Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo

Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo
Si të tregtoni pa humbur kurrë? Kjo është krejtësisht e pamundur. Humbja në tregti është e pashmangshme. Megjithatë, me 7 përvojat e mëposhtme të thjeshta, ju mund të rrisni ndjeshëm të ardhurat tuaja në Binomo! Ne do të paraqesim parimet dhe përvojat e tregtimit Binomo në këtë artikull. Dhe detyra juaj është të ndiqni vetëm ato parime.

Ndërsa tregtimi është gjithmonë i rrezikshëm, por për të fituar të ardhura shtesë, lajmi i mirë është që ju vetëm duhet të merrni para shtesë. Në këtë rast, ju mund të pranoni një numër të madh tregtish jofitimprurëse. Për shembull, në lidhje me një aktiv me një normë të ardhurash prej 80%, ju mund të pranoni një shumë prej 40 tregtish jofitimprurëse nga 100 transaksione.

Pyetja e saktë që duhet bërë është "Si mund të marr fitime shtesë".


Pajtohuni me një plan dhe strategji të caktuar tregtare

Ne kurrë nuk do të ndalemi së përsërituri këtë sepse kjo është e rëndësishme. Nëse nuk ka plan apo sistem, atëherë nuk ka fitim. Nëse ka një plan, do të ketë fitim. Dhe gjëja më e rëndësishme është nëse keni disiplinë të mjaftueshme për të ndjekur atë që keni vendosur apo jo. Mos harroni se në çdo industri, disiplina është gjithmonë forca juaj.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo


Sa më shumë shumë të keni në llogarinë tuaj, aq më e lehtë do të jetë për ju që të tregtoni

Nëse humbisni 10 dollarë kur keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj, nuk do të jeni shumë të trishtuar dhe do të vazhdoni të tregtoni siç është planifikuar. Por nëse keni vetëm 100 dollarë në llogarinë tuaj, kjo mund të jetë zhgënjyese dhe mund t'ju çojë në gabime. Së fundi, është të humbni të gjithë shumën në llogarinë tuaj.

Kjo për të mos përmendur faktin që në rastin e parë, ju keni 100 përpjekje për të rregulluar situatën. Por në rastin e dytë, ju keni vetëm 10 përpjekje. Sigurisht, ju mund ta rregulloni investimin në transaksionet e mëposhtme në 1 ose 3 dollarë. Por a ia vlejnë paratë e fituara pas çdo parashikimi të korrigjuar me investimin prej 1 ose 3 dollarësh djersën dhe përpjekjen tuaj për të qëndruar mirë gjatë gjithë ditës?
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo

Ndiqni parimet e menaxhimit të të ardhurave dhe metodës së menaxhimit të kapitalit kur tregtoni

Ekzistojnë disa rregulla bazë të menaxhimit të të ardhurave në transaksione si më poshtë:

– Investimi i çdo transaksioni nuk duhet të kalojë 2-5% të shumës në llogarinë tuaj.

– Investimi total i transaksioneve të njëkohshme nuk duhet të kalojë 10% të shumës në llogari. Është më mirë të mos hapni porosi të njëpasnjëshme. Hapni vetëm 1 porosi në të njëjtën kohë.

Metodat e njohura të menaxhimit të kapitalit si Classic ose Fibonacci, etj., do t'ju ndihmojnë të rrisni me siguri balancën në llogarinë tuaj.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo


Përcaktoni humbjen tuaj maksimale për një ditë

Për shembull, ju pranoni një humbje maksimale prej 15% mbi kapitalin. Kur të arrini kufirin, ndaloni tregtimin pavarësisht se sa "i shijshëm" duket tregu. Ndaloni edhe kur mendoni se keni parë transaksionin e shekullit! Këto paragjykime janë në të vërtetë vetëm iluzione. Lëreni përvojën tuaj të tregtimit Binomo të flasë.

Tregu do të hapet gjithmonë nesër. Mundësitë janë gjithmonë aty për ju. Sidoqoftë, nuk mund të bëni asgjë me një llogari të vdekur. Një mendje e ftohtë është më e sigurt se një zemër që rrjedh gjak nga humbjet.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo


Analizoni tregun me kujdes para dhe pas tregtimit

Bëni këtë si për fitim ashtu edhe për humbje. Është e rëndësishme të kuptoni se si të shmangni të njëjtin gabim.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo

Mësoni të kontrolloni emocionet tuaja

Kur keni shumë emocione, qofshin pozitive apo negative, të gjitha ato pengojnë tregtimin tuaj. Gëzimi, pikëllimi, zhgënjimi dhe lodhja të gjitha çojnë në gabime. Nëse ato shfaqen gjatë transaksionit, atëherë ndaloni. Nëse ato shfaqen para tregtimit, mos filloni.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo


Studioni, studioni më shumë dhe studioni përgjithmonë

Tregu ndryshon çdo ditë, ndaj duhet ta studioni vazhdimisht. Për të mos përmendur, ka shumë lloje të modeleve, treguesve dhe strategjive të shandanit që mund të përmirësojnë ndjeshëm rezultatet tuaja. Nëse statusi i llogarisë suaj është VIP, mos hezitoni të kontaktoni menaxherin tuaj personal. Ata janë tregtarë me përvojë në Binomo të cilët mund të ndihmojnë në analizimin e transaksioneve tuaja dhe t'ju japin sugjerime të personalizuara.
Si mund të bëhem një tregtar i suksesshëm në Binomo


Përmbledhje e Përvojave Tregtare Binomo

E vërteta është se shumë pak njerëz fitojnë para shtesë në ditët e para të tregtimit. Praktikoni tregtimin çdo ditë me një llogari demo Binomo. Praktika do të na bëjë të përsosur dhe të përgjegjshëm ndaj pikave të hyrjes me norma të larta korrekte.

Sipas përvojës sonë gjatë tregtimit në Binomo, ata që studiojnë dhe praktikojnë çdo ditë tregtimin duke ndjekur rregullat e mësipërme, me siguri do të kenë sukses. Për të marrë të ardhura shtesë në treg, bëni të njëjtën gjë si ata që ia kanë dalë!
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!