Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android

Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android


Shkarkoni aplikacionin Binomo Android

Për të filluar, ju duhet një aplikacion Binomo Android në mënyrë që të tregtoni në pajisjen tuaj Android ose telefonin celular. Është vërtet komode të përdorësh telefonin për të tregtuar, sepse telefoni është gjithmonë me ty. Aplikacioni Android nuk ka ndonjë ndryshim specifik nga versioni i uebit. Të gjithë treguesit, llojet e grafikëve dhe mjetet e tjera janë të njëjta në aplikacionin Android dhe ju mund t'i përdorni ato ashtu siç do t'i përdornit në versionin Ueb.

Është shumë e thjeshtë të instalosh aplikacionin Binomo Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa:
 1. Shkoni në Google Play Store
 2. Kërko për "Binomo"
 3. Shtypni butonin " Instalo ".
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android


Regjistrohu në aplikacionin Binomo Android

Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Klikoni "Regjistrohu" dhe ndiqni këto hapa të thjeshtë më poshtë:
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Pas kësaj, një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin " Konfirmo emailin"
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android

Si të depozitoni fonde në aplikacionin Binomo Android?

Para së gjithash, është shumë e thjeshtë të bësh një depozitë në aplikacionin Binomo Android. Ja çfarë duhet të bëni për të bërë depozitën tuaj:

Shtypni butonin e verdhë “+ Make Deposit”, i cili ndodhet në këndin e sipërm djathtas të ekranit
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Më pas do të ridrejtoheni në menunë “Zgjidhni mënyrën e pagesës”, ku ju duhet të zgjidhni vendin tuaj dhe të zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës. Ju mund të bëni një depozitë duke përdorur këto metoda: MasterCard, Maestro, Visa, Neteller, Perfect Money, Payeer, Jeton Wallet dhe të tjera, në varësi të vendit tuaj.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Pasi të keni zgjedhur vendin tuaj dhe mënyrën e pagesës, do të ridrejtoheni në menynë "Zgjidh shumën". Këtu ju duhet të zgjidhni një shumë që dëshironi të depozitoni ose të vendosni shumën tuaj. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni të keni një bonus. Pastaj shtypni butonin "Depozitim".
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Pastaj shkruani të dhënat tuaja dhe përfundoni depozitimin tuaj.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android

Tregtimi në aplikacionin Binomo Android

Kur tregtoni, ju vendosni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet dhe do të merrni fitim shtesë nëse parashikimi juaj është i saktë.

Për të hapur një tregti, ndiqni këto hapa:

1. Zgjidhni një lloj llogarie. Nëse qëllimi juaj është të praktikoni tregtimin me fonde virtuale, zgjidhni një llogari demo . Nëse jeni gati të tregtoni me fonde reale , zgjidhni një llogari reale .
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
2. Zgjidhni një aktiv. Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull.Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.

Ju lutemi vini re se norma e të ardhurave varet nga koha e tregtimit (e shkurtër - nën 5 minuta ose e gjatë - mbi 15 minuta).

Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
3. Vendosni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
4. Zgjidhni një kohë skadimi për një tregti
Koha e skadimit është koha për të përfunduar tregtinë. Ka shumë kohë skadimi për të zgjedhur: 1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, etj. Është më e sigurt për ju të filloni me një periudhë kohore 5-minutëshe dhe 1$ për çdo investim tregtar.

Ju lutemi vini re se ju zgjidhni kohën e mbylljes së tregtisë, jo kohëzgjatjen e saj.
Shembull . Nëse zgjidhni 10:20 si kohën tuaj të skadimit, tregtia do të mbyllej saktësisht në 10:20.

Gjithashtu ka një linjë që tregon kohën e blerjes për tregtinë tuaj. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj linje. Kjo ju bën të ditur nëse mund të hapni një tregti tjetër. Dhe vija e kuqe shënon fundin e tregtisë. Në atë kohë, ju e dini se tregtia mund të marrë para shtesë ose nuk mund të marrë.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
5. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Klikoni në butonin jeshil nëse mendoni se çmimi i një aktivi do të rritet, ose butoni i kuq nëse mendoni se do të ulet.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
6. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Në rast barazimi – kur çmimi i hapjes është i barabartë me çmimin e mbylljes – vetëm investimi fillestar do të kthehet në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android

Tërheqja e fondeve nga aplikacioni Binomo Android

Pasi të keni bërë një depozitë, të tregtoni dhe të keni bërë të ardhura shtesë, mund të tërhiqni fondet tuaja. Ju lutemi mbani në mend se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në portofolin ose kartën që keni përdorur për të depozituar në llogarinë tuaj.

Klikoni "Menu" e cila ndodhet në këndin e sipërm majtas të ekranit
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Shkoni te Balanca dhe klikoni "Tërheqja e fondeve"
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat Android
Do të ridrejtohet në faqen e Tërheqjes
Si të përdorni aplikacionin Binomo në telefonat AndroidTë mirat e aplikacionit Android Binomo

Krijoni historinë tuaj të arritjeve me platformën tregtare Binomo, e krijuar për t'ju mundësuar të tregtoni në çdo kohë dhe nga kudo në botë.

Binomo është një mjet i përshtatshëm për tregtimin e aktiveve më të njohura: çiftet e monedhave, si EUR/USD, GBP/USD dhe shumë të tjera, aksionet e kompanive kryesore dhe mallrat.

Miliona tregtarë na zgjedhin sepse ne e kemi bërë platformën e tregtimit të aksesueshme për këdo: depozita minimale është vetëm 10 dollarë dhe tregtia minimale është 1 dollarë.

Për ata që sapo kanë filluar udhëtimin e tyre në tregti ose ata që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre, ne ofrojmë një llogari demo falas me fonde virtuale të pakufizuara.
 • Ju mund të financoni menjëherë gjendjen e llogarisë tuaj dhe të tërhiqni fondet me të cilat keni tregtuar brenda 24 orëve.
 • Shërbimi ynë i kualifikuar i mbështetjes do t'i përgjigjet çdo pyetjeje përmes emailit ose bisedës në internet.
 • Trajnimi falas në platformë është në dispozicionin tuaj – mësime video, strategji tregtare dhe një bazë e gjerë njohurish.
 • Tregtarëve me status VIP u ofrohet një menaxher personal.
 • Merrni bonuse, bashkohuni në promovime dhe turne dhe përfitoni nga ofertat speciale.


konkluzioni

Si përfundim, vlen të theksohet se me ndihmën e versionit celular Binomo një tregtar mund të tregtojë nga smartfoni ose tableti i tij në çdo vend, madje edhe larg shtëpisë së tij. Në ditët e sotme, aplikacioni celular i Binomo's mund të quhet lider ndër kompanitë e tjera.
Thank you for rating.