4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo
Tregtarët përgjithësisht ndahen në dy kategori. Njëra, që fiton tregtimin e të ardhurave shtesë, dhe e dyta, që nuk fiton asnjë të ardhur. I dyti vazhdon të pyesë veten pse.

Pse nuk fitoj të ardhura shtesë? Pse nuk funksionon strategjia? A është për shkak të dështimit të sistemit? Dhe kështu me radhë e me radhë.

Përgjigjet janë të shumta sepse ka shumë arsye të mundshme pse tregtimi nuk sjell të ardhura shtesë të pritura. Një nga arsyet që duam të mbulojmë në këtë artikull dhe do të jetë lloji i tregtarit që jeni.

Tani, le të shqyrtojmë 4 lloje të ndryshme tregtarësh që mund të hasni në tregtimin në Binomo.

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo

Tregtarët që nuk dinë asgjë për tregtimin financiar

Disa njerëz mendojnë se tregtimi është mënyra më e mirë për të marrë të ardhura shtesë shpejt. Pastaj ata bashkohen me platforma si Binomo duke mos ditur asgjë për tregtimin. Ata thjesht duan të bëjnë të vërteta historitë se si të ndryshojnë shpejt 10 dollarë në njëqind.

Ata ndoshta do të dëshironin të provonin së pari llogarinë demo falas të Binomo. Pas disa transaksioneve të suksesshme, ata do të ndiheshin mjaft të sigurt për të kaluar në llogarinë reale.

Dhe këtu fillojnë problemet. Tregtimi nuk është vetëm depozitimi i fondeve, klikimi i një butoni jeshil ose të kuq dhe përfundimi me një fitim të lartë.

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo

Për të qenë një tregtar i suksesshëm, duhet të kuptoni se si funksionon platforma Binomo. Ju duhet të krijoni një strategji të menaxhimit të kapitalit. Ju duhet të mësoni se si të përdorni lloje të ndryshme të strategjive tregtare, si të lexoni grafikët e çmimeve dhe si të përdorni treguesit. Ju gjithashtu duhet të fitoni kontroll mbi emocionet tuaja në mënyrë që ato të mos ndërhyjnë në procesin tuaj të vendimmarrjes.

Dhe kur të zotëroni të gjitha sa më sipër, atëherë jeni gati të bëni tregtinë e parë në llogarinë reale Binomo.


Tregtarët që dinë gjithçka rreth tregtimit

Në kundërshtim me atë të mëparshmin, këta tregtarë dinë shumë. Ose ata mendojnë se e dinë. Ata janë gjithashtu në kërkim të teknikave dhe strategjive të reja.

Ata janë ulur me orë të tëra nga kompjuterët, duke lexuar atë që njerëzit po shkruajnë në forume dhe grupe tregtare. Ata duan gjithçka, ata nuk besojnë se një strategji e vetme mund të sjellë sukses. Kështu që ata madje mund të investojnë fonde në tregtarë të tjerë vetëm për të kapur sinjalet tregtare. Listat e tyre janë gjithmonë plot me tregues të ndryshëm. Por një kaos i tillë në platformat e tyre vetëm sa e ndërlikon procesin e tregtimit.

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo
Njohja e shumë e komplikon tregtiminPo, tregtarët që dinë shumë mund të kenë disa suksese në platformën Binomo, por shumica e tregtimeve do të jenë të pasuksesshme. Problemi është se ata janë shumë në teknikat dhe risitë më të fundit dhe jo aq shumë në tregti si të tilla.

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo
Tregtarët emocionalë

Tregtarët emocionalë

Ata synojnë fondet e shpejta. Ata mësuan rreth tregtimit të letrave me vlerë nga tregtarët e suksesshëm. Ata dëgjuan se ka shumë para atje. Dhe ata duan që ata të jenë të tyret. Dhe shpejt.

Këta tregtarë do të bëjnë përpjekje të moderuara për të mësuar bazat e artit tregtar. Ata do të hapin llogarinë, do të kryejnë një plan tregtimi dhe do të fitojnë të ardhura shtesë. Por nuk do të zgjasë shumë.

Gjithçka që ata duan është të marrin para shtesë shpejt. Përfundimisht, ata do të braktisin planin e tregtimit dhe do të luajnë me rrezik të lartë. Disa mund të kenë sukses, por shumica e tyre do të mbarojnë llogarinë.

Ekziston një lloj tjetër tregtari emocional. Ai që nuk i pëlqen rreziku, ai që ka frikë nga tregtia e pasuksesshme. Pas disa dështimeve të njëpasnjëshme, ai do të ketë shumë frikë për të tregtuar fare.

Tregtarët emocionalë shpesh përdorin një strategji, por shpesh atë të gabuar. Vetë strategjia është në rregull, por ata po e përdorin atë në kohën e gabuar ose në treg të gabuar.

Këta tregtarë gjithashtu kanë një plan tregtar të përgatitur mirë përpara. Por ata priren t'i lirojnë emocionet sa herë që diçka nuk shkon.

Emocionet nuk janë këshilltarë të mirë. Për të pasur sukses në tregti, duhet të mendoni në mënyrë racionale, duhet të ndiqni planin dhe të përdorni strategji të përshtatshme. Kjo është arsyeja pse sapo të vini re se emocionet po ju dalin nga duart, bëni një pushim. Ndaloni tregtimin. Kthehuni vetëm kur të keni pastruar mendjen dhe të jeni të sigurt se keni rifituar qartësinë e të menduarit.


Tregtarët që fitojnë të ardhura shtesë

Mund të fillojnë nga e para. Ata kanë mësuar të tregtojnë përmes praktikës, kanë hapur llogarinë Binomo dhe kanë përjetuar dështime. Por thellë në vetvete ata janë të bindur se mund të bëhen tregtarë të suksesshëm.

Ky lloj tregtari është i përgatitur mirë. Ata hartuan një plan tregtimi, rishikuan historinë e tregtimit, aplikuan strategji të mira të menaxhimit të kapitalit dhe mësuan se si të mbanin emocionet nën kontroll.

4 lloje tregtarësh që do të hasni në Binomo

Ata janë të durueshëm. Ata e dinë se suksesi nuk është çështje e një dite. Ata kalojnë orë të tëra duke studiuar tregjet dhe duke pritur një mundësi të mirë për të hyrë. Konsistenca luan një rol të madh. Hapat e vegjël, fitimet e vogla do t'ju çojnë përfundimisht në pasurinë e shumëpritur.


Cili lloj tregtar jeni ju?

Nuk ka tregtarë me sukses vetëm në rekordin e tyre. Shumica do të përjetojnë një dështim diku gjatë rrugës. Mund të jetë për shkak të mungesës së njohurive ose njohurive të tepërta të aplikuara. Mund të jetë edhe për shkak të emocioneve.

Durimi dhe praktika janë ato që janë thelbësore nëse doni të bëheni një tregtar i suksesshëm. Mësoni zanatin dhe vëreni në praktikë. Ju keni në dispozicion një llogari demo falas të Binomo. Përcaktoni se cilat teknika dhe strategji funksionojnë për ju, lini pas ato që nuk funksionojnë. Mos harroni të mësoni të kontrolloni emocionet tuaja. Dhe atëherë do të gjeni gëzim në artin e tregtimit.

Ndani me ne mendimet tuaja. A e gjetët veten në llojet e tregtarëve të përshkruar? Përdorni seksionin e komenteve më poshtë.

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!