demo duhet të pasqyrojë sa më afër mjedisin e tregtimit Live, është plotësisht në përputhje me vlerat tona thelbësore të Ndershmërisë - Hapjes - Transparencës dhe siguron një tranzicion të pandërprerë kur hapni një llogari të drejtpërdrejtë për të tregtuar në tregun real.