Si të tregtoni lajmet në Binomo

Si të tregtoni lajmet në Binomo


Si të përdorni Lajmet

A e dini se si t'i përdorni lajmet kur tregtoni në Binomo?

Ka një sërë faktorësh që mund të ndikojnë se si, pse, kur dhe ku konsumatorët bëjnë cilat blerje. Arsyet e shumta mund të nxisin nevojat, dëshirat dhe dëshirat që përshkruajnë tregun e synuar.
Si të tregtoni lajmet në Binomo
Një nga këto ndikime është lajmi. Pavarësisht nëse është diçka e lexuar në mënyrë të pakëndshme në ueb ose e shikuar në emisionin e lajmeve të natës vonë në TV, lajmet mund të ndikojnë se si dhe çfarë mendon tregu i synuar.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë llojet e ndryshme të lajmeve që mund të ndikojnë në tregtimin dhe se si njohja e përdorimit të lajmeve kur tregtoni në Binomo mund të ndikojë në tregtinë tuaj.


Llojet e lajmeve që mund të ndikojnë në tregtimin

Shumica e llojeve të lajmeve që mund të udhëheqin procesin e vendimmarrjes së një konsumatori mund të klasifikohen si ekonomike, financiare ose politike në natyrë, një përzierje e çdo dy, ose ndonjëherë të treja.

Për shembull, lajmet se si industria e turizmit të vendit po lulëzon, mund të shkaktojë në mënyrë indirekte rritje të normave të monedhës. Ndërkohë, lajmet për trazira civile mund të shkaktojnë rrëzimin dhe djegien e çmimeve të aksioneve. Këto janë shumë të rëndësishme kur tregtoni në platformën Binomo.

Lajmet
ekonomike Lajmet ekonomike raportojnë, në kuptimin më të thjeshtë, se si një shtet shpërndan burimet dhe prodhon dhe konsumon mallra dhe shërbime.

Më teknikisht, ato përshkruajnë strukturën e burimeve të një shteti përmes produktit të brendshëm bruto dhe produktit kombëtar bruto, si dhe kursit të këmbimit të monedhës, normave të inflacionit, normave të interesit, borxhit dhe bilancit të tregtisë. Ato përshkruajnë gjithashtu situatën e anëtarëve të shtetit si p.sh. normat e papunësisë dhe të nënpunësimit dhe tendencat në shpenzimet konsumatore.

Këto lëshime zakonisht rezultojnë në të ditur se cilat industri brenda shtetit janë të begata, cilat janë premtuese dhe cilat pritet të tregojnë rënie. Kuptimi i tendencave të shpenzimeve të konsumatorëve mund të çojë gjithashtu në investime në fusha ku klientët kanë më shumë gjasa të shpenzojnë paratë e tyre.

Lajme Financiare
Si të tregtoni lajmet në Binomo

Lajmet mbi gjendjen financiare të kompanive ndikojnë në mënyrën se si i shohin klientët, konsumatorët, aksionerët, madje edhe partnerët e tyre. Së pari, sa më mirë të jenë shifrat financiare të kompanisë në krahasim me parashikimin, aq më i lartë shkon çmimi i aksionit të saj. E njëjta gjë është edhe anasjelltas – nëse përfitueshmëria e kompanisë është më e vogël se ajo e parashikuar, atëherë çmimi i aksionit të saj ka shumë të ngjarë të ulet.

Është e rëndësishme që tregtarët të vazhdojnë me lajmet financiare sepse të dish se cilat kompani po bëjnë hapa financiarisht ose pritet ta bëjnë këtë për periudhën e ardhshme kohore është një bazë për entitetet e palëve të treta në ndërtimin e partneriteteve dhe përcaktimin e investimeve.

Lajme Politike
Kush votohet si drejtues i qeverisë ndikon shumë se cilët sektorë dhe industri të shtetit marrin më shumë dhe më pak mbështetjen. Paqëndrueshmëria politike, e cila mund të shkaktohet nga ngjarje të tilla si një revolucion, qoftë i armatosur ose paqësor, dhe fajësimi ose vdekja e një udhëheqësi të madh politik, mund të shkaktojë ndryshime të mëdha në tendencat e tregut.

Për më tepër, ngjarjet me mundësi të ulëta por me ndikim të lartë, si sulmet terroriste ose shpërthimet epidemike, mund të ngadalësojnë shumë tregun nga përdorimi i fuqive të tij blerëse. Fatkeqësitë natyrore si tërmetet, uraganet, cunami dhe përmbytjet mund të ndryshojnë ndjeshëm prioritizimin e prodhimit të aktorëve të industrisë dhe konsumit të tregut, nëse jo t'i ngrijnë plotësisht ato.

Ndërsa opinionet individuale gjithashtu mund të ndikohen në mënyrë të pandërgjegjshme nga lajmet për një afat të gjatë, ato ndryshojnë rast pas rasti për shkak të viteve të kushteve kulturore dhe sociale që kalon një individ.

Në përgjithësi, reagimi i tregut ndaj një lajmi zakonisht zgjat nga 30 minuta deri në dy orë, megjithëse mund të zgjasë deri në tre deri në katër ditë në varësi të ashpërsisë së pasojave, shtrirjes për sa i përket sipërfaqes së tokës dhe mbulimit të sektorëve. të prekur nga reaksionet zinxhir. Sigurohuni që ta mbani parasysh këtë kur përdorni lajmet si udhëzues gjatë tregtimit në Binomo.


Përdorimi i veçorisë së lajmeve në Binomo

Për fat të mirë për tregtarët Binomo, kompania në fakt e ofron këtë veçori direkt në platformë.
Si të tregtoni lajmet në Binomo
Për të parë veçorinë Lajme, thjesht klikoni ikonën e kalendarit në panelin e majtë të grafikut tuaj të tregtimit Binomo.
Si të tregtoni lajmet në Binomo
Më pas do të jeni në gjendje të shihni të gjitha lajmet e rëndësishme ekonomike që mund të ndikojnë në tregtimin tuaj në paragrafë të përmasave të vogla. Kjo do të thotë që nuk duhet të shpenzoni kohë shtesë duke lexuar lajme – thjesht mund të shikoni pjesët më të rëndësishme dhe të drejtpërdrejta në platformën Binomo.
Si të tregtoni lajmet në Binomo
Sigurisht, nëse jeni të interesuar për atë që sapo keni parë, gjithmonë mund të zgjidhni të lexoni më shumë rreth temës. Për ta bërë këtë, thjesht klikoni butonin "Lexo më shumë" dhe do t'ju tregojë pjesën tjetër të artikullit.

Kuptohet, për momentin, i vetmi lloj i lajmeve i disponueshëm në platformë është ekonomik, kështu që do të duhet të kërkoni diku tjetër nëse doni të shihni, të themi, lajmet politike. Por është ende një veçori shumë e rëndësishme që duhet të përdorni nëse doni ta çoni tregtinë tuaj në nivelin tjetër.


Pse lajmet janë të rëndësishme në tregti

Si të tregtoni lajmet në Binomo
Njohja se si të përdorni lajmet kur tregtoni në platformën Binomo është jetike për një karrierë të suksesshme tregtare. Lajmi është në fakt një nga burimet më të aksesueshme të informacionit faktik, edhe në tregti. Rritjet dhe uljet e ekonomisë pasqyrojnë pozicionin e tregut në raport me fuqinë e tij blerëse. Statusi financiar i një kompanie ose industrie udhëzon vendimet e marra nga organizatat e tjera në të njëjtin zinxhir furnizimi si ajo. Ajri politik i një vendi përcakton besimin ose hezitimin e tregut për mburrje.

Me njohuritë që ofrojnë lajmet, ju mund ta bëni më të lehtë një zgjidhje të përshtatshme për dilemën e tregtimit që po mendoni. Dhe sigurisht, nëse nuk e keni bërë ende, sigurohuni që të regjistroheni për një llogari demo falas në Binomo tani për të praktikuar përdorimin e lajmeve kur tregtoni!

Fat i mirë në udhëtimin tuaj tregtar me Binomo!
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!